Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
eris spune:
Salut fetele
In primul rand fetelor care-si serbeaza ziuasi multa sanatate si copilasi sanatosi si frumosi. Azi a fost putin bosumflata pentru k o prietena de-a mea care e insarcinata si ea in vreo 17 saptamani m-a anuntat k o sa ibe baiat si eu la 19 saptamani nu stiu inca ce bebitz o sa amasa k am plecat cu sora mea la o plimbare si surpriza mi-am gasit o salopeta de blugi dragutza in comparatie cu ce vazusem eu zilele trecute, si foarte acceptabila la pretz....asa k acum sunt mai bucuroasa voi ce mai faceti?
Pupici
Mada19+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Am fost la medic si mi-a dat (sper sa nu fi gresit, ca s-a uitat in foi) gratuit (100%) No-spa, Utrogestan, Elevit si Tardyferon. Deci pe toate astea le voi lua gratuit. Gynipralul nu se compenseaza (sau nu l-a gasit ea, dar oricum ala e mai ieftin, asa ca nu conteaza).
Ioana
14+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ioana, ti le-a scris pe toate pe aceasi foaie de reteta gratuita, dar nu se dau toate gratuite. la fel mi le scrie si mie, pe reteta de 100% gratuit din care la farmacie iti spune ca mai trebuie sa platesti pt ca nu sunt toate gratuite!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by nemary
incepe sa ma enerveze doc mea de familie. de ce imi spune ca nu sunt medicamentele gratuite sau compensate? mai ales ca am intrebat la farmacie si mi-a spus si mie ca utrogestan e gratuit. dar ea sustine ca nu si nu.
Oare si Tardyferon-ul este compensat sau gratuit?
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
si a mea dr la fel mi-a spus si am schimbat-o!!! ma luat cu ceva de genmul ca doar gravidutele fara venit sau cele cu venit sub 3 mil pot beneficia de aceste gratuitati!!! eu m-am interesat, am vazut ca nu e asa, i-am spus si ei si ea tot cu asta o tinea asa ca mi-amn schimbat dr de fam!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
Lala_D spune:
Gina foarte interesant articolul insa daca ar fi sa controlez toate alimentele din cosul meu de cumparaturi contin cate ceva nociv. Din punctul meu de vedere nimic nu mai este 100% natural sau sanatos
Asa ca ma consolez ca si asa nu vreau sa traiesc 100 de ani si de ceva tot trebuie sa murim odata si odata ...
Ma straduiesc sa evit una alta dar nu le pot evita pe toate.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
honey79 spune:
Matgravidut super!! Abia astpet si eu ziua de marti,ora 10:30 dimineata. Sper doar ca dr. sa nu se supere ca nu ma voi duce pe tot parcursul sarcinii la el.E foarte scump.
BBYasmi si celelalte fete...eu mor pe medicii astia care cred ca au cine stie ce drept sa hotarasca asupra noastra. Eu mi-s mai apriga din fire, cand e vorba de nedreptati.
Un ex: taica-meu tocmai a fost diagnosticat cu inceput de Alzheimer, pentru care i s-au prescris foarte multe pastile,de catre psihiatru ca tratament;din care, doar unul costa vreo 6 milioane. Maica-mea saraca, de unde sa plateasca??? Asa ca s-a dus spasita la madame medic de familie,care foarte nonsalant i-a spus ca nu se da nici macar compensat, daramite gratuit. Norocul a venit de la neurologul care-l vazuse pe taica-meu inainte si care i-a dat aproape toate pastilele gratuite,in valoare de vreo 8 milioane!!!
Va dati seama , deci.
Eu daca eram in locul lui maica-mea, ceream la dr. de familie sa-mi arate si mie lista cu cele compensate si gratuite. Sau.. mai frumos, dupa ce a luat de la neurolog reteta gratuita, i-o bagam sub nas madamei.
Vai de noi... in Romania, viata unei persoane chiar n-are valoare. Nu se da interes in nici o ramura.
Scuze pentru roman, dar pur si simplu ma irita la maxim astfel de chestii.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15s2z
14s3z
numeioana spune:
Yasmi, eu am vazut cu cohii mei Utrogestanul, Tardyferonul si No-spa-ul pe lista de 100%. Nu am vazut Elevitul...
Ioana
14+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
lorena_andreianu spune:
Eu am o mare nelamurire... cu sistemul asta nou de compensate/ gratuite in Ro. Imi scuzati inocenta dar e ceva timp de cand am plecat din tara si habar nu am.
Adica medicul decide daca se da gratuit sau compensat sau deloc reducere?! Logic si normal mi s-ar parea ca farmaciile sa aiba o astfel de evidenta... si nici de cum medicii... Cand aud ca una zice ca ei i-a dat 50% gratuit si alta ca ei 100% sau alta deloc mi se pare ceva putred...
Ce pricep eu, e ca depinde de fiecare doftor in parte, cat de "darnic" e el...
Ma scuzati ca m-am aprins asa, dar nu mi se pare normal...
Intr-o alta ordine de idei, ieri intalneala cu ginecoloaga, care m-a pus sa ascult inimuta lui bb si mi-a dat sa fac analiza de urina. Mi-a dat No-spa si mie, caci am dureri si contractii caci bb e pozitionat prea jos se pare (vom vedea la eco). Efectiv il simt in partea stanga jos cand si cand... Ce-o fi cautand acolo, nu stiu...
Cu durerea de picior mi-a zis ca e sciatica si ca se "penseaza" nervul respectiv si de acolo durerile. Iar fara tratament...
Am o pofta de cartofi taranesti cu usturoi! Ca sa va fac si voua pofta ca eu salivez de azi dimineata!
Noi maine avem zi mare. Cel mic incepe caminul si suntem convocati in gasca.
Va pup! O seara buna!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
LaLa_20 spune:
multumesc pentru adrese fetelo...sper sa ma descurc...o sa mai merg cu cineva care cunoaste cat de cat buc si tre sa gasim si noi un 3d.multumesc.
Cea mai optimista gravidutza!
17+
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png
honey79 spune:
Lorena vin in weekend in Paris!! Abia astept. Era fain daca ne si puteam vedea la o cafea si-un croissant.
Cat despre doctori de familie...cel putin la noi in orasel, unde sunt 7000 de suflete si doar 3 medici de familie,si se cunosc care, cum si ce are.... cred eu ca si-au cam format o anume "clientela" care le baga ce trebuie si cum trebuie in buzunare pe fiecare luna. Si atunci normal ca tie, om amarat iti zice ca nu-ti poate da reteta compensata sau gratuita, caci deh...are obligatii la altii.
Nu stiu sigur, dar am impresia ca au un anume plafon pe luna...de atatia lei pot da compensate.
Anyway... e foarte nasol si nimeni nu face nimic.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15s2z
14s3z