Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
kossir spune:
Buna pe ziua de azi!
Lala, felicitari pt eco
miri79, bine-ai venbit sa ai o sarcina usoare si un bb sanatos!
Mary, LA MULTI ANI!!!
sa fie un an bun, cel mai bun.
Gatta, ai dreptate, am venit cu curaj, dar cu inima stransa aici, insa am avut noroc de o familie intelegatoare, chiar daca sunt diferiti total de noi. Insa ceea ce ai vazut in filmul acela, l-am vazut si eu, nu are nici o legatura cu realitatea actuala. Poate acu 100 de ani era asa. Intre timp au fost colonizati de francezi si s-au mai europenizat. Diferentele sunt oricum destul de mari, dar m-am obisnuit. Acu avem niste probleme si poate ma intorc, dar cine stie? Si sa ma intorc mi-e frica, ce gasesc acolo? ma rog!!!!!!
In alta ordine de idei, nu-l simt pe bebe. Stiam ca la a doua sarcina ar trebui sa-l simt mai devreme. Am simtit ceva vag, dar nu sunt sigura ca era bebe.Iar de miscat se misca energic, am vazut la eco. Si cica ar trebui sa am experienta .
Sa aveti o zi buna.
Carmen mami de Mihai+ 17+, si Mihai 24.8.99
matgravidut spune:
Kossir nu-ti fa griji ca nu il simti pe bebe. nici eu nu-l simt. Sambata am crezut ca am simtit ceva, dar acum nu mai stiu.
Tot ce pot eu sa vad... este ca mi se misca burta foarte repede. Daca stau cuminte o vad cum se ridica si se lasa. Cred ca de la bataile inimii lui bebe. E tare haios... Sotul tare se distreaza pe seama asta.
Pe mine m-au tot incurajat fetele de pe forum sa nu-mi fac probleme... Abia astept sa merg la eco in 4 septembrie sa vad si eu ce misca Piperush, ca doar nu de geaba i-am dat numele asta.
18+ M ((
madalina28 spune:
Fetelor scrieti muuuult si nu pot tine pasul cu voi.Multumesc tuturor pt urari.
Utrogestanul sigur se ia gratuit stiu asta pt ca eu am luat cu reteta de la medicul de famili,Elevitul si in general vitaminele se dau compensat doar pt femeile insarcinate care au venituri foarte mici sau deloc.
Bebelina mea misca de mama focului,aseara a simtit-o si viitorul tatic,am fost azi la dr si i-am spus ca o simt si mi-a raspuns "normal la cat de slaba esti..." si ca sa va lamuresc cat de slaba sunt am 1.75m si 54 de kg,in rest ea este ok masuratorile in grafic iar maine vom face Triplu Test(TT)
Pup toate gravidutele.
Madalina 16+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
Laura Ioana spune:
Mary MaryAm fost la eco si nu am fost foarte incantata de aparatura astora si m-a costat si 4 mil lei! Vestea buna e ca bebe e bine, nu am vrut sa stiu sexul dar dr a tot insistat sa-i arate sotzului, care n-a inteles nik Statea copilul meu la pozat intre picioare ca nerusinatul M-am uitat pe CD si paca, parca as vedea un cuc, dar la cat ma pricep eu...ramane tot necunoscuta Are 513g si s-a miscat ca un titirez, de nu i-am putut vedea fatzuca...unde punea dr sonda, hop, tragea cu piciorusul sau cu pumnutul mi-a foit toata burta Nu mi-a spus cat are in lungime, dar mi-a numarat degetelele si are cate 5 la fiecare membru, are tot ce-i trebuie, a zis ca-i sanatos si asta m-a bucurat tare.
Fetelor dar tare mult ati mai scris Abia tzin pasul cu cititul! Revin!
Angi la mai mare!
22+
Poze Laura
Puiul nostru drag
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by iulia82
i-am luat gagicii patut si sunt tare bucuroasa.mi-am dorit asa mult modelul asta,chiar daca v-a trebui sa iau altul mai mare cand v-a creste.
voua v-a recomandat medicul no-spa?sau il luati asa...si pt ce e recomandat? mie nu mi-a zis nimic de no-spa sau de alte medicamente
iulia 21+ iris-maria
pun iar poza .sper sa se vada http://www.babycomfort.ro/uploads/prod_1184b.jpg
spuneti-mi si mie ce fel de maioneza as putea sa mananc?am o pofta de vinete....si nu stiu ce maioneza ar fi mai buna
iulia 21+ iris-maria
Lala_D spune:
Laura felicitari . Marisor bebelusul tau surpriza .
Chiar nu conteaza daca e fetita sau baiat atat timp cat este sanatos
Iulia frumos cosulet
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Miutza
noi inka nu stim culoarea... bebe facea tumbe si dansa "artistic", dupa cum a spus Dr, ba cu o mana la spate, ba cu amandoua ridicate, abia i-am prins pe rand cate un piciorus si o manuta sa le vedem dna Dr (care stiu ca nu spune sexul decat daca e sigura) a zis "nu e baiat, dar nici fetita nu pot spune sigur ca e deocamdata, poate pana luna viitoare ii creste un penis asa ca mai bine mai asteptam". asadar, mai asteptam. in mare totul e ok, i-am vazut si ochisorii deschisi cu un cerculet luminos, super emotionant, si dna dr a zis "uitati ochisorii, care vad, asta e important!" sotul meu abia se abtinea sa nu-l alinte pe bebe hihi, cand am ajuns acasa, numai in pupici pe burtica am stat, ca deh, acum a vazut si el cu cine tot vorbea si pe cine tot pupa pana acum...
ar fi o problema, placenta mea e anterioara, gr I (nu stiu ce inseamna asta, gradul I probabil), si coboara pana la marginea colului, lucru care va trebui monitorizat indeaproape de acum. mai are cineva problema asta? Inainte de morfo-fetala mi-a zis sa mai merg o data sa vada daca e ok si daca pot calatori (merg la Buc)...asta m-a pus pe ganduri ca noi vroiam sa plecam pe 4-5 sept la munte ufff si am uitat s-o intreb daca acum e ok sa plec la drum...
mi-a dat liber si la exercitii de tonifiere, dupa ce i-am facut o demonstratie cam ce fel de exercitii fac si dupa ce i-am zis ca ma simt ff bine dupa ele si mi-a prescris elevit. a zis sa oprim acidul folic si aspirina.
cam asta e. va pup si stau pe aproape!
Miutza 18+
http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
Si eu sunt cam in aceeasi situatie. Nu te alarma ca nu e nici o problema. Si eu am placenta anterioara care la 17 saptamani aparea jos inserata si se afla chiar la marginea orificiului intern al colului, la 21 de saptamani deja se ridicase putin si e la 17 mm distanta de orificiul intern. Sa stii ca e mai bine ca e anterioara pt ca acea portiune a uterului creste de 10 ori in al treilea trimestru so odata cu el migreaza si placenta in sus, gravidutzele cu placentente posterioare jos inserate nu sunt la fel de norocoase pt ca acea zona nu creste prea mult si riscul de placenta praevia e mai mare. In ceea ce priveste gradul I al placentei e oki, are si ea o "varsta".
Pana se ridica placenta trebuie sa eviti efortul si miscarile bruste pt ca se poate ajunge la o sangerare nedorita. Pup.
GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
honey79 spune:
Laura ma bucur sa aud ca bebe al tau e bine sanatos.Te admir pentru faptul ca vrei sa astepti pana la sfarsit, sa afli ce va fi. Eu abia astept sa aflu, ca sa-mi dau drumul la cumparaturi.Deocamdata , merg pe cele unisex.
Iulia poti face vinete si cu smantana...adaugi 1 lingura de smantana, in loc de maioneza. Ies foarte bune ,iti garantez. Si mie mi-e pofta, dar mi-e sila/lene sa le coc si sa le toc.
Eu am vazut Fantoma de la Opera...super.Normal, am dat si plans un pic,caci altfel nu se putea.
Ma duc acum sa-mi pregatesc cada sa-mi fac o baita cu spuma, asta pana vine sotul de la serviciu.
Va pupic zuzici.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15s2z
14s3z
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by nemaryquote:
Originally posted by Miutza
si inka o intrebare: daca port sarcina jos inseamna ca o sa si nasc mai devreme de termen???
Miutza 18+
http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
sa nu fii trista ca nu ai vazut si sexul lui bb, important este ca el este sanatos si zglobiu.
mie la eco de la 14 sapt. mi-a spus ca am placenta posterioara(adica este destul de jos), ieri mi-a spus la fel, dar si ca a mai urcat putin si asta e bine.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mary, placenta posterioara nbu inseamna ca e jos inserata, inseanmna ca se afla pe peretele uterin situat spre spate, iar anterioara iseamna ca e situata pe peretele uterin dinspre burtica. In ambele cazuri este posibila insertia joasa. Si eu initial credeam ca placenta posterioara e una si aceeasi cu placenta joasa, dar mi-a explicat dr cum stau treburile si am gasit si eu imagini pe net. Pup.
GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Laura Ioana spune:
Lala felicitari si tie pt baietelul perfect si ms ca ai intrebat de mine!
Honey multam fain pt felcitari.
Mie nu mi-a masurat nici colul, nici IR-urile, va spun mi-a facut impresia ca nu prea stia sa umble cu aparatul. Nici nu se vede asa frumos cum vazusem eu la nasa mea (ea a facut la Bucuresti acum 2 ani), parca era un eco obisnuit!
22+
Poze Laura
Puiul nostru drag