Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Deci va place cresa lui Dani nu? Hehe..nu am gusturile rele nu pt 4 lei pe zi nu?![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Denisa spor la treburi
. din cate vad eu esti mai stresata cu Alex decat cu Emma. sau nu mai imi amintesc bine si tot asa erai si inainte.....Ma gandeam ca la al 2-lea bebe e mai usor, deja se stiu procedurile...
Bianca nu e vorba de acum, nu stiu exact. nu dau nume, pers. care m-au barfit stiu ele, nu are rost. oricum eu am aflat de cele mai multe ori cine m-a barfit si din ce cauza. asa ca n-au decat sa se gandeasca bine inainte sa ma mai barfeasca ca nu se stie niciodata.
Cresa are conditii bune, acum mancarea e cum e.... Si eu l-as fi dus la una dintr-asta, iti spun sincer.
Maraki te-ai dus dupa hamburger? du-te ca e si blocat de spate, se revanseaza el alta data.
noi am fost in parc, am avut copil cuminte, cred ca i-a si iesit putin coltisorul, nu ma lasa sa ma uit si nu vad eu cum trebuie.
a mancat si iaurt azi, asa ca e ok.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Denisam spune:
Giova- nu sunt mai stresata cu Alex, din contra is mai relaxata si unele chestii nu le mai fac strict ca la carte sau ca la Emma, dar la problemele de sanatate chiar dc nu ma gandesc zilnic, pina nu vezi rezultatele, nu esti 100% linistita, el putzin nu eu, desi lucrez sa fiu mai putzin stresata in general si mai relaxata cu copiii, aci Dragos are dreptate, dc le dai 100% la copii din tine,ei cer si mai mult, doar ca ei sunt peprimul plan mereu pt mine.
Nici eu nu pot sa va din gura Emmei si simt ca ii ies clar o masea, ca e cam agitata de 2 zile, cu mincarea nu e chiar super si plus ca noaptea are 2-3 treziri de apa, a ramas asa dupa virusul ala nenorocit, sper sa isi revina.
AM fugit la acte si shopping.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Biancas spune:
A mancat si Dani friptura de pui cu o jumtatate de felie de paine
.
Denisa, si eu am patit asha cu Sandra cu suzeta si cred ca nimeni nu m-a crezut ca la unii e simplu. I-am spus ca am uitat-to la buni, in prima seara a cam plans dupa ea, a doua a amintit, in a treia a uitat.
Bumbitza, felicitari si voua pt suzeta 
Giova...te invidiez ca ai fost afara, eu si ieri si azi am avut musafiri de dupa masa deci..a picat iesirea afara
.
Revin..imi culc strumful
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am uitat...la Sandra ii cad caninii deja, iar lui Dani trebuie sa ii iasa...ce chestie
. Deja Sandra a schimbat un canin, acum i se mai misca unul
Bianca
miraklucker spune:
Mirela felicitari!!!!
, si daca a doua liniuta e acolo palida cu e eu zic ca e bebe mic. Si asculta ce-ti spun fetele nu te stresa o sa vezi ca o sa fie bine. Numai eu stiu cat m-am stresat la Selin, si acum ma intreb de multe ori cand ma uit la ea "oare pentru ce???"
bombo si tie mult succes la bebe3!!
Bianca, si aici e la fel 14 saptamani concediu de maternitate si gata. Mai departe faci ce vrei te intorci la munca sau renunti de tot.
.....ce canini ce masele??? a mea fata inca se lauda cu 4 dinti, doi jos si doi sus, si semne ca ar mai da si altii...iokš!![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Biancas spune:
Mira..lasa ca pana se marita o sa aibe toti dintii in gura
.
La voi e ca la noi pe vremea lui Ceausescu...3 luni post si prenatal si atat
.
Bianca
miraklucker spune:
Ce prenatal Bianca?? colega mea a nascut acum pe 15 aug si a venit pana cu o saptamana inaite la servici putea sa-si ia ceva medical dar nu exista specilal prenatal!!
....si mai o chestie. aici primesti alocatia in functie de cate procente lucrezi. Eu lucrez 80% deci primesc 80% din alocatie pentru copii. DAca nu lucrezi deloc ciuciu alocatie
.....in cantonul de langa noi in schimb chiar daca lucrezi 60% se da 100% alocatia.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica70 spune:
O fi simplu la unii cu bibi,da' eu tocmai i-am indesat-o in gura
ca dupa ce am luat-o de la dush,pana am sters-o si i-am dat body pe ea a zbierat intruna "BIBI BIBII BIBIII BIBIIII"
Cred ca e mai usor la cei care nu vorbesc inca si nu-s nici plangaciosi.Ea nici nu plange de multe ori,numai "rage" fortzat cate un "ha ha ha" care se opreste la comanda cand i se face pe plac.Sau hohote de plans si tavalit pe jos,asta tocmai a facut-o acu; juma' de ora,ca nu am lasat-o la sertarul cu "dulce" ,dar tot ea a castigat pana la urma,juma' de bezea
Striga si are o guraaa de trezeste tot blocul.Macar daca ar plange,ar plange,dar cand si striga ce vrea e mai nasol 
Totusi a fost cuminte azi - pana nu am venit eu
,cica doar o data a izbucnit in plans la comanda,cand se pregateau sa plece la plimbare si ea voia albumele foto.Cum nu i le-a dat,a apucat-o si ... a trimis-o in dormitor.Acolo s-a oprit rapid,a stat cateva minute cu bibi si Bau Bau si gata
Mai si eu am stat doar fix 3 luni acasa (plus inca una cat am fost in luna a noua),e suportabil daca ai cu cine lasa bebe,mai ales ca un an am lucrat doar 6 ore pe zi.Mai greu era cu alaptatul,dar am rezistat eroic pana a implinit 9 luni!
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
Moni, Sandra avea 1 an si 3 luni si cerea "bibi" si era constienta ca a a uitat-o la buni ca altfel cred eu suferea mai tare. Adica iti spun ca nu a fost greu. Deja sunt cam mari intr-adevar, eu de mult am pus problema asta aici dar ma bateam cu morile de vant si toata lumea imi sarea in cap ..si defapt e treaba fiecareia cand vrea sa scape de suzeta, dar cu cat mai repede cu atat mai bine. Eu am avut noroc ca Dani nu a mai acceptat-o la 1 an si 1 luna cand a cazut in lingura. Am 5 bucati de suzete Nuk pitite in sertar, de atunci nu a mai vazut suzeta, sigur nu mai stie ce e aia
Si daca nu se intampla asta iti garantez ca la maxim 1 an si 3 luni Dani nu mai folosea suzeta
. Cu chinurile aferente, nu nopti nedormite dar scapam de ea.
Bianca