Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 8
miraklucker spune:
Gata plec si asa nu functioneaza nimic aici. Ma duc ca-mi sunt copii cu tanti si nus tau eu asa linistita.
Cand ne intoarcem din vacata vine matusa mea la noi pentru vreo luna doua. Sotul se duce iar la servici.........sa se mai aeriseasca putin la cap!!!
.
V-am pupat.....mai intru eu pe seara sau maine, se pare ca sunt vesti noi, sa le citesc si eu!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
toanca spune:
Da, Maraki, la noi ne vor in aeroport cu doua ore mai devrem ca sa avem ce sa ne plictisim pe acolo
.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Maraki, Toanca astea 2 ore inainte sunt numai pt. vacante, caci atunci sunt multi si naiba stie ce motive mai au.
Eu pt. celelalate zboruri mergeam si cu 30 min. iniante., dar trebuie cu o ora.
Toanca noi din Tm nu am mers niciodata cu 2 ore inainte. ce naiba facem atat cu copii acolo? aaa...sa sti ...daca e coada la Check-in avem prioritate daca suntem cu copii dupa noi. Nu am stiut anul trecut si si-a cerut scuze tipa de acolo ca nu ne-a vazut sa ne cheme in fatza.
Mira lasa ca va fi frumos, nu are ce sa nu va placa. poate cazarea, ca italienii au totul micsorat si inghesuit. dar marea, peisajele, papica sunt dementiale.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Toanca noi acum 3 ani am plecat in Grecia de pe Otopeni la 8 dimineata. la 6 eram in aeroport. la intoarcere am aviut zbor in jur de ora 10-11, nu mai tin minte.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
toanca spune:
Giova, asta e bine de stiut cu prioritatea; nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa faca Matei pe acolo de plictiseala
.
Iar e naspa faptul ca Matei mananca de regula in jur de ora 11.
Or fiind decolarea la 10.40 nu pot sa-i dau masa inainte ca mi-e teama sa nu
.
ce naiba fac?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Denisam spune:
HELLO,
Deci printre alaptat si treburi am reusit sa vad pozele lui Moni-superbe si Giova- f. faine toaletele voastre, nu mai am timp sa scriu comentarii si de aceea va spun aici.
Astery- bafta la cresa, va fi bine, nu te mai stresa.
Toanca- concediu palcut1
LA MULTZI ANI IOANELOR SI IONILOR!
SILVI- LA MULTZI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII!UN BEBE 2 cat mai curand!![]()
Mirela-sarcina usoara si bebe sanatos, nu te mai stresa ca va fi bine!
Legat de suzeta- eu i-am spus ca are kk si o aruncam la cos, la noi doar in prima zi a fost greu, apoi nu a mai intrebat nika, ca si cu mutatul in alta camera si alt pat, i-am spus ca ea e fetitza mare si trebuei sa doarma acolo si a fost ok,acum ca vreau sa il mut pe alex in patutz, ca l-am avut cu mine in camera intr-un basinet, sa vedem ce va comenta(camera lui alex a fost folosita de mama, pe ideea ca emma doarme singura si ca alex are inca momente cand nu respira ca lumea, cica la bebei ei cand se relaxeaza uita sa mai respire uneori- dar acum i-am inclinat salteaua si sper de maine sa doarma singur ca vad ca aseara a fost de treaba, s-a culcat la 9.30 si pina la 5.30 nu a cerut papa)-chestia asta cu respiratul am verificat-o si la 2 medici si pe internet, asa sper sa fie si in timp sa dispara si sa nu avem probleme-deja stau ca pe ghimpi pt un rezultat de la ecografie la coloana, ochiul vad ca e 80% trecut, sper sa ii treaca lacrimatul asta curand.
Azi si ieri am fost ocupata cu aranjatul camerelor pt pitici, si le-am terminat, la emma aveam de luat covor si l-am luat, la Alex sa facem curat si sa inaltzam patutzul.Azi trebuie sa merg la analize, sa termin actele, sa recuperez poze de la nasa si geamurile de spalat la living- maine pe dupa amiaza plecam la cabana pt 5 zile.
Va pupam si o seara buna!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Biancas spune:
quote:
Originally posted by toanca
Nu Giova, am spus ca plec din Buc. spre Antalia la ora 10.40 pe data de 7 septembrie, iar din Antalia (la intoarcere) spre Bucuresti la ora 7.40 dimineata.
Pana nu uit am sa raspund la intrebare.
Noi trebuia sa plecam la 14.20 din Cluj si am plecat la 22.00 (zi pierduta). La intoarcere aveam avion la 11.05, la 8.20 au venit si ne-au luat de la hotel. Deci au fost 7 nopti si 7 zile. Ei calculeaza si ziua 8 ca doar esti acolo inca cu toate ca in cazul nostru am luat doar micul dejun si am plecat.
Nasol ca e avionul asha devreme

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Toanca..trebuie sa fi cu 2 ore inainte ca sa iti controleze bagajul si sa stai sa astepti acolo ca fraiera avionul. Eu zic ca daca mergi cu 1 ora e suficient. Incearca...ca nu o sa se intample nimic. Lasa-i pe altii sa mearga inainte sa ii controleze pe cand mergi tu e liber
.
Giova, se vede din poze ca a mai pus putin Marco pe el. E tare sexy cu papucii intorsi
. Ia zi si cine te-a barfit,...ca acum vorbeai de rochii de nunta si deja a aparut si barfa? Ciudat...
Maraki, diclofenacul e foarte bun si mult mai ieftin ca orice Voltaren sau alceva.
Revin ca vine o colega de faculta.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
O fi diclofenac aici? Trebuie sa ma duc jos sa cumpar cate ceva, Giorgos are chef de hamburger si e la mana mea acum, ieri m-am certat cu el ca nu a vrut sa se duca sa cumpere ceva, nu am mai vb cu el pana azi...acum s.a intors roata si asteapta de la mine....inca sant in cumpana..sa ma duc,sa nu ma duc 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Maraki, du-te nu fi rea
La noi deobicei eu am pofte si Nelu fuge
. El nu pofteste nimic niciodata..eventual cate o bere dar rar si o triite pe Sandra
.
Aviz si pt Ingrid si Maraki si altele..Nelu cumpara de la o farmacie diclofenac preparat de ele. A mers la farmacie si a intrebat daca prepara si au zis da si a cumparat. E 3 lei cutia (mai putin de 1 E) si e cutie mare. Masezi bine bine, dupa care pui bluza sa stea caldura acolo. Eu asha imi dreg durerile de spondiloza, noroc ca acum stie si Sandra sa faca masaj si face chiar bine
. Deci intrebati la farmacie daca nu prepara ele ca e mult mai ieftin ca Diclofenacul in tub, si mai bun zic eu care le-am folosit pe amandoua. Am folosit si Fastum Gel...si e slabutz...mai tare e diclofenacul.
Acum mi-a plecat si mie colega de faculta, a venit sa ii dau niste cursuri la care are restante si fiica ei de 10 ani s-a jucat cu Sandra. Dani prin zona, azi s-a jucat cu pamantul de la flori si mi-a imprastiat putin pe covor, mi-a pus paharul de sticla in care a baut prietena mea suc in gunoi
..s-a plictisit azi omul meu prin casa.
El dupa ce isi bea laptele duce sticla si o pune in chiuveta. Cred ca s-a gandit ca paharul se arunca
, odata i-am gasit si farfuria pe care mananca fructe in gunoi..noroc ca ma mai uit cand arunc ceva..
Mergem sa mancam friptura de pui...cu paine..sa vedem daca ii place friptura mea sau numai a prietenei mele...
Bianca