Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina nu te mai necaji ca nici altii nu vorbesc asa de mult. Diana de Moni e fruntasa, dar ea e cu antecedente in familie. Sa nu-l uit nici pe Davidutzu, dar in rest fiecare rupcateva cuvinte si gata. eu cu toti spiridusii cu care m0--am vazut, sau alti copii de varsta alor nostri nu i-am auzit sa zica mai mult de mama, papa si inca cateva asemanatoare.
tin pumnii sa vina bb2 cat mai repede.
Bianca ai dreptate stiu, eu imi recunosc greseala ca am cedat plansetelor lui si l-am luat cu noi. s-a obisnuit super repede la el in patut, sa vedem cand il mutam la el in camera cum e.
Mira felicitari pt. steluta.

ma bag si eu la somn, caciai mei baieti sunt rupti. poate il prostesc cu laptele pe marco, ca a mancat si cateva linguri de orez cu branzica.
pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noi am dormit cu ea in pat la mare . Nasoool!!!! Desi era patul si mai lat decat cel de acasa si aveam loc berechet,ea dormea tot pe diagonala si numai cu picioarele sau al mine in freza,sau la mine in burta O mutam la loc si iar la mine tragea,prin somn La Ghitza deloc

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gata, ma bag la somn, chipurile, ca tot la 2 noaptea adorm, of of.....
Noapte buna.
Gio, ma straduiesc sa raman calma.... merci.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Azi a spus cuvantul "ade" de la arde mi-a aratat ca e veioza in priza iar eu am spus ca arde si el "ade". Dar..pana nu il aud vorbind constant acelasi cuvant eu nu consider acest gen a fi vorbire.
A si a spus "baie" foarte clar cand i0am facut baie.
La el cuvintele sunt cam rarutze..numai cand vrea si daca vrea cred.
Astery, asta e motivul pt care il duc la cresa...vorbit , socializat si olitza.
Moni ca tot discutam ieri de copii, eu cred ca al doilea copil e mai rau ca primul. Sa iti spun si de ce...
Pai copilul mic daca ia jucaria celul mare automat ii spui celui mare "lasa-io si lui un pic ca e mai mic". Si obisnuit asha ca castige mereu devine egoist cu jucariile si nu prea le da la nimeni.
Deocamdata...pana va intelege ca nu totul i se cuvine ..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Apropo de gangurit...vroiam demult sa va intreb ceva si am tot uitat.
Se spune (din batrani) ca daca copilul gangureste repede, va vorbi mai repede.
Ce va pot spune eu e ca Sandra a gangurit prima oara la 3 sapt, iar Dani la 5 sapt. Sandra clar a vorbit mai repede ca Dani, la 1,7 ani spunea si kk si pipi cand facea. Dani..pauza
La voi cum a fost? Mai tineti minte? (fac un sondaj sa vedem daca e adevarat)
Noapte buna Giova, Astery...
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

ASTERY vezi daca n-ai venit la Predeal un pic sa aiba si acolo Diana cu cine se fugari? (si pupa ) Mai nici eu nu prea i-am auzit vorbind pe baieti cu exceptia lui Vladimir.Tibi mai pe limba lui, iar Mario era ocupat cu tzipetele la fugarit,in rest n-a vorbit,desi Irina mi-a zis ca zice si el mama,papa ,caca etc.E celebru cu primul "mamiiii" mai tineti minte filmuletzul?
BIANCA asa e cu al doilea copil,stiu ca am fost sora mai mare cu 5 ani ,fatza de fraztiorul capos rau de tot

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Iar umplu paginile de rosu meu...
Moni am constatat ca patul de mare era mai mare ca al vostru de acasa..tu care ziceai ca 1.60 sau 1.50 nu mai retin exact e destul... E mai bun un pat mare...ai loc sa te invarti mai bine
Si eu am fost sora mai mica cu 8 ani care primea de toate si care nu trebuia sa faca curatenie in casa sau spalat vase. Mancare faceam de placere. In rest cat am fost acasa...eu curat imi faceam in dulap si in sertare Boierie pe capul meu

Mergi la inceput

BIANCA spre rusinea mea habar nu am cand a gangurit Diana,dar tin minte doar ca la 8 luni spunea "mammma" ,ca am un film.Poate daca gasesc vreun filmuletz ratacit,dar nu cred ca am

Mergi la inceput

Moni...e vb de primul gangurit nu de alceva...
Finul meu avea peste 8 sapt si nu gangurea...

Nu stiu daca la voi se vede..la mine nu.
http://www.dropshots.com/biancas#date/2006-06-19/12:06:00
Dani la 5 sapt gangurind, e facut cu tel lui Nelu ca eu de cate ori filmam se oprea din povestit

Mergi la inceput

La mine nici nu se vede,nici nu se aude.Eu m-am tampit de tot,incerc sa imi amintesc cum ganguresc bebelusii si nu reusesc

Mergi la inceput