Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
Apropo de asta cu vorbitul,la Predeal cand eram pe la bucatarie in pensiune,a zis o doamna catre Diana lasa ca nu stiu ce faci la ... gradinitza!!! Ce gradinitza,zic eu ca-i mica,are un an si 7 luni! La care ea a zis ca a crezut ca e mai mare din cauza ca vorbeste atat de bine
Ca are un nepot tot de aceeasi varsta care nu zice nimic.Acum inteleg ,dar chiar n-a vazut ce pitica e??? Auzi,gradinitza 

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
Moni deja ai uitat?
Pai ce sa mai zic eu ca a trecut 8.5 ani de la Sandra si nu am uitat unele lucruri si le tin minte perfect parca au fost ieri...
Eram mai tanara si cu nervii buni si cu mai multa rabdare..
Cel putin eu nu mai am rabdarea pe care o am la Sandra si se spune ca si varsta e de vina...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Moni uite aici povestit la 5 sapt:
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=Video002.flv
Acum iti amintesti ceva?
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
BIANCA mersi de filmuletz,uauu ce fain gangureste! Totusi nu tin minte cum facea Diana asa
V-am zis ca nu-s normala
Pai atat tin minte doar ca de la trei saptamani era cuplata pe trei faze din cauza colicilor:dormit,urlat sau era agatzata de ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Biancas spune:
Doamne ce ne-au crescut copii...
si noi imbatranim si ei se fac mari si nu vor mai avea nevoie de ajutorul nostru...
Of..merg la nani ca mi-au dat lacrimile
Noapte buna tuturor 
Bianca
Biancas spune:
Neatza...tot eu matinala?
.
Mi-am facut cafeaua si astept sa se faca ora 9 sa cobor la mine la bloc sa duc cartusul la imprimanta sa il incarce (e de la servici).
Sefa mea va fi nasa in luna oct si a caut rochii si a gasit pe net ceva
http://www.mirandi.ro/colectii/?pagina=4 (cea aurie spre bronz)dar ea vrea sa si-o faca la comanda ca nu da atatia bani pe ea. A fost la un salon de moda de aici si e 7-8 mil o rochie dar nu sunt frumoase
. In magazine sunt mai ieftine dar ea cum nu are timp sa umble...
Dani a baut 300 ml lapte
nu a mai baut atata de vreo 2 luni..
Azi s-a trezit la 7.30 si cred ca a adormit inapoi ca aici e innorat si ploua.
De un timp el se trezeste cam in fiecare noapte la 00.30 , bea putina apa si se culca inapoi
Noroc ca eu nu dorm deobicei la ora aia . Dar l-am invatat prost cu apa, era cald si i-am dat si acum ..se scoala tot timpul.
Bianca
Biancas spune:
Tot eu..la noi e noapte afara..a trebuit sa aprind lumina...ploua de rupe
Aseara am vb cu prietena mea si azi merge la vaccin (ROR), deci s-au primit vaccinurile gratuite de la stat
. Trebuie sa sun si eu dupa-masa sa vad daca si doctorita mea l-a primit ca maxim luni trebuie sa ii fac vaccinul lui Dani ca altfel nu il primeste la cresa. Am auzit ca dupa vaccin trebuie sa stea 15 zile acasa in caz ca face reactii.
Vad ca vb singura pe aici, Moni
si se face ca lucreaza
...asha ca merg si eu sa muncesc ceva dupa ce duc cartusul si merg la CJAS sa duc niste declaratii pe care nu mi le-a primit alataieri.
Vazand rochia aia de pe site mi s-a facut dor de o nunta
.dar pe mine ar arata ca naiba
O zi frumoasa tuturor
.
Bianca
monica70 spune:
Buna dimineatza ,io-s de la 7 in zona ,da' nu mai am ce zice,doar ca si aici ploua si mor de somn (de chef de lucru nici nu mai zic,sunt plina
).Dragutzele rochiile,dar ce preturi
Alea transparente in partea de sus nu imi plac,nici cu multa dantela.Imi plac cele fara bretele,fara maneci,dar nu stiu daca ar sta pe mine ok,ar trebui sa fac rost de un sutien tzapan rau,fara bretele,parca nu ar arata bine nici cu bretele transparente la sutien.Si daca dansez poate o iau la vale 
Eu o sa caut in magazine,desi-s multe cam impopotzonate si nu-mi plac.
monica70 spune:
De plictiseala am facut o lista sa vad cu cate "sectante" m-am intalnit pana acum si mi-au iesit 11.
In ordinea aproximativa a intalnirilor: Irina,Anda,Giova,Ana (Spania),Ingrid,Pufumic,Ioana,Daniela,Bee,Anasebe si Ursulina! cam mica recolta,am ratat cateva la mustatza,dar speram sa recuperam pe viitor!
toanca spune:
Neata.
Noi iar suntem maraiti
; abia i-a spart un coltisor de masea.....pana ies toti patru coltisori mai dureaza
(randul doi de masele)
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2