Folositi asa ceva? ca aud din ce in ce mai multa lume ca nu mai face nici mincare cu apa de la robinet. Si ma cam incinta ideea sa-mi iau un filtru cu cana, dar vreau sa aud si alte pareri.
Folosim cana cu filtru Brita.
Apa are un gust mult mai bun decat la robinet. Un dezavantaj e pretul cam mare al filtrului care trebuie schimbat lunar: cca 30 lei si faptul ca nu-l prea gasesti in multe locuri.
eu am filtru cramic d apa care s monteaza super usor la robinet si s scoate la fel de usor. Il am d vreun an si sunt fffff multumita. Apa are gust bun si vad ke si ff curata. Am lasat-o intr-o sticla vreo 2 luni si n-am observta vreo depunere
oricum dak va intereseaza eu am filtru blue star. are si adresa web, iar magazinu e situat in centru.
vi-l recomand calduros
Multumesc frumos fetelor pentru idei. Mai stau putin ca inca nu m-am hotarit de care sa-mi iau.
Si eu am filtru Brita si sunt ft multumita. Chiar daca filtru e in jur de 30 lei, noi consumam multa apa si se merita. In plus nu mai cari apa de la magazin.
Da, si noi folosim dintr-acela ascuns sub counter, si, vezi numai un robinet mic "crescut" langa robinetul obisnuit.
E mai scump, necesita schimbarea filtrului lunar (o face aceeasi companie care l-a instalat), dar MERITA! Calitatea si gustul apei sunt total imbunatatite.