Sa-l ajutam pe micutul Edi

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

quote:
Originally posted by iulianleuce

Draga Oana

Iti multumim de sfat si nu este nici o suparare, mai ales ca nu ne indrumi de a face ceva rau si pt linistea sufleteasca a lui Edi ori ce sfat este bine venit mai ales ca nu suntem trecuti prin asemenea incercari si nu stim cum trebuiesc facute toate randuielile bisericesti. NU am facut din capul nostru si tin sa te anunt ca Edi a fost inmormantat in locul unde odihneste si tatal meu,iar doamnele care sunt mai in varsta au spus ca este indicat sa facem si pt tatal meu ca sa nu-i ia tot ce facem pt Edi. Acum nu stim ce sa mai credem pt ca ai foarte mare dreptate cu vb pe care ai spus-o ca sunt fel si fel de pareri si daca am gresit D-zeu sa ne ierte pt ca noi nu am facut cu rea vointa,am crezut ca nu va fi primita pomana pe care am facut-o pt Edi daca nu ii facem si tatalui. Pe viitor vom face exact cum ne-ai spus ne vom interesa la preot si vom face intocmai cum ne va spune ca este mai bine. Inca o data iti multumim de gandurile bune pe care ni le impartasesti si D-zeu sa fie cu tine si cei dragi tie.
Cu drag Magda si Iulian

In cazul acesta ,s-ar putea sa se schimbe putin datele problemei...Vorbiti totusi cu un preot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga Iulian, si fetita mea a plecat la ceruri anul trecut si m-am gandit sa te linistesc. In cazul bebelusilor, randuielile sunt diferite decat in cazul adultilor. Ei sunt cu adevarat fara pata si daca sunt botezati se duc direct in Rai. Eu am vorbit cu duhovnicul meu si a zis ca nu e gresit daca ii fac parastasele, dar ca nici macar nu e nevoie. Insa, pentru linistea mea sufleteasca, atunci cand fac parastasul sa pun pe listuta si numele celorlalti morti din neam, ca totusi sa fie de folos cuiva. Si ma gandesc ca daca, nici macar nu e absolut necesar sa se faca parastase, probabil ca in cazul asta nu se mai aplica regula de care vorbea Oana. Nici nu stiam de altfel de asta, da e bine ca o stiu acum. Oricum e bine sa vorbiti cu preotul si sa faceti cum va indruma el, dar cred ca parastasul pe care deja l-ati facut, nu e cu nimic in neregula. Sa va ajute bunul Dumnezeu sa mergeti inainte cu speranta. Si eu cautam semne la inceput si mi-as fi dorit asa mult sa o visez pe draga mea fetita, si nu reuseam. Cred ca imi doream prea mult. Am visat-o la un moment dat in 2-3 nopti la rand. Apoi iarasi n-am mai visat-o. Acum 2 zile am visat-o si am visat-o tare frumos, era vie, cu noi, dar stiam ca e bolnavioara, insa era vesela si vorbea, desi ea n-a apucat sa vorbeasca, avea doar 7 luni jumate cand a murit. O sa il visati si voi probabil pe micutul Edi cand veti fi putin mai relaxati. Nu va faceti griji pentru el, el are cu siguranta lumina, bebelusii merg direct in Rai cum am mai spus si acolo e lumina si fericire, nu e durere, si ei sunt fericiti. Mai greu e pentru noi, cei care ni-i doream cu noi, aici. O sa incerc sa gasesc un articol pe care mi l-a trimis sora mea, despre sufletele copilasilor morti, sper sa va aduca mangaiere. Multe imbratisari calde pentru voi.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput