Sa-l ajutam pe micutul Edi

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

cele mai sincere condoleante si multa putere parintilor pentru a depasi acest moment atat de greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am deschis la discutii generale un topic pentru condoleante

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107636

mi se pare impropriu acum titlul de aici....

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crucisorel spune:

Dumnezeu sa-l ierte!
Suntem alaturi in aceste clipe grele cu inima si sufletul de Petre si Magda! Sa va intareasca Dumnezeu!

jeleriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Sincere condoleante familiei indurerate si multa putere parintilor pentru a merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addynootza spune:

quote:
Originally posted by iulianleuce

Buna ziua
Micutul Edi are nevoie de o interventie chirurgicala de corectie pe cord pentru a putea supravietui.numai ca aceasta interventie nu este posibila de a se face in tara si suntem nevoiti de a o face in Italia sau Germania,fiind foarte costisitoare si neavand banii necesari de a-l putea opera va rugam frumos pentru cei care ne pot ajuta financiar depunand orice suma indiferent cat de mica ar fi pentru Edi inseamna o sansa la viata, astazi am fost la banca si am deschis un cont in euro in cazul in care sunt persoane care doresc sa depuna o pot face in urmatoarele conturi:

cod IBAN EURO
RO48RNCB0073090913560001
BCR SECTOR 2

cod IBAN RON
RO97BPOS80500882277ROL02
Leuce Petre Iulian
Bancpost Vitan ( 820 )

cod IBAN RON
RO20RNCB0318005042360001
Leuce Daniela
BCR SECTOR 2

Multumesc anticipat pentru sprijin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addynootza spune:

Sincere condoleante parintilor micutului Edi......fiecare a facut ce a putut. Pacat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Dragii nostri Magda, Iulian, Daniela,

Cred ca nimic nu poate usura starile sufletesti prin care treceti acum.

Ganditi-va insa ca Edi este acum fericit, linistit si fara durere, intr-un loc mai bun unde speram sa ajungem cu totii. El vegheaza asupra voastra, va fi mereu cu voi si in inimile voastre si va veti reintalni la un moment dat.

M-am tot gandit daca sa va transmit condoleante... Cred ca cel mai potrivit insa este sa va transmit credinta in Dumnezeu si in locul mai bun din care Edi acum va priveste si sunt convinsa ca ar vrea sa va vada zambind cu gandul la el si sa va doresc "o mare" de liniste sufleteasca.

Cu mult drag,
Doina

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Sincere conoleante familiei!
E trist, foarte trist.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Am avut citeva tentative de a va scrie , dar nu-mi gaseam cuvintele , nu reuseam sa ma adun sa incerc macar sa va multumesc pentru tot sprijinul de care ati dat dovada in tot acest timp in care am sperat ca Edi va ajunge cu bine in caminul lui . Dar n-a fost sa fie asa , el a ales sau Dumnezeu pentru el mai bine zis sa mearga alaturi de ingerasi . O fi condiderat DD ca Edi se intruchipeaza perfect in acest rol , pe care ni-l dorim cu totii la un moment dat .
Am incercat din rasputeri sa o imbarbatez pe Magda si sa-i spun ca trebuie sa treaca peste acest eveniment si sa mearga inainte , viata merita traita si cu siguranta va izbuti in cele din urma sa aibe un bebe sanatos . In cazuri de acest gen durerea este imensa , iar cuvintele prea mici ,chiar transparente , dar cu siguranta va intelege in cele din urma ca Edi va ramine mereu in sufletul ei si acolo unde e cu siguranta nu mai sufera .
Multa sanatate la toata lumea si sa auzim de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe micutul Edi. E greu sa scrii in fata unei asemenea dureri. Cu siguranta Edi e un ingeras care acum zambeste fericit in Rai. Nu mai sufera, nu se mai chinuie. V-a iubit mult, asa micut cum era el, altfel n-ar fi luptat atat pentru viata lui alaturi de voi, doi parinti minunati. Iulian, baietelul tau era un prunc nevinovat, Dumnezeu n-are nici macar ce sa ii ierte, chiar si slujba la Biserica pentru bebelusii morti este diferita de cea pentru ceilalti oameni, este o slujba a luminii si bucuriei, pentru ca stim cu siguranta ca Dumnezeu i-a luat la EL, sa fie ingerasi. Bineinteles ca voi nu puteti simti bucurie acum, il voiati cu voi. O imbratisare calda va trimit ca mamica ce am trecut prin durerea prin care treceti voi acum. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va usureze durerea, sa va ajute, sa va dea puterea de a merge inainte si a trai viata voastra aici pe pamant inainte de a ajunge la dragul vostru baietel.

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput