Sa-l ajutam pe micutul Edi
Raspunsuri - Pagina 15
iulianleuce spune:
buna dimineata
sunt istovit de oboseala si nu pot dormi asa ca am intrat pe net sa vb cu voi,numai ca nu prea am vesti bune, situatia este statornica si nu ne place deloc cred ca nici voua dar nu avem ce face si ne trebuie multa, multa rabdare doar asa vom putea culmina si intr-un final sa ne bucuram impreuna ,la aflarea unor vesti care sa ne umple sufletul de bucurie.mititelul are piciorusul umflat de la cateterul pe care i l-au pus, pentru ca i-a fost schimbat de la gatut la piciorus unde are comprese cu rivanol .astazi l-au pus la treaba detubandu-l a fost nevoit sa respire singur asta numai pentru cateva clipe caci a obosit foarte repede si l-au intubat la loc.speram ca in cateva zile sa ne descotorosim si de intubatia asta cum am scapat si de dializa si usor, usor sa ne recuperam ca mai trebuie sa venim si pe acasa nu stam numai in spital.abia astept sa vina ziua in care va trebui sa merg in intampinarea lor pentru ca imi este tare dor de ei numai ca nu stiu cand va veni si aceea zi.de cand a renuntat la dializa a mai facut progrese, mici dar imbucuratoare baremul de toxine in corp este de maxim 1 iar la el este mai mare osciland intre 1 si ceva si 2,comparativ cu 3 cat avea cand nu putea urina mai deloc,incerc sa m-a bag la sonm pt ca pic de obosit va doresc un week end linistit.
iulian
principe spune:
noapte buna iulian,
si sa auzim de bine.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
iulianleuce spune:
buna seara
acum am vb cu Magda la tel si mi-a spus ca saturatia lui bb nu este deloc stabila osciland foarte mult de la 80-85% pana la 40-50% si pe langa faptul ca este instabil s-a mai pricopsit si cu o micoza are un fel de ciuperca la gurita si ii sangereaza.
iulianleuce spune:
vreau sa multumesc unei mamici care s-a oferit de a-i aduce lui Edi cateva lucrusoare tocmai am primit un email prin care ma intreba daca vrem sa primim acele hainute.nu stiu daca vrea sa-i fac public numele pe forum dar oricum eu nu il voi scrie in cazul in care doreste o poate face. inca o data mii de multumiri tuturor celor care ne sprijina si ne sunt alaturi noapte buna
iulian
iulianleuce spune:
Buna ziua
Micutul Edi are nevoie de o interventie chirurgicala de corectie pe cord pentru a putea supravietui.numai ca aceasta interventie nu este posibila de a se face in tara si suntem nevoiti de a o face in Italia sau Germania,fiind foarte costisitoare si neavand banii necesari de a-l putea opera va rugam frumos pentru cei care ne pot ajuta financiar depunand orice suma indiferent cat de mica ar fi pentru Edi inseamna o sansa la viata, astazi am fost la banca si am deschis un cont in euro in cazul in care sunt persoane care doresc sa depuna o pot face in urmatoarele conturi:
cod IBAN EURO
RO48RNCB0073090913560001
BCR SECTOR 2
cod IBAN RON
RO97BPOS80500882277ROL02
Leuce Petre Iulian
Bancpost Vitan ( 820 )
cod IBAN RON
RO20RNCB0318005042360001
Leuce Daniela
BCR SECTOR 2
Multumesc anticipat pentru sprijin.
iulianleuce spune:
buna seara
nu stiu ce se inampla dar totul pare sa scape de sub control micutul Edi parca se joaca cu noi odata ne da sperante de avem senzatia ca plutim de bucurie dupa care ne secera dintr-o data de parca nu mai avem nici grai sa putem vorbi.nu mai departe de sambata se simtea asa de bine incat medicii l-au pus la treaba detubandu-l ca duminica si azi starea de sanatate sa ia o intorsatura groaznica.azi dupa amiaza am vb cu Magda si era foarte speriata pt ca medicul de garda i-a spus ca micutul este intr-o stare critica si ca pot aparea complicatii din ce in ce mai mari.plamanii nu functionau cum trebuie rinichii la fel stomacul nu digera nimic ce sa mai; am zis ca se darama peretii pe mine cand am auzit.doamne ajuta-l si da-i putere de a trece peste incercarile acestea ca a indurat destul micutul.
carrie spune:
am vorbit si eu cu Magda era cu moralul la pamant...imi pare atat de rau ca suferiti atata...
am fost la biserica si am dat o slujba pt Edi, sa va ajute Dumnezeu, haide Edi lupta nu te lasa!
am ajuns sa tin tare mult la copilasul asta si nu l-am vazut decat in poze!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
danielalfun spune:
Buna seara ,
E cumplit ce se intimpla , micutul ne pune la grele incercari , in ciuda eforturilor depuse parca nu mai vrea sa lupte .... Am vorbit cu Magda in aceasta dupa amiaza si in loc de cuvinte vorbeau lacrimile . Am incercat in zadar s-o linistesc , durerea ei n-o poate cunoaste nimeni cu adevarat . Faptul ca o impartasim cu totii nu inseamna nimic din ceea ce simte o mama pentru odorul ei atunci cind sufera . Ca si pina acum nu ne ramine decit sa ne rugam in continuare la DD sa ne protejeze si sa ne aline durerile asa cum numai el stie . Sper in continuare ca micutul sa-si revina ca printr-o minune ascultandu-ne ruga cea mare de a trai clipa imensa , inconjurindu-l cu totii cu mare drag , incercind acea fericire printre lacrimi , acel zimbet timid ...
Edi lupta in continuare , viata trebuie traita !
mihamora spune:
Hai Edy, fii tare! Doamne, da-le putere sa treaca cu bine peste aceasta suferinta!Fa-l bine pe acest micut!
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
principe spune:
draga iulian,
ai incredere,nu toti medici au firi optimiste,daca medicul de garda a spus ce a spus nu inseamna ca Edi nu o sa iasa invingator.
daniela,te rog fi optimista,pesimismul in momente grele nu ne ajuta,doar ne seaca emotional,nici prin gind sa nu ne treaca ca"edi parca nu ar mai vrea sa lupte"
EDI SE VA FACE BINE!.
DOAMNE AJUTA
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117