Nastere la Elias

Nastere la Elias | Autor: iulia1981

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici sau viitoare maimici,

Mai am o luna pana la nastere si am auzit un lucru care ma nelinisteste. Imi puteti spune daca ati auzit sau vi s-a intamplat ca la Elias, daca v-a venit sorocul in intervalul vineri pana duminica, ati fost trimise la Municipal sub falsul pretext ca nu mai au locuri. Am auzit ca la Elias nu or sa faca internari in weekend.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

nu e vb doar de weekend si nu cred ca e doar un pretext. pe mine m-a apucat nascutul marti noaptea spre miercuri si dr meu m-a trimis la municipal intr-adevar, insa nu am nici un regret. mi-a spus inca din cursul zilei de marti ca maternitatea e inchisa ca nu mai au locuri. multa bafta si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aoleeeeeeuuuuuuuu!!!! Cum asa? Si cu cine nasti la Municipal? Cu un doctor pe care nu-l cunosti? Ce aiurea! Nu m-ar deranja probabil sa ma duc la Municipal, dar eu vreau sa nasc cu doctorita mea. Uffff, ce nasol!!

Sper pana nasc eu sa se faca loc in maternitate

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

am nascut deja. da, cu un dr pe care atunci l-am vazut prima data si pe care mi l-a recomandat dr T. a fost super ok dr. nu imi pare rau ca am ajuns la municipal. nastere usoara.

Mergi la inceput