cum este plaja in Ef Nord?

cum este plaja in Ef Nord? | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

Adresez o intrebare celor care au fost la Ef. Nord dupa inundatiile de la inceputul lunii august. Ma intereseaza in mod special plaja de la Britannia (Steaua de Mare) dar si cea de la Debarcader. Pliiizzz!!!

17+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Plaja e aceeasi, aglomeratia si mizeria mai mari.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Plaja este aceeasi,seminte si mucuri pe jos...inchiriarul unui sezlong pe primul rand este 17 lei-daca vrei sa stai langa apa,dai!Si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

In zona Steaua de Mare, plaja este relativ curata, un sezlong te costa 15 lei si il inchiriezi pentru toata ziua cu suma asta. Statiunea insa este deplorabila. Un imens amestec de case construite alandala, de case in constructie, de gherete si asa-zise magazine. Impresia generala este deprimanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Plaja este murdara,ca in Romania.Sezlongul costa 15 lei si statiunea nu cred ca are un plan urbanistic.Noi am stat la o vila noua,conditii super pana ieseai din curte.Cu alte cuvinte,mahalaua sa traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by loryi1974

Plaja este murdara,ca in Romania.Sezlongul costa 15 lei si statiunea nu cred ca are un plan urbanistic.Noi am stat la o vila noua,conditii super pana ieseai din curte.Cu alte cuvinte,mahalaua sa traiasca.

Mie mi s-a parut altfel..eu am facut plaja la Belona , plaja a fost ok nu mi s-a parut murdata sezlong si umbrela 100.000 , singura chestie naspa , am prins apa super murdara , plina de alge si faptul ca trebuia sa ma duc foarte de dimineata sa prind un loc.De multi ani nu am mai vazut aglomeratie in halul asta.
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput