Adresez o intrebare celor care au fost la Ef. Nord dupa inundatiile de la inceputul lunii august. Ma intereseaza in mod special plaja de la Britannia (Steaua de Mare) dar si cea de la Debarcader. Pliiizzz!!!
17+
Plaja este aceeasi,seminte si mucuri pe jos...inchiriarul unui sezlong pe primul rand este 17 lei-daca vrei sa stai langa apa,dai!Si cam atat.
In zona Steaua de Mare, plaja este relativ curata, un sezlong te costa 15 lei si il inchiriezi pentru toata ziua cu suma asta. Statiunea insa este deplorabila. Un imens amestec de case construite alandala, de case in constructie, de gherete si asa-zise magazine. Impresia generala este deprimanta.
Plaja este murdara,ca in Romania.Sezlongul costa 15 lei si statiunea nu cred ca are un plan urbanistic.Noi am stat la o vila noua,conditii super pana ieseai din curte.Cu alte cuvinte,mahalaua sa traiasca.
quote:
Originally posted by loryi1974
Plaja este murdara,ca in Romania.Sezlongul costa 15 lei si statiunea nu cred ca are un plan urbanistic.Noi am stat la o vila noua,conditii super pana ieseai din curte.Cu alte cuvinte,mahalaua sa traiasca.