Comori de nov-dec 04 (154)
Raspunsuri - Pagina 27
paxela spune:

la multi ani!, tuturor care srebeaza azi onomastica
noi suntem in pregatiri pentru maine, prima onomastica a fetei
, si deci trebuie

Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
onitza spune:
LA MULTI ANI MARIA! (IRINA)

LA MULTI ANI MARIA! (NCRISTINA)

LA MULTI ANI MARIA! (MIRIA CRISTINA)

LA MULTI ANI MARIA! (ANDREAP)

LA MULTI ANI MARIA! (OMI308)

LA MULTI ANI MARIA! (GANDACELU)

LA MULTI ANI MARIA! (RALUCA GABRIELA)

LA MULTI ANI MARIA! (MONICA-ELISABETA)

LA MULTI ANI MARIA! (OTILIA)

LA MULTI ANI MARIA! (BOBITA)

Sa va distrati azi, sa ciocniti un pahar de teddy , parintii de bere!!!

MONICA cum a iesit tortul???

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
Sanatate puiutilor bolnaviori!!!
Bits, inteleg ce greu iti e sa il convingi pe Kenzo sa ia medicamentele, si eu ma luptam cu Paul si era tare geru..acum vad ca le ia bine!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI tuturor Mariilor si Mariutelor! 
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
multumim din suflet de urari
si uram si noi tuturor Mariilor si Mariutelor La multi ani! sa fiti sanatoase
Petrecere frumoasa tuturor
bits
amandoi baieteii sa se faca bine repejor...sanatate multe
roserbina...asta a fost cea mai clara dovada ![]()
sa aveti o zi faina
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
mikimi spune:
quote:
Originally posted by bits
Onitza bine ai venit in clubul fan Thomas.mie mi-a iesit pe urechi si pe nas Thomas asta.akusika facem 2ani de cand cu hobby-ul asta si am ajuns sa stiu replicile din filme pe de rost dar copkilul meu tot nu s-a saturat!
Amon si Kenzo
Eu sunt la polul opus...

vreau si eu sa se uite copilul meu la un desen animat.Nu Jtix sau ate porcarii de la TV care ma si sperie, oricum voi scoate programele alea, insa o alba ca zapada, o scufita un tom, un mickey...ceva
.Ca sa nu mai zic ca i-am luat un puzzle superb, cu piese mari de tot 10 la numar si cu desen trenulet- preferatul lui.Mi-am luat rabdarea in dinti si hai sa ne jucam...i-am explicat ce trebuie sa faca, il intrebam unde e verge ca sa punem alta piese cu verde sau unde-s rotile ca sa potrivim rotile si copilul meu ce credeti ca facea? il intreba pe ta-su de ce are ciorapi maro. Dupa ce i-am recastigat atentia a inceput sa-si numere bubele de pe picioare.Apoi sa-mi numere firele de ar din cap(alea albe probabil).Ma gandesc cu groaza ca e prea focusat pe miscare, la el joaca inseamna numai alergare, masini, leagane, topogan, fotbal.Nu povesti citite decat daca nu dureaza mai mult de 5 min, nu desen, nu joc linistit pe jos.Poat nu m-am ocupat eu destul de el, nu i-am cutivat placerea de a se juca si altfel decat afara.
.Cat despre strumful mic, in continuare doarme ziua fara oprire, iar noaptea suge.
.

pentru Mariuci !!!! Sa petreceti frumos.Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
Otiliav spune:
Multumim de urari!
sarbatoritilor de azi si de maine cand este Sf. Ana, petreceri frumoase si pline de voie buna!
Ana ragusita atat de rau ca vorbeste doar in soapta si nici nu mananca pentru ca o ustura gatul probabil.
Try, ce mi-a placut faza cu bagatul picioarelor. Adevarul este ca si mie imi place sa fac o pauza la servici si sa rasfoiesc forumul. Acasa cu Ana cocotata pe mine ma uit la poze dar mai greu cu scrisul.
Si aici sunt casele cu demisol si multi le inchiriaza dar stiu ca este o conditie ca minim de inaltime al geamurilor. Eu cand am inchiriat nu am vrut demisol ca nu mi se pare un mediu foarte potrivit pentru copii mici, cel putin in zona de aici unde ploua zilnic si este umiditatea mare in aer.
Roxana, Antalia zici? Tare frumoase peisajele desi m-am intors din concediu tot as mai vrea. Am ramas uimita cat de inalta este Bianca pe langa tine, si nici nu a inceput scoala
ca sa nu mai spun ca si tu esti inalta. Amandoi sunt bine dezvoltati, copii cuminti la masa.
Dana, iar o sa ne bagi in boala cu cizmulitele fetei, in asa conditii si eu mi-as face abonament la ei, doua plimbari pe an renteaza nu mai spun ca in primul rand modelele sunt foarte frumoase.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Cecilia C spune:
La Multi ANi!!! Mariutelor si Marianilor sa fiti sanatosi si sa petreceti frumos

Am vazut poze super super cu Roserbina, Bianca, Mihnea, Aime si Vladut, vad ca a-ti petrecut super si v-ati distrat la maxim...pacat ca tot ce e frumos trece repede...cred ca v-ati fi dorit ca vacantele sa dureze cel putin 1 an![]()

Bits, Otilia sanatate la puiuti si sa se faca bine repejor.

Miki pe cand o poza doua cu micul strumf???? si cu fratiorul lui???? pupam bebicul drag si scump

Mie nu-mi vine sa cred ce fete mari am dar acum incep si problemele...nu stiu ce sa fac cu Alexia ca nu vrea sa-i dea nici o jucarie la Ada...si plange ca nu vrea sa-i dea si uite asa.....sper sa se mai schimbe in viitorul apropiat si sa mai creasca si Ada si sa se joace cu adevarat impreuna
Pupici la toata lumea si sa aveti o sambata si duminica de vis.

roserb spune:
La multi ani Mariutelor, sa fiti sanatoase si voioase.
Si la multi ani Anutelor pentru maine!
Miki, nu te necaji, si Mihnea are stare destul de rar. Puzzle nu face nici de frica , nu-l tenteaza deloc, in schimb, datorita Biancai, deseneaza mult si frumusel, si coloreaza perfect in contur. Povestile ii plac, sta sa asculte, in schimb stie f putintele poezioare sau cantecele, sau daca stie nu vrea sa le spuna
. Sper sa se mai dea pe brazda la gradinita. Bine, eu sunt subiectiva, fac mereu comparatie cu Bianca la varsta respectiva, iar ea a fost extrem de precoce "intelectual"
Otilia, oare nu-i bine sa mai vezi un dr. cu Ana? Daca nu mai are voce, zau arata a laringita , noua ne-a dar Prednison dr. cand a facut Mihnea la inceputul verii (dr a mea e destul de speriata de laringite la varste mici...).Ceva pastile cu tantum verde ar fi bune de asemenea, daca ai la indemana. Multa sanatate.
Cat despre inaltimea Biancai, se apropie de 1.30m, sper sa nu ajunga de 1.80![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII
monica-elizabet spune:
ei lasa draga fata sa creasca linistita ca alex e inalt si el
sigur il ajunge pe taica-su din urma adica 1,96 ![]()
sa vezi zilele trecute ii aratam pozele cu mihnea si bia in hamac(si el sta cu ruxi in hamac si se fac ca dorm)
si zice...vezi ruxi mai bine tu ai sta cu mihnea si eu cu bianca ![]()
fug ca acush apar si cuscra si andreap si ma iau la 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri