Comori de nov-dec 04 (154)
Raspunsuri - Pagina 23
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
bits, aveti grija de voi, sanatate multa lui ken
si bafta lui amon
sa nu o ia si el...la noi alex e tare darnic si-i da si ruxandrei cam tot ce are ![]()
onitza, nu ne-ai zis nimic?
cum e cu mami langa tine?
va pup pe toate
si pe copilashi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
roserb spune:
Salutaree, salutaree!
Mai, oameni seriosi sunteti voi? Venim de la 35 grade din Turcia si mai-mai sa inghetam cand am iesit din aeroport!
Ne-am intors si noi azi , dupa o vacanta minunata , mai ales ultima parte
. Am fost la munte cateva zile, apoi in Antalya, o adevarata vacanta de 5 * . Ne-am simtit excelent, copiii s-au distrat si ei la maxim, mai ales ca au fost 4, si s-au jucat impreuna, nu ne-au stresat mai deloc, abia de ii mai scoteam din ape si de la dans. Cei de la hotel au avut o echipa de entertainmnet grozava, asa ca nu ne-am plictisit deloc.Bianca inoata deja bine, si Mihnea nu a avut deloc frica de apa.
O sa pun si poze curand.
Miki, felicitari pentru bubulinul cel mic, sa va traiasca si sa fie sanatos, sunteti niste frumosi amandoi; refacere rapida, sa scapi cat mai curand de neplaceri
.
Am vazut o tona de poze,toate frumoase tare, pe Ana -vedeta, Iris- amazoana, papusile Ceciliei, Dama si David pe care nu ii mai vazusem de mult (iti sta super bine cu burtica!), pe japonezucii Bitsulinei (niste frumosi), pe Mihaita cu mamica fotomodel, pe Paxela cu dragutii ei (ce precoce e Delia!), pe Diana-gospodina
.
Merg sa mai citesc din urma si sa pun niste poze.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
MONICA e bine cu mama ca nu0s singura, MIhai e in Portugalia![]()
CU telefonul ala n-a iesit nimik, poate e mai bine asa. O sa iti povestesc pe mess ce primire "calduroasa" ne-a oferit insepctorul pe sect 3
asta e...
Paul e foarte bine, desi s-a schimbat "cucoana" (vremea, el nu a racit, am luat-o din timp cu tratamentul de imunitate si vit C!!!
in ultima vreme e tare fericit, cuminte, mi-e drag de mor de el!!!! 
ROSERB abia astept sa vad pozele!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
Salutari si de la noi...
Nimic nou doar ca-i asa de frig incat azi mi-am luat pulover, ca ieri am cam inghetat. Aseara am fost cu umbrela, ne-am balacit in vreo doua balti... dovada ![]()
Ioana, ce mai e pe la scoala? Ce clasa vei avea?
Diana 22.11.2004
paxela spune:
gata am baiat acasa
,
el cum il stiti mucios, azi am fost la dr iar cu el , si dupa un tratament cu antibiotic oral, ar fi vrut sa ii dea aerosoli cu antibiotic
, si i-am transmis suav
, sa si-l bage undeva, ca eu nu accept( oricum nici tratamentul dinainte nu i lam dat
, el are muci transparenti, care nu au cedat niciodata la antibiotic si alte smptome nu , pai si pt ce antibiotic, exudatul e curat...) ca vreau sa verific varianta alergie, iar daca imi da trimitere bine daca nu iara bine , a scriso cu juma de mana
, in timp ce intreba, dar ce el stranuta, "nu" ii curg ochii"nu " se inrosesc"nu" eu nu cred ca e cazul, si "dulce" cum sunt
am intrebato daca de alergii atipice nu a auzit, si sa imi dea alta cauza a mucilor interminabili
bine eu am antecedente lungi cu ea
, cu faze de genul pai nu ne mai ramane decat sa il operam de polipi, si ia picat fata sa auda ca e operat de mut, sau ea zicea e de la cresa, eu na are 3 luni de cand e acasa acu de la ce e
, sau pai sa il duceti la mare, mai bine il duceati si eu la fel de dulce tocmai am revenit a stat 2 sapt si luni pleaca iarasi, alte idei....
, iar ea ramane ca tuta uitanduse ca matza in calendar
of doamne si daca nu am fost la zeci de dr, asta il stie de mic si mai e si orl-ista
mai incerc si alergiile si daca nici asta marturisesc ca imi pun camasa de forta si va astet la balaceanca cu chiftelute
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Felis l-am vazut si pe Mihaita inotatorul, bravo lui, asa si trebuie si ma bucur ca aveti o bona care va place si cu care Mihaita se intelege bine. Pupici
Am reusit sa pun niste pozitze cu fetitele lui mama
Pupam copilasii si mamicile lor
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Multumim f mult CICI
, ROSERB
bine ati revenit...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Hai ca aicie mortal, iar tu ma uimesti cat de bine poti arata la cate ai pe cap si la ce program haotic ai.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
TRY
... eu nu stiu insa cd mai ai tu timp sa scrii atat... ca pe vremea cd erai insarcinata cu Alex
Felis si
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Felisache, felicitari de bona, pot sa spun de-acum? sau inca n-ai un raspuns definitiv?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
TRY... a ramas la noi...
Nu e ea perfecta.. ca n-are cum, dar are grija de Mihai se joaca cu el... il scoate afara il da in leagan, topogan... Il scoate de cate 2 ori pe zi... E tare vesela si vorbareatzaFelis si
www.felis.ro
FELIS spune:
ADRIANNA ...
scuze de intarziera ...
sa fii sanatoasa... fericita, sa te bucuri de viatza alaturi de familia ta... sa ai numai realizari... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
monica-elizabet spune:
astazi a nascut Sabina(compozitoarea) pe bb Gheo, 2,900kg scor Apgar 10

bine ai venit pe lume micutule, sa cresti mare si sanatos
si tie si mamicii(refacere rapida)
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 .........