Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Acum venim si noi cu vesti...
Daca am gasit bona... sotul s-a mai eliberat sa isi mai rezolve din probleme... ad ne-am mai linistit si noi cat de cat ... nu ne mai m-am incumetat si eu sa sun azi o d-na logopeda... Ii zic ca am un copil su SD... 2.8 ani si ca as vrea sa incepem logopedia... Pai e devreme... zice... e devreme si pt un copil fara probleme la varsta asta... ii zic ca totusi a mai inceput cu un copil cu SD cam tot inainte de 3 ani... Da... dar a fost destul de dificil... -zice- si ar trebui sa il vada, dar ma sfatuieste sa mai astept...
EU - ok, dar sa stiti ca e f istet... Intelege tot... doar ca nu poate vorbi (cam reticenta am simtit-o la 'intelege tot') Ad zice 'mama', 'tata', 'papa', 'apa'...
EA- a... pai e f bine... e neasteptat de bine...
EU - zice astea inca de la 1 an... acum deja scaun e 'an', daca vrea sa schimbam melodia zice 'alta' si a mai zis acum 8-10 luni 'Ana' , 'da-te' dar s-au pierdut in timp... nu le mai zice...
EA... pai daca zice an la scaun etc si toate astea e super... e ff bine...
Eu... tocmai deasta vreau sa incep sa fac si logopedie... el e istetz... intelege tot... daca ii zici sa faca ceva face, daca ii zici sa se duca in dormitor luam pantalonii arata ca are pantaloni pe el -asta acum jumatate de an chiar- si daca ii explici ca aia sunt scurti , trabuie sa luam pantaloni lungi intelege si se duce...
EA- nemaipomenit...
Eu - acum 2 saptamani eram la mare, loc complet nou pt el, trebuia sa manace , taica-su ii pune un scaun in fatza fotoliului si ii zice urce pe scaun ca sa manance... Mihai se urca pe fotoliu- era mai mic si mai comod... la care taica-su ... vorbind firesc ca si cum ar fi vb cu mine 'pe celalalt scaun du-te tata'... si Mihai s-a dat imediat jos si s-a urcat pe scaun... Eu am ramas masca... In locul lui as fi fost tentata sa ii arat unde sa se aseze, sa ii dau mai multe explicatii...
EA - ... doamna... ziceati cumva ca are Down?...
EU- da
EA... sunteti sigura?
EU -da
EA... nu stiu ce forma de Down are, dar e fantastic ce imi ziceti.... asta era prima faza pe care ar fi trbuit eu sa o lucrez cu el.. sa inteleaga mai intai si sa asocieze cuvintele cu lucruri... ad sa vad ca stie macar , ca intelege ce e fiecare...
EU - pai v-am zis ca e istetz...
drept urmare unde ea incerca sa ma convinga ca trebuie sa mai astept, se pare ca i-am trezit interesul si mi-a zis sa o caut pe 15 oct cd termina un program (pana at nu are timp) dar nu mai tarziu... sa ii poata opri un loc... sa il vada la cabinet, sa isi faca o parere si se pare ca inclusiv la ea acasa vom merge pt sedinte... Sper sa fie bine...
Gata m-am laudat destul...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo felis felicitari, sunt sigura ca mihaitza o sa o uimeasca pe tipa

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

POZE DIN VACANTA

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

bravo felis felicitari, sunt sigura ca mihaitza o sa o uimeasca pe tipa

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

multu ... Ce sa zic... m-am simtit tare bine... A fos o chestie care mi-a inseninat ziua de ieri...

www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

Neata!

POZE DIN VACANTA

Roxana&Co

POZE CU PITICII

wow
Chiar zilele astea visam si eu ca vreau in hamac
Superbe poze... primele sunt facute in tzara?.. Ai o domnisoara tare eleganta si un baiat super serios... Il si vad in viitor la costum, serios- dl director...

www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Vaaaai Roxana, ce dor mi-e si mie de concediu!
Super pozele si cele de la munte si cele din Turcia. Si ce freza haioasa are Bianca.

Felis ma bucur sincer de vestile tale. Bravo lui Mihaitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata si de la noi!

am incarcat poze pe alt site, sper sa se vada de data asta...
POZE VACANTA 2007

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis am citit conversatia pe care ai avut-o cu logopeda si mi s-a implut inima de bucurie! sper, sunt convinsa de fapt ca e doar o margica din lungul sirag al realizarilor lui mihai. eu doar din poze pot spune ca mi se pare un copiul fericit si multumit, arata foarte bine si vad ca si stie multe lucruri. bravo lui si suntem in continuare alaturi de el si de tine si ma bucur mult de tot cand vii cu vesti atat de bune.
multumesc pt. urari .
ieri m-am intalnit si cu didutza, nu stiu daca o mai tineti minte, la o cafea ca fetele si nu ne mai saturam de povesti despre copii...chiar daca noi mai vorbim si la telefon totr nu terminam niciodata. e uimitor cat de bine seamana copiii: daria ca si bianca sunt domnisoare fitzoase in devenire, tudor si dennis sunt barbati mai seriosi. ce difera putin e ca la noi tudor e mai ocrotitor si grijuliu cu bianca la ei e invers: daria e cea care are grija de dennis
apropo de copii: sa-i vedeti cum se joaca carti!!!! stau minute intregi la masuta cu carti in mana (ceva carti cu personaje de desene animate) le dau jos, se inteleg intre ei...asa frumos se joaca! acasa am poze si nu le-am pus...poate le pun luni ca azi plec la ei la tara
aime am vazut si pozele voastre de la tomis ...ce dor mi s-a facut cand am revazut locurile prin care am fost si noi!!!! am vazut ca l-ati lasat singur pe vladi la masinute, imi pare rau ca nu l-am dus si pe tudor ziua ca seara cand am fost era f.aglomerat. nu stiu ce ma fac cu fiul meu ca e "bolnav" cand vine vorba de masini...nu sa sre joace cu ele, sa le conduca...karturile cred ca-l asteapta!
acum ma uit la "frumusetile lui roxana...ce-mi mai place asta

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Mey multam de intrebari, sunt mai bine in sensul ca iau dim si seara cat un Voltaren s asa ma pot misca si eu.Am reluat ratamentul pentru infectie ci daca nu iau nimic inzeceste usturimea.Dar n-o mai fi mult pana la final...am 10 zile deja.Mi-e doar ciuda ca azi sotul se serba, duminica taiem turta finutei si mi-e ca nu voi face decat prezenta.

Altfel m-am bucurat enorm cand am citit de Mihaita, nici nu ne atseptam sa nu uimeasca pe toata lumea.Ii uram sa faca multe progrese si sa bucure pe mami la fel de mult.Meriti mamii.Cat despre reticenta ei de a incepe e adevarat, cunosc si eu copilasi de 3juma, fara boli genetice si aparent perfect sanatosi care nu scot inca decat 2-3 cuvinte.Si nu sun putini la numar, sunt la procent...insa Mihaita e extraordinar.

Ma ducla un dus, azi Yannis e cu chef de somn.Sa vedem ce va urma la noapte in cazul asta.Oricum in fiecare noapte, din 3 mese de noapte, 2 se desfasoara pe o perioada de 1 ora si chiar mai mult.15 min tzitz, 5 min somn, 10 min foiala, 15 min iar tzitzi, 5 min somn, ....si tot asa pana facem ora.Dupa care nani 2 ore ca mai mult ne strica.Azi am adormit cu el pe mine de la 9 la 11 cu televizorul pe Mezzo ( care era pt el insa si-a facut efectul la mine), iar el a dormit nentors evident pt ca era pe mami.Si uite asa minunatie de pilaf de la cuptor s-a maronit de jur imprejur.Am mai salvat o portie pt Alexander.

Pupici

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

miki chiar voiam sa intreb fetele daca nu stiu ceva de tine...imi pare tare rau ca nu trece ...ai fost la medic? voltaren e crema? ai incercat cu lioton? pentru sotiorul tau, sa aiba parte numai de lucruri bune in viata! mey eu sunt disperata...ai mei sunt innebuniti dupa scooby-doo si nu vor sa priceapa nicicum ca nu le pot pune desenele astea cand vor ei numai cand vrea...tv-ul . am acasa un video pe care nu-l folosesc si l-as duce la tara dar nu am casete cu desene animate si nu gasesc nicaieri. am incercat pe net ca sa iau on-line si nu gasesc nu stiti voi vre-un magazin virtual unde\ as putea gasi? pliizzzz

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput