Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andreea, e frig in Bucuresti?
Aici, dimineatza la 7.30 erau 8 grade...
Am 'sarit' din sandale direct in ghete...
S-a dus vara din zoana noastra, nu mai sper decat la zile insorite, dar nici vorba de calduri.

Adriana draga, din nou cu intarziere, iti doresc si eu LA MULTI MULTI ANI cu bucurii, sanatate si dorintze indeplinite!

Am vazut filmulete cu fetitze dulci... pupici Deliei si Adei... sunt 2 papusele tare scumpicele!

Bits, sanatate baietilor.
M-am gandit la tine de dimienatza, citind presa, am vazut ca taifunul 'Fitow' se indreapta cu 108 km/h spre Japonia , si se asteapta sa loveasca sudul arhipeleagului nipon. Nici nu stiu in ce zona esti? Dar sper sa nu aveti probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

astazi imi vine baiatul, trebuiau sa stea pana duminica dar frigul ii aduce mai repede

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by try

Acum a inceput si adrian sa fie gelos pe chestia cu luatul i nbrate. Daca ma vede ca stau cu alex in brate sau ma ocup de el, incepe sa scanceasca si sa ceara la mine.

Saptamana trecuta am primit vizita unor prieteni care au o bebelina tare dragalasa de 10 luni.Robert a avut "sarcina" de a avea grija de ea si de a se juca impreuna.Si,neasteptat,a fost foarte protector si amabil. Asta pana am luat-o in brate si am inceput sa o dragalesc.A sarit ca ars in picioare si-i spune:" sa stii ca e mama mea" In schimb a fost tare incantat si rusinat cand a sarit don'soara pe el sa-l pupe

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Mey ce rusinos e Bobo...si unde doarme imi vine sa-l musc, asa de relaxat e... ce-mi plac copiii cand dorm, dar nu numai . Offf, ce l-a chinuit saracul, Miha, se practica si metoda asta cu tinutul garoului,desi logic odata intepata vena, ar trebui sa curga de la sine...
Am vazut si eu pe Delia cea mergareata, e o scumpete.
Acum fug la treburi, dar mai vin...
La noi e soare, desi ieri a plouat ca vara cu fulgere si tunete...inca e caldut, dar vara s-a dus, asa e...privim peste umar cu melancolie...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

se pare ca am noroc cu dragostea intre frati, cel putin acum cat inca nu ii ia delia jucariile, cred ca la el este un motiv egoist de fapt, el e foarte posesiv cu lucrurile lui, iar delia este sora lui, nu e fata mea nu e nepoata lui mamaie este sora lui, e in mintea lui probabil, obiectul lui, acum e la mare cu ai mei si se uita cu mama ,la desene si incepe publicitatea la care el , ca o tzatza de la piata sau ca un patron infuriat, auzi mamaie , dar tu de ce nu ii iei papusa data lui sora,
la el acum este orice pana la sora lui, sa nu planga sora sa nu se supere sora sa ii dau si lui sora , sa nu ii dau ca e mica si tot asa , e ca o soacra cicalitoare, aaa si sa nu cumva sa puna cineva mana pe ea, aici se termina orice prietenie, e ca un leu caruia ii ajunge lantul la un metru de prada,
om vedea noi cat lo tine si cand vor incepe certurile, sui fazele cu sa plece de aici, sa dispara, sa ma lase, sunt jucariile mele etc

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Oti, si David este alergic. la el alergiile (la caseina din lapte, lapte, soia, pisica si ciine) se manifestau mai mult prin probleme respiratorii. I-am facut IgE-ul, testele acestea subcutanate de care au vb fetele...cert e ca oricum trebuie s-o vada un alergolog. Noi am urmat un an de zile tratament cu singulaire si aerius cind era necesar si aerosoli. Vad ca e bine in ultima vreme chiar n-am mai avut probleme. La el depistarea alergiilor a coincis si cu mersul la cresa si cu racelile repetate pe care le-a tot facut pina sa se imunizeze. Cert e ca antibioticele nu-l ajutau, ii trecea doar cu aerosoli era bine.
Sanatate multa Anutei

David (10 nov 2004) si
Simona 5+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ieri nu am intrat deloc pe forum si azi cand am citit mesajele voastre de "la multi ani" ...am inceput sa plang...sper sa nu vina curand cinevfa la mine in birou ....
va multumesc din toata inima la toate si va doresc si eu ca toate urarile sa vi se intoarca inapoi cel putin dublu

aseara am fost la un local cu sora mea, sotul ei si nasii nostri si am plecat pe la 1.00 de acolo...noroc ca era patronul localului acolo si fiind prieten cu sora si cumnatul meu, nu ne-au dat afara

si la cluj sunt 7 grade si e uraaaaat...nu am chef de nimik mai ales ca am ajuns aseara dupa 1.30 acasa...as vrea un pat!!!!!

va pup inca o data pe toate si va multumesc de urari. de acum pot spune ca ma indrept spre 40 de ani

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Dana multumim de ganduri!suntem in sud,in Yokohama si asteptam taifunul la noapte.acum se simte din ce in ce mai tare apropierea de zona caci rafalele de ploaie sunt dese si vantul e fff puternic.

apropos de dragostea frateasca:Amon in bratele mele imi apuca o suvita rebela si incepe a trage de ea.eu"Amon ma doare ,nu ma mai trage ca te trag si eu pe tine!" la care Ken cu o faza plangacioasa"mami sa nu-l tragi, ca-l doare si plange!".imi venea sa-i strivesc fatzuca cu pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele nu va pot spune ce bucurie m-a cuprins cand am gasit astazi in magazinul unde-mi fac cumparaturile apa minerala BORSEC.nu mi-a venit sa cred!Ken era super fericit ca bea "apa miminala!" de la bunica din Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Imi cer scuze k dau buzna asa aici la subiectul vostru dar voiam sa fac un anunt pt fetele din Constanta si imprejurimi( daca sunt): s-a deschis la Odisee un subiect nou gravidute si mamici de constanta
Va asteptam cu drag!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput