Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Andreea nici eu n-am auzit chiar de voma de la vaccin.Sa fie de la Algocalmin pe stomacelul gol? noi nici n-am simtit vaccinul asta, nici macar nu l-a durut piciorusul si a luat si diploma de cel mai cuminte copil.Sanatate puiutei si tie recuperare la Balaton.

Monique ma ustura asa tare ca nu pot dormi.Sunt deja cu pisicul la pamant, de unde eram 100% pozitiva.Nu ma pot ridica din pat 2 secunde ca incepe o usturime de fac pp pe mine la propriu.Nu e subiect de copii mari ca ai nostri, scuze, dar sunt cam disperata.Nu stiu de ce am ghininul asta, vroiam asa mult sa ma bucur din prima clipa de amandoi.Am putea iesi si afara, e asa frumos, iar eu zac si zac.Off..o trece si asta.

Spuneti-mi va rog, avand in vedere ca avem 7 zile azi, mi-am amintit ca la 8 zile se cheama preotul sa-i spuna pe nume ...ma insel ? sau stiu bine si sa-l chem?

va pup si bucurati-va de vremea asta frumoasa.Cica iar vine urat de maine

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miki asa stiu si eu ca se cheama preotul, nu stiu de ce dar asa e
sanatate multa si refacere rapida , sa treaca usturimea, incearca niste spalaturi cu betadina, si exterior la taietura rivanol,

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miki..Balaton???Eu nu plec la Balaton..as vrea eu!Eu una cu Betadina am facut spalaturi externe.Incearca si o alifie ceva,intreaba dt.Pupici la nazdravani
paxela,si eu ma gandeam la fel.Ma gandesc ca dt.s-a uitat ieri la ea inainte de vaccin,dar numai in gat.daca cumva deja avea virusul asta..oare ce o fi?sper ca nimci grav..niciodata nu am stiut care pot fi consecitnele unui vaccin facut daca Bb e bolnavior
Acum 1/2 de ora era muuult mai bine,chiar o auzeam cum se 'agita' prin casa.A baut chiar si niste zeama de supa de pui,a mancat o coaja de paine.ideea e ca diaree nu are,numai vomitat.dar azi nu a mai vomitat.sper sa fi fost de la atatea antitermice...
Multam de sfaturi

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mey dar eyu am ramas in urma de tot. abia am reusit sa citesc cateva mesaje si deja simt ca sunt "pe langa" rau de tot.

miki sper sa fii primit mesajul meu pe telefon ca acum e cam tarziu sa vin cu urarile. v-am vazut pozele si mi-au dat lacrimile. sunteti frumosi si fericiti si va doresc din toata inima sa fiti mereu asa. noua tare ne e dor de voi si sa te faci bine cat mai repede
onitza nu te-am felicitat pt.post sper sa fie asa cum iti doresti, chiar daca e la asa mare departare
dana ce bine ca mi-ai amintit de alesd, saptamana viitoare dau si eu o fuga ca vara asta m-am trezit cam tarziu si deja nu mai erau modele. chiar ca sunt f.iesftine, in cluj gasesti destul de mult melania dar sunt la pret cel putin dublu
si multi ici la toti copilasii bolnaviori...ufff iarasi vine toamna . si ai mei au niste mucishori dar de saptamana viitoare intra la tratament cu bronchovaxol si sper sa nu avem evenimente prea mari
cat despre gradinita...cred ca pana la primavara vor merge la gradinita la care a mers si mami ca avem pile si ne primeste o vreme pana se vor elibera locuri in cluj
aime bine ai revenit. hai cu poze ca deja mi-e dor de concediu

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Adriana si mie mi-e dor deja...
Am reusit sa incarc poze, sper sa mearga, ca nu prea m-am descaltat cu kodak-ul asta...

aime si Vladimir

edit: n-a mers , da mai incerc
Cum fac? Ca nu stiu sa le fac publice...nu mai stiu nik...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Adriana si mie mi-e dor deja...
Am reusit sa incarc www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?&collid=42096325113.31278344213.1188902150474&photoid=21278344213&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2007" target="_blank">POZE sper sa mearga, ca nu prea m-am descaltat cu kodak-ul asta...

aime si Vladimir

edit: n-a mers , da mai incerc

nu merge

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime nu te mai chinui cu Kodakgallery. Eu am tot incercat sa pun un url si nu merge si gata. Am citit si pe la regulamentul lor si politica lor este sa protejeze cat mai mult pozele. Poti sa iti inviti prietenii sa va vada albumul trimitandu-le un email. ai grija insa ca este o optiune sa se logheze pentru a le vedea, deci trebuie ca fiecare sa isi faca cont la ei daca asa ceri tu cand trimiti invitatia.
Eu am lasat-o balta si am facut cont pe webshots. Asta este m-am pacalit cu Kodak, am vazut ca Try a transferat pozele de la yahoo la flickr sau photobucket si merge sa dai link extern, asa imi trebuie daca nu am fost atenta . La flickr insa trebuie sa dai dublu click pe fiecare poza ca sa o vezi mare.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Uffff, daca stiam...Otilia, merci mult...pai si ce fac cu cele care le-am transferat pe Kodak? O sa le incarc pe webshots ca am un cont mai vechi sau pe picassa sa incerc, deci am muncit degeaba...ufff, pana le incarc iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetelor!

A doua zi de gradi!
Am inteles de la educatoare ca este cuminte si foarte vesela sia ctiva, dar nu mananca. Si-a gasit un "suflet pereche" pe nume Gabi si sunt nedespartiti.
S-a intors cu-o julitura urata, dar mi s-a explicat ca s-a impiedicat pe covor si s-a frecat de el, de aia e asa uratica.
In fine, asta e la joaca.

Eu m-am mai linistit nitel. Adica, n-am mai plans.
Dar acasa tot n-am mers.
Sunt obosita moarta acuam si am atata treaba!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

primul contact cu marea si primi pasi,

Mergi la inceput