Comori de nov-dec 04 (154)
Raspunsuri - Pagina 14

bits spune:
hellooo revenim in fortza!
ma simt mai bine dar acum a luat-o si sotul cu enterocolita!
Ken a fost astazi la camin.ma asteptam sa nu mearga dar din contra s-a trezit vesel si dormic de plecare.astazi l-am lasat si eu pana la pranz si pt ca s-a comportat bine maine va sta toata ziua.am fost si eu la sala si parca eram rupta din lanturi ,asa ma simteam fara copii
.uffff m-am relaxat si eu putin.Amon nu a plans deloc cu fetele de la daycare ba chiar a adormit in bratele uneia.suntem pe fagasul cel bun si asa mai simt si eu ca traiesc.
Anca oricare ti-ar fi decizia multa bafta si o nastere cat mai usoara.
am vazut-o pe Ana cu obrajorii ei rosii ca doua mere(tare as musca-o din ei caci arata atat de apetisanti)si e tare dulce,e tare fotogenica fetitza asta.pupici!
am vazut si copii Paxelinei,ce bine seamana unul cu altul,wow.paxelino iti doresc sa fie Delia o mancaioasa si sa nu te streseze cum a facut-o Silviu.

onitza spune:
M-am intors de la scoala a fost frumos in prima zi, mi-am cunoscut colegele, par de treaba, am ras, am glumit, am vorbit si cu directorul 2 min si ne-a trimis acasa pentru a intocmi un dosar, cu tot felul de adeverinte si copii. Ne asteapta sa revenim joi iar de luni ne ocupam de clasa, curatenie, decorare, etc...inca nu ne-a anuntat ce clasa ne da.
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
M-am intors de la scoalaa fost frumos in prima zi, mi-am cunoscut colegele, par de treaba, am ras, am glumit, am vorbit si cu directorul 2 min si ne-a trimis acasa pentru a intocmi un dosar, cu tot felul de adeverinte si copii. Ne asteapta sa revenim joi iar de luni ne ocupam de clasa, curatenie, decorare, etc...inca nu ne-a anuntat ce clasa ne da.
Oanasi
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

Felis si

mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

onitza spune:
Multumesc FELIS!si voua sanatate cat curpinde! ce ma bucur ca e fericit Mihaita!
MIRIA succes cu gradinita!
BITS imi vine sa il pap pe AMON ce cumintel a fost!
Oana si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

onitza spune:
AIME hai cu pozele!!!!
EVELINE ce mai fac fetele????
Oare ce mai face IOnela-Roxana????dar cucuietele????
Oana si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

eveline spune:
Onitza, facem bine, multumim de intrebare. Eu sunt OK .... Biancai in schimb ii iese o maseluta si drept urmare e cam nervosica...asta e, trecem noi peste toate. Astept cu maaare interes sa vad cum o sa fie la gradinita, am niste emotii mama mama....
Ana si Bianca-iubita

ochi_verzi spune:
Salutare!
Ioana, ma bucur enorm ca ti-a placut si pari incantata, vei vedea ca din 17 va fii mult mai placut.
Felis, sper sa ramana bona la voi si asa vei avea si tu mai mult timp pt tine.
Aime, bine ai revenit!
Miria, vei vedea ca-i va placea Damianei la gradi. Adevarul ca si eu m-am cam gandit la gradi mai ales ca aici unde sunt este grupa in incinta scolii dar, mi-e groaza daca se imbolnaveste, cu cine o las...
Eu am fost la scoala, a fost ok, m-am intalnit cu colegele pe care oricum le cunosteam, mai putin 2, pe care le stiam doar din vedere.Voi avea clasa a II-a, cea de care auzisem ca mi-ar repartiza-o, asa ca voi avea copilasi isteti. Sala de clasa n-am vazut-o pt ca uitase inv care a fost inainte sa lase cheia dar, o voi vedea maine.Oricum am inteles ca-i pusa la punct, zugravit, vopsit, lambriuri... mai trebuie doar sa-mi fac panouri si planse.
Dianei i-a placut grozav sa stea la cumnata mea, s-a jucat cu Bianca si nu s-au certat(ca de obicei se mai "impung").Maine voi vedea ce fac, poate o duc din nou la cumnata mea sau o iau cu mine, ca aicea programul de vacanta e doar de 3 ore
Va doresc o saptamana frumoasa!
Diana 22.11.2004

miria_cristina spune:
Fetelor, ne-am intors mai devreme, dar deabia acuma sunt cat de cat in apele mele.
Cred ca sunt luata de flama si ar trebui sa ma vada un doctor. Zau! Fara glume! Suport foarte greu emotiile de cand am nascut-o pe Damiana si mi-e rau fizic. Asa ca, dimineata am inghitit 2 tablete de Metoclopramid si tot eram galbena la fata in curtea gradinitei.
M-am abtinut cat am putut sa nu plang, desi fii-mea facea cate o dulcegarie de eram gata sa incep in fiecare clipa sa daua pa la boboci.
Damiana a fost incantata, nitel debusolata cand a trebuit sa plecam si au inceput unii copii sa planga, ma tot sriga sa-mi arate una si alta, ca sa se simta protejata. Deja stie nume de copii si si-a facut o "prietena" cu care a facut cunostinta tragandu-i o palma. am inteles ca de educatoare ca n-a vrut s-o loveasca, ci s-o mangaie.Oricum, cu ea de mana am gasit-o.
N-a mancat si a fost ca un calut naravas.
Sper sa invete cat mai repede sa se poarte si sa fie ascultatoare!
Acuma sa va zic de mine!
Dupa ce am lasat-o acolo, ce credeti ca am facut? M-am urcat la barbat in masina si i-am zis sa ma duca oriunde, dar nu acasa.
Cum sa merg acasa unde nu era fata mea?
Si ce sa fac singura?
Ca ma loveam cu stangul in dreptul si, oricum, in masina am plans de-am rupt!
Asa ca, pana la 2 cand am luat-o m-a alergat pe strazi si din cand in cand imi mai cumpara un pliculet de servetele.
Sunt nebuna, iar acuma fii-mea doarme, iar eu ma sumt epuizata de parca as fi tras la moara.
Va pup!
Care a mai inceput gradi?
Mai povestiti ceva sa prind curaj, ca maine o duc iar.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Otiliav spune:
Alo, Miria trezeste-te ce-s cu emotiile astea, auzi la ea a mai luat si pastile. Ca doar o lasai la distractie. Serios vorbind citindu-te ma intreb daca nu sunt eu defecta ca uneori imi doresc o zi sa umblu singura prin magazine, sa ma duc la masaj si coafor. Zau daca inteleg de ce plangeai in masina mai ales ca ai vazut ca ei ii place. Cred ca trebuie sa mai faci 2-3 copilasi sa ai si acasa unul mai mereu pana la batranete cand vin nepotii.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana