Urgent! Caut gradinita particulara in sectorul 2,3

Urgent! Caut gradinita particulara in sectorul 2,3 | Autor: kristi

Link direct la acest mesaj

Am un baietel de 4 ani si vreau sa-l inscriu la o gradinita particulara. In primavara l-am inscris la o gradi de stat, dar am vazut acum conditiile de trai de acolo si nu mai vreau . Problema e ca acum ca e cam tarziu pentru gradi particulare. Ce ma fac? Stiti gradi particulare bune in sectorul 2 sau 3?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

http://www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/125-gradinita-lumea-piticilor-j-amp-amp-n.html

Buna! Vroiam sa-ti dau datele in mail sau mesaj privat insa in profilul tau lipsesc.
gradinita e nou infiintata , totul e nou..abia finisat si din aceasta cauza mai sunt locuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Ingersaul meu ....sector 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

eu l-am inscris la Diana sect.3
inca nu a inceput, sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulmonica spune:

Eu iti recomand Clubul Praslea cel Voinic, e in sectorul 2, pe bdul Pache Protopopescu, pe langa ProTV. Noi il ducem pe Felix acolo din iulie, adica la putin timp dupa ce a implinit 2 ani. Am avut emotii, normal, mai ales ca am observat ca in timpul verii gradinitele sunt cam goale si era cam singurel...Dar supriza! Cand m-am dus la 13.30 sa il iau, dormea... asa ca am hotarat sa il las de la inceput la program prelungit, 8.30-18.00. Si nu a plans deloc, il gasesc curat, mancat, din prima saptamana a venit acasa cu un cantecel (Culorile, poate il stiti) si canta: soaele e gaben, vede este funza..

Intre timp, au mai venit copii si o sa vina si mai multi saptamana viitoare, dar mai sunt locuri. Noi aleseseram gradinita asta in primavara, dupa ce am vorbit cu directorul educational, dar managementul s-a schimbat la 1 iunie. Alte emotii, dar de scurta durata. Totul este in regula, s-au facut renovari (in dormitor, in curte, in bucatarie), angajari noi (o doamna bucatareasa foarte laudata, fiecare grupa va avea si supraveghetor, fetele sunt tinere). Doamna directoare este foarte deschisa, iar fiica dansei a facut o pasiune pentru Felix. Bine, e reciproc, ea are 7 ani si se joaca cu el, iar Felix imi spune acasa ca ii e dor de ea.

In fine, eu sunt incantata si cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti sa o vedeti. Asta in cazul in care nu ati gasit deja...SUCCES!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello. Noi suntem foarte multumiti de gradinita noastra si abia astept sa reincepem, saptamana viitoare... Ba chiar o sa reincepem cu o petrecere, exact cea de ziua fetei mele (o sa avem clown si tort si distractie!!!)

Vad ca nu ai activat nici PM si nici mail, ca sa iti dau numele, adresa si site-ul gradinitei, macar sa arunci o privire.
Daca ti-ar place si te-ar avantaja ca locatie, oferta educationala, tarif, etc... sunt sigura ca ar mai fi loc de un copilas. (Ar fi coleg cu fata mea, ca au aceeasi varsta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinel spune:

Eu am gasit o gradinita Montessori de care sunt foarte incantata. e la Foisorul de Foc in sectorul 2. am vazut prin stainatate cateva gradinite de genul asta care mi-au placut mult. ceva de genul alora este gradinita despre care vorbesc, cea de la foisor, din Str. Pop de Basesti nr. 15. personalul e de calitate, competent si cu mult suflet.

merita sa incercati sa o vedeti si pe asta. primesc si copii de 4 ani.

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristi spune:

Multumesc mult pentru promptitudine. Zilele trecute am sunat la Bamby- nu mai sint locuri, la Praslea cel Voinic si la gradi Kinder m-am programat pentru vizionare . O sa sun si la cele de pe lista voastra. Se pare ca la grupa mijlocie nu sint locuri pentru ca cei mici de anul trecut s-au transferat in totalitate la grupa urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trifiasky spune:

buna! poti incerca si la o gradinita de pe Silvestru( langa Calea Mosilor): Dani's Children. Eu l-am inscris chiar iei pe pustiulica si inca mai aveau locuri. E super ca il poti duce cateva zile de proba si daca nu-i place il poti retrage, fara nici o cheltuiala. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna,

Acum am intrat sa vad ce se mai scrie despre gradinite si m-ar interesa cateva amanunte despre gradinita Praslea cel Voinic. Asa ca o rag pe ulmonica care am vazut ca are copilul acolo sa-mi spuna cum este cu primirea copiilor care racesc, pentru ca a inceput frigul si pana in mai tot sa fie vant, ploi si frig. In ce stadiu de raceala nu-i mai primeste? Pun aceasta intrebare pentru ca mi-ar fi relativ usor sa ajung la aceasta gradinita, iar pana acum l-am mai avut la doua gradinite particulare, ambele cu extreme in aceasta privinta. La prima unde l-am dus erau primiti copii care tuseau foarte urat, cu antibioticul dupa ei, ceea ce presupune ca nu era o simpla raceala, prin urmare copilul meu fiind si mic lua toate bolile. Acum il duc la alta gradinita care la un simplu stranut si o fornoiala in timpul somnului mi-a spus sa-l tin acasa. Evident ca nici asa cum convine pentru ca am constatat ca nu a mai stranutat deloc si nici muci in nas nu are. Nu pot sa tin copilul acasa pentru un stranut.
La Praslea cel Voinic cum este cu accesul? Au medic pediatru competent sau o asistenta care-si da cu parerea? Sper sa aflu un raspuns.
De asemeni ma intereseaza o gradinita particulara in sect. 2 care sa aiba medic pediatru ce poata sa aiba o parere avizata.

Multumesc

Mergi la inceput