Durerea unei pierderi de sarcina (35)
Raspunsuri - Pagina 7
musettepink spune:
Cattty,iubita nu m-ai suparat,sa te auda Dumnezeu si sa fie cu ochisori dar de ce testele de urina ies negative???Si nu am nici un simptom decat ca sunt putin balonata,la cealalta sarcina aveam mai multe simptome....nu stiu ce sa fac???
danaflor03 spune:
Buna la toate fetele,
alinushca, din cate spui tu, cred ca este cu ochisi tare m+as bucura pentru tine. poate cu un alt test o sa fie concludent. Iar ce tine de greturi asa repede, pot spune ca si eu am cam aceleasi simptome ca si tine, dar nu vreau sa-mi fac sperante pentru ca este prea devreme, si poate mi le provoc singura doar prin faptul ca ma gandesc foarte des la asta.Dar cine stieee...
Asteptam vesti bune de la tine
Pupici
L5845 spune:
Buna dragi fete! Vad ca si azi sunteti destul de active, ceea ce nu poate fi decat foarte bine, asta inseamna ca nu cedati, ceea ce la fel este extraordinar.
catty cred ca o varianta de "lecuire" daca pot spune asa, este sa incepi sa o ignori, gen inchis telefon in nas, discutii strict necesare,gen "buna ziua, la revedere", pentru ca altfel, nu se lasa nenorocita pana nu te va manca lingurita cu lingurita, fapt care nu trebuie sa-l tolerezi sub nici o forma.Incearca si asta, poate da rezultate, nu stiu ce sa zic, ca parca imi vine mie sa vin sa ti-o strang de gat si s-o bat. si nu o mai lasa sa te calce in picioare, ca n-are nici un drept.Sa-l toace la cap pe fiu-su, nu pe tine ( ca am zis asta, ca sotul tau nu are nici o vina ca e ma-sa asa).
mav draga,imi pare rau ca s-a intamplat asemenea chestie si in viata se mai intampla uneori sa ne mai si inselam asupra unor persoane, ce sa faci? Si nu se poate apela la cineva, cu o taxa de urgenta, ceva, ca sa refaceti materialele? Imi pare rau ca eu nu am legatura cu asta, ca te-as fi ajutat cu ce as fi putut.Iti tin pumnii sa iasa bine cumva, pana la urma, nu te mai necaji, ca si asa te-ai necajit destul, plus criza de fiere care pune capac.-ici multi si bafta sa se rezolve.P.S. Esti prima care-mi spui ca seman cu mama,ma simt mandra ca e asa.
Michelle iubita, pai e posibil asa ceva? Tu ne incurajezi pe toate ca pana nu e rosu mai e speranta si tu ce faci? Te rog asteapta, nu te stresa pana nu se clarifica situatia. Stiu ca daca nu va fi nici luna asta (desi inca nu e sigur ca asa este) o sa fii tare trista si dezamagita, dar draga mea, capul sus si privirea inainte,ca o sa fie bine. Uite, iti trimit si tie niste cisterne cu optimism , sa le ai langa tine ori de cate ori ai nevoie, ca sa nu mai fii trista. Uite si si un maaaare.
musettepink,dan_ny, alinushca poate totusi....nu se stie niciodata.
la toata lumea minunata de aici.
Poze noi nunta
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
alyx spune:
Salutare scumpelor
Azi sunt plina ochi de treaba, dar... printre picaturi va citesc.
Michelle nu fi trista, poate totusi nu vin uratii. Si daca vin fa-le in ciuda si fii optimista si vesela, ca o sa le vii tu de hac pana la urma. Hai fruntea sus ca nu se opreste lumea aici.
Alinushca e foarte posibil ca greturilesa fie de la o posibila sarcina. Acuma nu vreau sa te deziluzionez, dat dupa chiuretaj si mie mi s-a modificat mult organismul si mai ales ciclul. Cred ca m-am procopsit si cu un SPM, ca inainte nu aveam mare lucru inainte de ciclu, pe cand acuma cu vreo doua zile inainte sa-mi vina am simptome ca de sarcina: foame, oboseala, somnolenta si.... greata. da, senzatie de greata. E adevarat ca e mai palida asa senzatia asta si tine putin dar ma dispera. iti dai seama in ce hal speram in primele luni dupa chiuretaj ca poate poate.
Acu nu mai sper decat sa se imbunatateasca luptatorii consortului si poate atunci oi incepe sa sper si la bebe.
Sper ca nu te superi pe mine pe mine ca am spus asta. Repet nu vreau sa te deziluzionez. iti tin pumnii stransi sa fie asa cum vrei tu.
Mav imi pare rau ca pe langa cate ai pe cap, te mai confrunti si cu prostii. E nasol tare, crede-ma ca stiu. Dar si astea fac parte din chestiile de zi cu zi. Nu mai fi necajita ca oricum nervii nu-ti vor face decat rau tie.
Musettepinknu stiu ce sa spun cu ntarzierea asta a ta. Sa fac galerie sa vina uratii?
restul fetelor, va pup si mai scriu cand am timp.
musettepink spune:
Alix hai ca m-a bufnit rasul....daca nu e bebe da fa galerie sa vina o data cm-ul....am ajuns sa le facem si galerie..........!!!!!
cristy74 spune:
Musettepink poate n-a fost testul bun. Ai mai repetat? Chiar asa .... am ajuns sa facem galerie sa vina CM. Nu credeam vreodata, dar se pare ca e necesar uneori. Cand te duci la Dr.?
Cristina
Poze
musettepink spune:
Cristina am facut 2 teste unul surecheck si unul barza gold la intervale de cateva zile bune.Nu cred ca daca era bebe nu se vedea desi a zis cineva aici pe forum nu mai stiu cine ca era gravi si testele ieseau negativ.La dr o sa ma duc saptamana viitoare sa vedem cand prind o programare!Sunt tare necajita de incertitudinea asta!
Tu ce faci?Un dulce!!!!!!!!!
irinabobe spune:
alinusha si eu patesc ca alix. dupa chiuretaj inainte de cm am fix greturi, dureri de san si o secretie. dar si eu tin pumnii sa fie bebe.
fetelor va pup pe toate , scuze ca nu scriu mai mult dar sunt putin cam pleostita.
cand imi revin ma intorc si va iau la rand.
cristy74 spune:
Musettepink te cred ca esti necajita. Macar de s-ar intampla intr-un fel sa stii si tu, ori esti gravida, ori sa-ti vina CM odata sa incepi alta luna de incercari. Eu sper sa nu te fi dereglat, hai ca abia te astept saptamana viitoare sa vedem ce spune Dr.
Eu ce sa fac, sunt in asteptare, mai am pana la test destul. Parca mi-e si frica sa mai sper, deja e a 3 luna de incercari. Vom vedea.
Cristina
Poze
Liana30 spune:
io's aci si va tin pumnii..pana nu vedem rosu in fatamai avem o sansa
fusei la dintzar si ma pilii de ma gasira draciiaaaa nu ca nu ma doare..diloc..dilocva spuneam doar
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica