Durerea unei pierderi de sarcina (35)
Raspunsuri - Pagina 6
musettepink spune:
Mav mie mi-a venit primul cm dupa avort,acum il asteptam pe al doilea pt ca am facut test si mi-a iesit negativ deci nu sunt gravi...dar vad ca se lasa asteptat....sper sa se rezolve ca deja incep sa-mi pierd din optimism
Catty am zis ca mai astept cateva zile ca si in luna in care am rams gravi prima data mi-a venit tot asa la vreo 45 de zile...dar daca si zilele astea nu vine ma duc la dr....sper sa nu am alte probleme....
Sa te inarmezi cu rabdare si cu putere sa reusesti sa treci peste evenimentul cand va veni si soacra ta!Iti tin pumnii....poate se mai imbuneaza si ea...
Michelle eu stau cu pumnii stransi tare tare sa ne dai vestea cea mare!
cristy74 spune:
Michelle hai ca poate nu mai vin uratii. Eu tin pumnii si sper din suflet sa nu mai vina.
Am pus niste poze de la nunta cu nepotelul meu, e un scump, imi vine sa-l mananc si ce-mi place cel mai mult este ca nu plange si sta la pupat.
Cristina
Poze
alinushca spune:
Fetelor... la mine azi nu prea se leaga firele in cap si am si mult de munca. Deci sunt un pericol ambulant. Intru doar putin sa ma plang si va scriu tuturor dupa serviciu.
Azi m-am trezit ca si ieri cu greturi. Adica m-a luat de cand m-am dat jos din pat si nici acum nu imi e mai bine (si ieri a tinut toata ziua greatza). Am avut si ceva dureri de ovare, dar slava Domnului nu a inceput sa curga nimic. NU stiu ce sa cred.
Eu vreau sa cred ca e bebe. Eu asa incep sa simt. Sunt in ziua 29 din ciclu de 32-33. Deci testarea inca ar putea sa nu fie concludenta (a iesit negativa aseara, dar am folosit o porcarie de test ca nu am gasit altceva...).
Nu mi s-a intamplat in viatza mea sa am gretzuri inainte de ciclu. I se intampla cuiva asa ? Eu ma gandesc in continuare ca poate m-am dereglat eu rau dupa chiuretajul din Iunie...
Acum ma simt foarte obosita si pana Sambata nu am sa mai incerc sa testez. Atunci ar trebui deja sa fie concludent. Asta daca nu vin uratii pana atunci si ma scutesc de niste bani
Voi ce credeti ? Sunt intr-o stare proasta. Nu stiu ce sa cred si nici nu ma simt destul de bine cat sa imi mearga bine rotitele din cap.
:) Sanatate!
alinushca spune:
Michelle si dan-ny, pentru mine inca nu indraznesc sa fiu prea optimista. Dar pentru voi sunt aproape 99% sigura ca sunteti gravi. Din cate povestiti. Probabil ca in cazul vostru daca ati face un test ar iesi deja concludent. Dar sigur, va inteleg daca preferati sa mai asteptati cateva zile. De fapt mi se pare chiar natural. As fi facut-o si eu daca nu ma simteam asa rau. Ca daca ma simt rau si nu e bebe ... se lasa cu doctor ...
Va mult si ma gandesc la voi si va tin pumnii!!
Michelle81 spune:
Eu am din nou pete slab maroniisi ma simt ca si cum vor sa vina uratii...deci nici luna asta nu a fost sa fie,pentru ca la mine petele maronii sunt semn clar de urati...Nu va faceti griji pentru mine,m-oi descurca eu cumva si de data asta,ce sa fac...asta e,mi-e dat sa ma mai chinui mult si bine!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Eu am din nou pete slab maroniisi ma simt ca si cum vor sa vina uratii...deci nici luna asta nu a fost sa fie,pentru ca la mine petele maronii sunt semn clar de urati...Nu va faceti griji pentru mine,m-oi descurca eu cumva si de data asta,ce sa fac...asta e,mi-e dat sa ma mai chinui mult si bine!
Hei ! Hei ! Nu tu spuneai ca pana nu e rosu, e sperantza?
Stii doar ca in perioada in care ar trebui sa vina ciclul pot apare asemenea pete ca semn ca sarcina se fixeaza in uter!
Mai ai rabdare doar un pic de tot! Asa cum ai avut si pana acum.
Fii tare! Celelalte simptome de care ai mai povestit nu sunt semne de CM !
cristy74 spune:
Alinuscha eu cred ca e bb. Adica sunt convinsa, ce mai ....
Michelle hai nu dispera, poate e asa cum ti-a spus Alinuscha se fixeaza. Imi doresc atat de mult sa nu-ti mai vina CM...
Da-ny tu? Test cand faci?
Cristina
Poze
catty spune:
MICHELLE, poate ca e semn de implantare aparitia petelor maronii. Pana nu e rosu mai este o speranta.
MUSSETE, stiu ca e o intrebare cam aiurea, dar nu e posibil sa fie cu ochisori? Uite la mine de ex in februarie am eliminat sarcina si in aprilie la primul cm normal am ramas. Scuze daca te-am suparat.
ALINUSHCA, cred ca e de bine la tine cu starea de greata. Vrem vesti bune saptamana asta.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
musettepink spune:
Michelle asa e cum zice si Alinushca,petele maronii pot fi de la fixarea bebelusului,mai asteapta,fii tare!!!!!!!!!!