Durerea unei pierderi de sarcina (35)
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
alinushca spune:
Mav, si eu cred ca au/am cazut toate in butoi. Sau pur si simplu au fost toate mai albinute harnice decat de obicei... mai putin Liana care a avut un stomatolog de sustinut!
myry, pai ne tinem pumnii reciproc sa ne fie bine la toate. tu cum mai esti? ai mai facut vreun test? ca eu nu am mai apucat sa cetesc. toaca si pentru baba asta surda.
ireneCam, pai ma dusei la Hamid ca sunt abonata prin job la MEDICOVER... ca altfel ma duceam la Badiu. Din experienta mea cu Badiu mi-a placut de el pentru ca a fost foarte concis, la obiect, mi-a raspuns la toate intrebarile, a avut mana foarte usoara si la control si la chiuretaj, si mi-a mai placut ca e un tip inteligent. Il pastrez in vizor daca e sa se arate bebe any time soon.
teo2rina - "un vis pentru copilul tau" suna bine. dar eu tot as vrea daca ai putin timp sa elaborezi. succes in continuare cu gradi. despre temeri stiu ca nu trec ci apar mereu altele noi. dar de data asta o sa fie bine.
dan-ny - vad ca toate fetele povestesc de intarzieri marisoare pe aici. dar bine ca tie ti-a venit. si eu sunt azi in ziua 35 si il toooot astept...
Michelle, pai vesti bune tot am sa iti dau, chiar daca nu se leaga de bebe M-am gandit bine si cred ca poate a fost mai bine ca nu am ramas luna asta. Eu cred ca atunci cand va fi momentul potrivit pentru el va veni. Ca natura asta face ea cumva si le aranjeaza bine.
In rest, nimic nou. Muncesc uneori atat incat mi-ar trebui 2 calculatoare deodata ca sa tina pasul
In asteptarea lui
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danaflor03 spune:
Buna fete dragi,
azi mi-au venit uratii si sunt tare necajita, imi facusem sperante luna asta dar se pare ca nu a fost sa fie. Poate e mai bine asa ca sa stau linistita si in privinta analizelor care trebuie sa le iau saptamana asta. Sa speram ca o sa iasa bine pana la urma, si sa incep o sarcina cu dreptul. Azi am avut multa trebuta la birou si nu am avut timp sa scriu prea mult. Promit ca maine va scriu mai mult.
Va doresc o seara cat mai placuta.Pupici
Pepsi spune:
michelle, nu ai de ce sa-ti faci griji draga mea, sint bine, numa ca sotul era liber ieri si am fost plecati, am avut si musafiri, si duminica am fost la cules de mere, sa ma vedeti pe mine nebuna cu caruciorul in remorca tractorului si cum impingeam eu caruciorul prin livada si culegeam mere!in plus ne-am reinceput si noi activitatea dupa nastere, deci am avut un weekend ocupat da frumos!
nu am timp acuma sa scriu din urma, dar am sa raspund la fiecare promit, ca ma trage dominic la joaca, da asa scurt
dany, imi pare rau ca au venit, eu te-am visat dar nu stiam ce e, se pare ca e ciclul
ale, poate ai facut prea repede testele, si eu ma inscriu in grupul vostru de fete cu hemoroizi...da, de cind am nascut le-am gasit leacul de la prima nastere apa de hamamelis" face minuni, sint niste discuri reci imbibate special le pui pe hemoroizi si nu mai ai treaba....
irene, culmea e ca dominic vrea sa mearga la gradi, zice ca-i place de educatoare, tot, si e tare curajos pina ajungem acolo.....ma gindes cu groaza la ziua de vineri.....tin pumnii
teo, frica nu te va parasi pina nu-l vei tine in brate, dar dupa eco la 20s te vei mai linisti ai sa vezi! trebuie sa te fortezi sa gindesti pozitiv, sa dai in cap gindurilor negative!vreau poze cu gradinita, e super numele
andreea, tin pumnii la medic, va fi bine ai sa vezi
laura, si eu m-am chinuit sa gasesc nume, numa de fata imi veneau
lianooooo, te pup, bafta la examene
musette, unde umbli?
myry, cind maninc inghetata ma gindesc la tine(si maninc des)
alinushca, hai ca am ris(nu te supara) cum mergi tu la gine ptr orice problema....lasa relax ca va fi bine
mia, felicitari din suflet
catty, da-i in colo de musafiri daca n-ai chef spune-le
baby, bafta la scoala de soferi, si spor la stii tu ce
idaira, ma bucur sa te vad
mav, mai incet cu stresul
cecilia, nastere usoara, si bebe sanatos
lau, incerc TOATE metodele, poate ajuta.tin pumnii sa-si faca efectul tratamentul
jojo, astept sa te bransezi si te ajut sa pui pozele, abia astept sa te vad, si mai ales sa-ti vad printesa
mirelush, sper sa se obisnuiasca, dupa 1 an jumate de gradi nu credeam sa mai trec prin asta.....dar cum zicea educatoarea el nu stie pe nimeni acolo, spor la treaba
danaflor, sper sa fie cit mai repede, ca el se integreaza destul de greu, la cealalta gradi numa ca l-au mutat in alta clasa si mi-a plins 1 luna jumate!sper sa nu-ti vina, si daca vine capul sus ca va fi luna viitoare. si alinushca avea stari de greata
va pup pe toate si daca am uitat pe cineva revin
dana este bine, e in concediu, va deschide ea capitolul urmator
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie