Durerea unei pierderi de sarcina (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alinushca, ! De-abia astept sa-ti iasa rezultatul de la analize!!!
Caty, m-ai lasat fara replica cu preotul acela!!!! Imi pare rau ca nu a reusit sa te linisteasca. Eu nu cred in nici un caz ca trebuie sa te gandesti la divort. Incearca sa ai o discutie serioasa cu sotul tau, comunicarea este extrem de importanta in astfel de situatii. Cred ca sunt extrem de putine probleme care sa nu aiba rezolvare. Depinde doar de voi sa depasiti perioada asta dificila. In toate casniciile exista si perioade de criza, si voi doi trebuie sa aveti intelepciunea de a le depasi.Dar asta nu se poate realiza decat prin comunicare.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

catty eu cred ca linistea o poti gasi doar in interiorul tau. cred in d-zeu dar nu imi plac deloc preotii asa ca prefer sa ma duc si sa ma rog singura la biserica atunci cand vreau sa fiu mai aproape de d-zeu, decat sa cer sfaturi unui preot. am vazut destui care nu au nici un har si fac din aceasta meserie doar o afacere. oricum treaba cu divorul mi-a adus aminte de o faza. era aici pe forum un subiect ceva despre vibratoare daca sa cumperi sau nu vibrator. si imi aduc aminte ca am spus ca la mine nu e cazul pentru ca deabia fac fata cerintelor sotului. la care o domnisoara binevoitoare imi spune intr-un mesaj destul de lung ca ar fi cazul sa ma gandesc daca am de gand sa raman casatorita cu sotul meu si sa fac si un copil...(iti dai seama ca mie nici prin cap nu imi trecea sa divortez din cauza asta). asa si tu cu sfatul de la preot. tu ii ceri un sfat sa mearga mai bine iar el iti spune sa divortezi.
cristina andreiutu e superb, mai ales in poza in care a adormit langa carte.
off ma tot uit la baiatul tau si la baietii flaviei poate poate se ia. (si ia sa vezi ce ma trezesc eu cu doua gemene ca sa divorteze barbatu de mine ca il las fara baiat)
alinushca tin pumnii sa fie un rezultat bun la bhcg sa ai greturi cu folos.
michelle unde esti? la restaurant sau dai cu bidineaua? sper ca nu faci prostii pitita acolo. sa nu vii cu ochii rosii ca iti mai tragem si noi o bataita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara fetelor!
Eu sint bine. Astazi am luat teste pt stabilirea ovulatiei. MINUT se numesc. Am intrebat pe la vreo 3 farmacii, dar doar la una am gasit doar din astea. Au 3 teste in cutie. Stiti cumva din ce zi pot incepe urmarirea?
Ieri nu am avut timp sa va raspund, dar am citit. Am fost la meciul cu Steaua. V-am spus ca sunt suporter inflacarat, nu?!!
Dar sotul a promis ca vom merge la teatru la "Tache, Ianche si Cadir", ca sa recuperez .Am vazut astazi afisul si trebuie sa vedem cand e spectacolul.Eu l-am mai vazut acum cativa ani, dar sotul nu.
Flavia-ce frumoase sunt pozele voaastre si ce miresica frumusica. Cu kg nu-ti face probleme, vei scapa de ele. Imi pare rau ca Dominic nu s-a obisnuit cu gradinita. Mai lasa-l un pic si sigur isi va face prieteni si se va acomoda.
Michelle -intru de fiecare data cu nerabdare sa aflu daca e cu ochisori sau nu. O meritati din plin si tu si sotul tau. Meritati sa va linistiti. Tin pumnii!
Laura Ioana-ce bine ca ti-ai vazut bebelusul si ca este sanatos. Nu stiu daca sexul conteaza cu adevarat. Sanatos sa fie! Sarcina usoara in continuare!
Chantal -– imi pare rau ca esti asa trista si ca nu te avem mai des alaturi de noi, dar daca acest lucru iti face bine iti respectam decizia. Oricum, vom fi aici daca vei avea nevoie de noi. Iti doresc sa iti regasesti linistea interioara si sa iti revii cat mai repede! Si sa ne aduci vesti bune cat mai repede!
L5845, Liana30 - muuulti
jojo_miha-sarcina usoara in continuare!
dan_ny -poate trebuie sa mai astepti cateva zile. Cine stie, poate e pozitiv!
andreea16 -– stai linistita. Nu cred ca esti paranoica, dar e normal sa fii preocupata uneori. Mai ales daca ai trecut prin asa ceva. Tin pumnii sa fie bine la medic.
Alinuschca -si tie iti tin pumnii! Astept vesti bune !
IreneCAM -ma bucur ca reusesti sa treci peste momentele grele. Si eu astept sa se nasca saptamanilea astea nepotelul. Inteleg perfect ce simti.
Catty-sint de accord cu
IreneCAMin privinta soacrei. Cred ca e bine sa o ignore si sa o eviti cat poti. In mod sigur iti este dor de cei dragi plecati de langa tine, dar nu imi place sa te stiu trista. Cred ca ei ar dori sa te vada fericita si sigura de tine. Asa ca – cu toate fortele tot inainte! Si ma bucur ca relatia cu sotul intra in normal. Tin pumnii sa fie in curand bebe!
mav-asa ! Imi place atitudinea ta pozitiva. Si eu sint de parere ca o gandire pozitiva atrage lucruri pozitive in viata noastra.
lulu75-Multumim pt. cuvintele f frumoase. imi pare rau de prietena ta. Auzisem, de fapt vazusem o emisiune in care Ioana povestea de sarcina avuta si ca a descoperit la eco 4 D ca bebe avea probleme. Dar sint sigura ca va avea in curand un bebelus sanatos.
REMALIS-imi pare tare rau ca esti in spital. Ma rog sa fie totul bine pentru tine si bebelus. Multa sanatate si sa ne aduci vesti bune in curand!
Baby-r7 -ce mai faci? Cum te simti?
Alyx-
musettepink -astept sa vii cu vesti bune de la dr.
Idaira -din cate stiu eu, danangie in perioada asta parka zicea ca este in vacanta.
cristina_ana -frumoase pozele! Multa sanatate!
Pup toate fetele si va urez o seara frumoasa!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Myry, testele de ovulatie trebuie sa incepi sa le faci din ziua 10. (e posibil sa-ti mai trebuiasca o cutie). Numai atunci cind ambele linii sunt la fel de intens colorate se considera testul pozitiv. Trebuie sa prestezi in ziua aceea si in urmatoarea, ca sa fii sigura ca prinzi ovulatia.
Bafta multa!!!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mi-au venit uratii in acest moment!!!Se pare ca nu a fost sa fie si nici nu va fi prea curand dupa cum se pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CRISTINA si IRINA, am vorbit cu o prietena acum pe mess care mi-a spus ca poate sunt mai nelinistita decat inainte de a merge la biserica pt ca omul asta are dreptate. Trebuie sa pun piciorul in prag, sa discut serios cu sotul meu, sa ma ingrijesc mai mult de sufletul meu, chiar daca asta inseamna sa postesc si sa ma apropii mai mult de biserica. As vrea sa am curaj in seara asta sa am o discutie cu consotul meu. Vom vedea ce va fi pana la urma.
C.MYRY, voi vedea ce voi face cu soacra. Astept momentul sa am un motiv serios sa o "incaier". Testele de ovulatie cele mai bune sunt Dr Sigur. Vezi poate gasesti. Vezi ca se fac dupa ora 12 pt ca atunci este mai mare cantitatea de hormoni din urina. Incearca sa le folosesti la aceeasi ora. Poti incepe sa ai relatii dirijate din momentul in care ai a doua liniuta palida pe test. Asa cresti sansele de a ramane insarcinata. Succes.
Fetelor eu tot ametita ma simt. Senzatia de greata nu a trecut mai deloc, desi nu beau bauturi cu acid am niste gaze aiurea si "ragai" (scuzati expresia)si atunci apare senzatia de voma, parca ma tine ceva in piept. Intr-un cuvant e o stare foarte aiurea. Sper insa ca o sa treaca curand si perioada asta urata.
Pupici tuturor si seara buna

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MICHELLE, imi pare tare rau sa aud ca ai musafiri nepoftiti. Totusi incearca sa urmaresti cantitatea care curge si cat anume te tine. Daca sunt numai pete de culoare rosie, sau cantitatea de sange este mai mica, atunci o sansa mai este. Vezi cum evolueaza lucrurile. Fruntea sus. Intr-o zi va iesi si soarele pe strada noastra, daca vrea DD. pt o luptatoare

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Michelle, imi pare rau...

Cred ca te voi urma cit de curind, ca deja bocesc la stiri...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

cristina-ana, ce ma bucur ca ai pus poze, sunteti absolut superbi!!! sa stii ca si sebi are o pijama galbena cu buline albe si-i sade tare bine (uite), nu-i deloc "de fete". ce-ai facut cu pisicutele, mai sunt in casa? cum au reactionat, cum l-au primit pe andreiut?
problema de la munca este partial rezolvata, am sortat ieri materialele ore in sir, de am innebunit, cam 20% din comanda a fost acceptabila (nu foarte buna)... iar restul materialelor le-am returnat la tipografie, ca fiind neconforme. sper sa ne descurcam macar la targ cu ceea ce am oprit... am fost azi la stand sa vedem cum arata, era groaznic de cald... nu stiu cum vom rezista doua zile intregi in conditiile acelea... dar macar nu voi mai avea timp sa ma gandesc ca duminica trebuie sa-mi vina si sa ma intreb: o veni, n-o veni?

myry, ziua in care incepi monitorizarea depinde de cat de lung este ciclul tau. zi-mi cate zile are cm-ul tau, in medie, si-ti spun ce scrie in carte... sau uite, vezi aici (ziua in care ai avut chiuretajul, se considera z1 din ciclul respectiv).

alinushco, sincer, mie mi-e teama ca ori ti-ai dat fierea peste cap, ori psihicul iti joaca feste, in legatura cu greata asta... pt ca TEORETIC e cam devreme pt greturi de la sarcina... dar ca sa nu te dezamagesc foarte tare... iti zic cu mana pe inima ca eu aveam greturi de cateva zile cand am aflat ca eram insarcinata cu sebi (nici prin gand nu-mi trecea ca am ramas), in z29 dintr-un cm de 28 de zile (inainte de a naste, aveam cm neregulat, la 25-28 de zile; apoi s-a reglat la 26 de zile, inclusiv si dupa cele doua chiuretaje!). chiar as vrea sa va vad fericite duminica, si pe tine si pe musette si pe michelle si pe danny (sper ca n-am uitat pe niciuna dintre fetele care asteapta II zilele astea)....

idaira, am mai spus eu, danangie este in concediu, parca citisem ca intr-o croaziera (taman in perioada fertila)... a scris ea pe blog chiar ieri, alaltaieri...

va pup!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

michelle.... sunt tare dezamagita... ca nu s-au speriat mama lor de urati... dar te rog din suflet, GANDESTE POZITIV, nu te mai programa sa esuezi si luna viitoare (citez: "Se pare ca nu a fost sa fie si nici nu va fi prea curand dupa cum se pare...")!!!!!!

myry, www.clearblue.info/uk/OvulationTest.cfm" target="_blank">raspunsuri la intrebarile despre testele de ovulatie

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput