Discutii despre clasa I

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

fiti barbate mai fetelor!!

sigur boboceii vostrii or sa fie incintati .iar voi plingeti si aveti emotii nu ptru ca nu aveti incredere in boboc sau in scoala ci ptru ca ati intrat intr-o alta etapa .ce traiti voi cred ca se numeste nostalgie.nostalgie ca a trecut timpul si ghemotocul de acum 6 ani miine incepe scoala.

succes tuturor boboceilor ,parintilor si invatatorilor!

p.s.

ei uite ca pling si eu desi nu incepem nici macar gradinita ...doar asa de nostalgie.

monica mami de print

http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Dcop, unde ai gasit stilou pt. stangaci? Ca si Dani e stangaci si as vrea sa-i cumpar si lui. Multumesc.
Principe, drept ai grait, uite o de la mine!
La scoala lui Dani nu s-au afisat inca listele, am aflat doar ca va avea aceeasi invatatoare pe care au avut-o si baietii vecinei mele. Si-s tare fericita, numai lucruri bune am auzit despre dansa.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

cum e acela stilou de stangaci?!
ca doar e rotund
vicky

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Fetele, mai e putin!!!! Simt o multime de fluturi!!!
Roxanal, nu mai fi trista... uite eu si filofteia nici macar in prima zi nu mergem... fruntea sus ca n-ai ce face!!!
Principe, multumim de incurajari!!!!
Filofteia, ma scuzi te rog pt. postul anterior, imi luasem o portie de cinism de la alt subiect! E mortal pustiul tau!!!
Va pup!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcop spune:

Ai dreptate Principe, sigur ca am incredere in copilul meu, sint doar emotionata pentru ca trecem impreuna intr-o noua etapa a vietii. Si-apoi, prima zi de scoala (la noi o sa fie si prima zi de afterschool)o tinem minte toata viata, asa ca tare as vrea sa fie una frumoasa.

preda_vicki nu stiu sigur care e diferenta, dar scrie pe el ca e special pentru stingaci deci trebuie sa existe una. Stiloul este marca Herlitz, eu l-am luat de la Carrefour, pe ambalaj scrie cu galben pe partea stinga Tornado si sus cu alb lefthand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihmir spune:

Buna fetelor.Mai este putin si eu ma ingrijorez pentru ca astazi am fost la scoala sa vorbim cu doamna dar nu am vut cu cine sa vorbim si nici la secretariat nu era nimeni.Drept urmare noi nu stim ce clasa(A,B,C) suntem in schimb o stim pe aceasta.Mai este putin si va suna clopotelul iar noi va trebui sa invatam o data cu ei daca vrem sa avem copii foarte buni.Cred ca pana la urma o sa ne descurcam caci toti copii au fost bobocei.Nu mai am ce sa fac trebuie sa-mi fac curaj singura pentru ca tot greul va cadea pe mine deoarece tati vine tarziu acasa de la servici.Tuturor boboceilor le dorim un an scolar plin de succese si multe realizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Fetele... am fluturi... in stomac!!!!
Din reticenta, fiica-mea a devenit chiar interesata de clasa I. ufff, tine-o, Doamne!!!
Succes tuturor boboceilor!!!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna

Si noi mergem anul acesta in cls 1,s-ar parea ca nu prea stie ce-l asteapta,i-am explicat eu asa in mare dar nu stiu cat a inteles.
Si al meu e tare incapatanat sper sa o scoatem bine la capat,o sa fie greu cu trzirile de dimineata,pt ca seara nu se mai da culcat iar dimineata nu se mai da sculat.Din cauza lui o sa trebuiasca sa o trezesc si pe sora-sa tot asa de dimineata,ea va merge in grupa mica la gradi,deci voi avea emotii de 2 ori,insa sunt sigura ca se vor adapta,asa simt eu.

Dana,mami de Ana Maria(6.09.2004)si Paul Marian(8.09.2000)

Mergi la inceput