Discutii despre clasa I
Raspunsuri - Pagina 20
mishu_n spune:
Viki ma bucur ca sunteti bine ! Si cred ca ar trebui sa merg si eu la Oftalmo cu Rares la un control de rutina ... nu de alta dar la cat tv si calculator "serveste" daca mai adaug acum si temele ... n-ar fi rau sa aflam cum stam cu ochisorii.
Noi am ajuns la scriere la a si la mate la 3. Si scriem cu stiloul din a 2 a zi de scoala. Sa-i dea D-zeu sanatate celui care a inventat PIC-ul. Scoate petele de cerneala oriunde ar fi ele (caiete, maini, hainute).
A avut la teme in we de m-am saturat eu stand langa el. Si asta in conditiile in care e la step si mai scrie si dupa masa in clasa.
Dar ... multe, putine, temele sunt teme si trebuie facute. Asta a inteles-o si nu comenteaza ... ofteaza si scrie ...
dcop spune:
Buna dimineata
Imi pare rau dar nu reusesc sa intru mai des pe forum, seara dupa ce adoarme Anamaria si e liniste in sfirsit in casa, pic de oboseala.
Invatatoarea de la afterschool mi-a spus ca primul calificativ din catalog va fi (la abecedar) obtinut la dictare la semnele grafice, numai ca Anamaria habar n-are cum se numesc semnele astea
M-am uitat eu in abecedar si am inceput sa o invat numele semnelor pentru orice eventualitate. Si voi dati dictare din semne?
Sint foarte mindra de puiul meu, ieri s-a inscris la un concurs pentru clasa 1 (eurojunior parca ). Le-a zis Doamna sa-si intrebe parintii daca ii lasa sa se inscrie la concurs, iar fie-mea a zis ca ea se inscrie ca mami o lasa pe ea sa decida pentru ca ea participa si ea vrea sa participe la concurs! Nu stiu despre ce concurs e vorba dar parca nici nu conteaza.
violeta69 spune:
dcop,felicitari pt inscrierea la concurs...
ce fel de concurs e acesta?
ce tb sa faca?
filofteia,nu te intrista......o sa recupereze ca se face o medie....stiu ca e frustrant si mie mi-ar parea tare rau ca daca copilul a muncit nu e corect!!
noi o sa avem sedinta joi,dar deja mi-a spus la tel doamna ca nu e atent,ca e cu gandul in alta parte....
eu cred ca e cam imprastiat,dar il stiu ca asculta totusi desi senzatia e ca e cu mintea-n alta parte!
nu stiu cand vor avea test,dar sper sa facem ceva la el...daca e atent va face sigur....
acum ma enerveaza stilourile astea... ca la inceput scriu subtire,dupa care fac niste linii groase,degeaba se chinuie copilul sa iasa pe liniutza 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
simonaflo spune:
Si noi am primit dictare din semne grafice la abecedar sa fiti atente la suprarand si la subrand si noi am primit S/B PT CA NU A FOST ATENTA.NU A RESPECTAT ALINIATUL SI NU A INCEPUT BINE CHIAR DACA SEMNELE LE-A FACUT CORECT.Semnele au diverse denumiri:bastonas ,carlig,zala mare ,mica fundita.Si eu tot pe Oana o intreb ca nu stiu cum le zice .Astazi a avut dictare la matematica din toate semnele ce le-a facut pana acum .Asteptam rezultatul.Bafta si noua si lor la lectii,Simona si Oana.
,
violeta69 spune:
filofteia,f bine faci...nu te baza pe scoala...
fa inainte macar o lectie...citeste ce scrie acolo ca un copil nu stie prea bine ce desene sunt...uite de ex erau 4 feluri de mingii(de tenis de masa,de tenis de camp de din asta pe gheata(nu mai stiu cum ii zice
) si inca o mingie) abia le recunoasteam eu,dar un copil care nu a vazut astea pana acum?!
la faza cu vaccinul nu prea e bine,nu trebuia sa-i sperie nici macar pe aia doi...ce aia nu-s tot copii?!
in fine...lasa ca ne descurcam noi...ca ne sfatuim una pe alta!
adica toate pe toate,sa nu se interpreteze ![]()
Simona multumesc pt informatii...sa fac si eu cu fi-meu in we semne din astea,dar nu stiu cum naiba le zice....bastonas stiu ...si liniutza,dar la restul?!
spor la treaba....si rabdare![]()

violeta69 spune:
ei,nu tb meditatie,totusi...
scrie in josul paginii ce tb facut...
eu aseara m-am uitat la "O"
era un ou,trebua sa spuna unde aude sunetul o..apoi sa desparta in silabe niste cuvinte..omida,avion,etc...si sa spuna unde aude sunetul o...de exemplu la avion...desprati a-vi-on..sunetul o este in a 3-a silava la inceput,cuvantul are 3 silabe...sub imagine sunt si niste bulinutza corespunzatoare silabelor respective si unde era sunetul o bulina era alba...
si mai era ceva sa faca conversatie,salutul,sa faca cunostinta...
e simplu
bafta si sa-mi spui cum a fost!!!