Discutii despre clasa I
Raspunsuri - Pagina 12
roxanal spune:
noi am dat pe caietele speciale doar 39.9 lei, vad ca suntem chiar modesti
..au inceput cat de cat cu programul normal de scoala, fac si sport..si religie..si engleza(cu o doamna batrana da sprintena
dupa cum spune fie-mea)..si Maria mea este foarte incantata, in continuare..azi avem a II-a sedinta cu parintii...o problema la noi..la ora de sport, un baietel a iesit de pe terenul de sport si afara pe poarta scolii, fara ca cineva sa-l observe
- vom discuta azi la sedinta propunerea privind montarea de camere video peste tot in scoala...sunt curioasa, am inteles ca exista chiar o ordonanta de guvern in care se specifica obligativitatea montarii acestora, dar nu stiu nici nr, nici nimic s-o pot identifica si citi..daca stie cine, va rog sa-mi spune-ti si mie..in rest ..deocamdata totul e frumos
melinav spune:
Buna,
la noi inca nu s-au ales caietele speciale?
De la ce edituri s-au ales la voi?
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
dcop spune:
vicki ma bucur ca sinteti bine, sanatate multa!
Bine ati venit tuturor mamicilor nou venite
Noi lucram pe carti si caiete speciale de la editura Aramis, mie mi se par O.K. Pentru azi au avut de facut = si liniute. Anamaria face si liniutele tot cu stiloul, altfel cred ca nici nu s-ar vedea pentru ca patratelele de pe caiet sint foarte accentuate.
Azi avem sedinta nr.2 si vom discuta cu siguranta despre banci![]()
mikim spune:
Fetitei mele nu-i iese =. Si in clasa l-a facut tare prost. Acum plange. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...
Mihaela, mama Karlei
violeta69 spune:
Vicky,sanatate multa prichindelului....si sa recupereze cat mai repede...
fetelor,n-are nimic daca nu-i ies = sau alte chestii,eu m-am uitat si pe caietul altui copil si nu parea ca ar fi mai bine dacat la fi-meu...
totul e chestie de coordonare,de obisnuinta...
si nici nu tb stresati,tb sa inteleaga ca e spre binele lor si ca scriscul nu e o pedeapsa....daca percep chestia asta asa atunci cu greu mai reusim sa colaboram cu ei...
al meu,vad ca lucreaza(inca ) cu drag....
aseara am scris tema pt 3 saptamani,ca asa incepuse doamna vreo 6-7 pagini si nu era datata decat prima pagina,iar noi am crezut ca aceea e tema pt o singura zi...
asa ca am dat sa terminam si saracul copil a stat aproape 4 ore sa termine...si la cat e el de hiperactiv si frichinici,totusi nu a zis nimic....
azi,insa ne-a certat doamna ca nu trebuia scris tot,ca sa facem numaic e fac ei in clasa si nu mai mult de 4-5 randuri...
prin urmare ,o luam de la capat...
pt tema de azi a primt pe caiet o ramurica(ca un actipild) si el nu prea a inteles ce e acela...eu i-am zis ca e de bine,dar ca tb sa mai exerseze ![]()
vad ca pt maine incep sa faca codita lui 2 si poimaine vor face cifra 1...
deci mergem inainte(cu tupeu...si nici nu o sa fie greu
...ca sa fac si vresuri
)
deci,bafta la copii si sa avem muuuulta rabdare.
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Ce mai fac boboceii? Dani s-a simtit bine ieri, nu a obosit, ma bucur ca se recupereaza asa repede! Ei lucreaza dupa caietele ed. Ana, ei lucreaza cu creionul, si intr-adevar nu se cunoaste
, sunt liniile prea accentuate. D-na noastra le deseneaza niste omuleti in loc de note, daca-s zambareti e FB, daca sunt seriosi e B, si daca sunt suparati e de rau...
Dani nu reuseste sa tina minte ce teme le da
. Ieri am luat-o pe ghicite, dar nu a mai fost atat de suparat ca tb sa le faca.
Multumesc pt. urarile de insanatosire, au efect
.
http://community.webshots.com/user/viki39
dcop spune:
Buna dimineata,
Noi am trecut la partea de sus a cifrei 2, deocamdata nu le da prea multe teme.
Anamaria e un copil timid, si nu socializeaza prea usor. Am intrebat-o daca si-a facut prieteni si mi-a zis ca in pauze sta mai mult in banca si deseneaza. Din ce am auzit aseara la sedinta nu e singura care are problema asta, copiii aproape ca nici nu se cunosc intre ei. Cred ca e foatre importanta atmosfera de la scoala si nu stiu cum sa procedez. I-am dat niste jucarele mici ca sa aiba la ea,dar s-a jucat doar cu o fetita si doar putin timp. La afterschool si-a facut prieteni imediat, e drept ca acolo au timp mai mult de joaca si copiii se simt ca acasa.
Copiii vostri ce fac in pauze?
Probabil exagerez eu, pentru ca aseara am intrebat-o pe invatatoare si mi-a zis ca are un grup de fetite cu care sta in pauze, ca deseneaza mult si ca o sperie baietii problema (vreo 2-3) care fura si ii bat pe ceilalti copii.
violeta69 spune:
eu zic ca-i mai bine ca sta in banca fetita ![]()
al meu se da pe "gheata" pe coridor,se leagana pe banci,topaie si alearga
si eu nu stiu cum sa-i mai zic sa stea cuminte....
l-a pedepsit doamna o data si nu l-a mai lasta in pauza si i-am spus ca daca o tine tot asa o sa faca pipi pe el ca o sa fie pedepsit in fiecare pauza 
noi acum facem partea de jos a cifrei 2 si e tregedie...ca nu intelege....
parca pe vremea mea se facea altfel
era mai usor ...uffff
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
lunna27 spune:
buna
Si noi lucram tot dupa editura Aramis,am dat pe 2 caiete 14 lei!la noi nici nu s-a pomenit de cumparat sau schimbat banci,clasa mi se pare ca arata destul de bine,si bancile la fel,asta ar mai lipsi ![]()
Deocamdata invatatoarea nu le da inca teme,cica scriu destul de binisor si nu este nevoie sa mai faca si acasa,doar cand o sa treaca la cifra 1 atunci o sa primesca .Ma mir ca la voi inca se scrie cu creionul,pe caiete ei scrie doar cu stiloul,doar pe caietul cu foi veline(le-a cerut un astfel de caiet) doar pe el scriu cu creionul sau mai coloreaza ceva ...e ca un fel de caiet de proba(chiar nu-mi vine acum cum sa-i spun
)
Chiar spunea cineva de stilou,ca o sa curga si o sa se murdareasca,daca are din asta cu rezerva,nu are voie sa curga.Doar at cand scrie sa nu dea cu mana peste randurile scrise.Stilourile care se incarca cu cerneala cica ar trebui evitate,na....cica ne-am modernizat,nu mai e cum era pe vremea noastra ![]()
o seara linistita!!!
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)
lunna27 spune:
aaaa am uitat sa specific,si ei sunt tare nelinistiti si neatenti,tot ii muta doamna fetita cu baiat,ii desparte ca sunt grupuri,grupulete,dupa cum au fost prin gradinita
Al meu chiar a stat si singurel in banca
ca a fost mai vorbaret ![]()
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)