Discutii despre clasa I
Raspunsuri - Pagina 11
mihmir spune:
Vai am ramas cu gura cascata!Noi am platit 50 lei pentru 4 caiete speciale
.Cat despre sport au facut dar in momentul cand sunt foarte obraznici in ziua respectiva nu-l fac si copii sunt foarte necajiti.ASTA E.
myk75 spune:
buna seara,dragi parinti de bobocei!(Eu scriu pt. prima data )aM CITIT CE ATI SCRIS DESPRE COPIII DVS. SI AM ZIS SA SCRIU SI EU. Ma primiti?
baietelul meu,Mihai are 7 ani si 2 luni.
in prima zi de scoala,a fost fff frumos.Toti erau imbracati in uniforme,erau frumosi toti,emotionati,numai mihai tot intreba cand se termina deschiderea,sa intre odata in clasa.Nu va spun,eu aveam niste emotii atat de mari,incat nu cred ca pot uita vreodata prin ce-am trecut.(sa-l vezi cu ghiozdanul in spate, in costum cu cravata si nerabdator sa intre in clasa.)NU STIU DACA CE AM SCRIS A AJUNS PE LA VOI ......SANT INCEPATOARE>> AS VREA UN MESAJ DE LA CINEVA,DACA NU E PREA TARZIU...
myk75 spune:
sant ffff fericita ca m-ati primit, cu toate ca sant membra de un an nu am scris niciodata si imi pare f. rau,(pe atunci,luam lectii de la o prietena...cred ca asa m-am inregistrat ,dar cel mai rau imi pare ca nu am scris pana acum )Asta este... am sa mai incerc si maine,poate ma baga cineva in seama. NOAPTE BUNA!
mishu_n spune:
Sunt nou nouta pe aici asa cum si baiatul meu e nou in clasa I. Urmaresc cu interes acest subiect si ... vad ca peste tot sunt cam aceleasi probleme. Noi am dat pe caietele speciale 92,5 RON. Sincer mi s-a parut mult, mai ales ca noi fiind la step mai avem si masa - 6 RON/zi. Nu vreau sa ma pling de banii pe care-i dau, am dat sumele astea pentru comparatie. In legatura cu mobilierul ... noi l-am facut cu forte proprii. Adica o mamica a sponsorizat materialele, un tatic l-a facut la atelierul lui, alti tatici si mamici au ajutat la amenajarea clasei (zugravit, vopsit, inlocuit prize si intrerupatoare, pus jaluzele, curatenie, pus parchet-sponsorizat de aceeasi mamica).In general ne-am implicat majoritatea parintilor si pot sa spun ca a iesit o clasa super frumoasa. Ramane numai ca piticii nostri sa se acomodeze cu scoala.
Va doresc mult succes si voua mamicilor si boboceilor ! (nu imi iau ramas bun, normal ca o sa mai revin, asta daca ma primiti si pe mine in clubul vostru )
violeta69 spune:
fetelor,mamici de bobocei...bine ati venit!
sigur ca va primim cu drag si asteptam impresii....
poate asa trecem mai usor de clasa I-a![]()
eu nici nu-mi imaginam cat de greu o sa fie,dar sunt convinsa ca avem copii destepti care vor trece cu bine de acest inceput!
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Tinna S. spune:
Mamici de puiuti de clasa I, ne primiti si pe noi printre voi?
Acum am descoperit subiectul asta si ma intereseaza f. tare, am si eu un bobocel de 6 ani si 9 luni pe nume Andrei.
Pana acum vad ca e incantat de scoala, si invatatoarea deja mi l-a laudat, mi-a zis ca a remarcat ca are un vocabular f dezvoltat pt varsta lui. In general e atent la ore, nu am avut pana acum probleme.
In prima saptamana nu au avut teme, dar din a doua au inceput. In general a avut ca teme diverse desene si niste punctulete. Liniute inca nu au facut, dar am auzit ca de luni incep si cu astea. Pana acum a facut de toate, si romana, si matematica, sport, religie, engleza, cunosterea mediului, educatie plastica, dar orarul nu este inca fixat, vad ca se tot schimba.
Au si caiete speciale de lucru, si culegeri, cred ca o sa aibe micutul tare mult de lucru anul asta.
A, si am uitat sa va spun ca invatatoarea ne-a chemat la mai multe sedinte inca dinainte de inceputul anului, si s-au strans bani din care s-a renovat complet clasa si s-a luat mobilier nou.
Ma bucur ca pana acum e incantat de scoala (au si o invatatoare tare dragutza!) si deja si-a facut si prieteni in clasa. Ce imi place e ca invatatoarea mi se pare tare sufletista, se implica tare mult in ceea ce face acolo cu copiii si cred ca de-aia sunt si ei incantati.
Va pup si ma bucur ca am cu cine sa mai schimb impresii despre clasa I,
Tina
20+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 8 luni)
Bb2 e tot baietel!
mihmir spune:
BUNA SEARA FETELOR.MA BUCUR ENORM CA NE-AM INMULTIT SI SUNTETI TOATE BINEVENITE.NOI AM INCEPUT IN FORTA ASA CA LA ROMANA AM AJUNS LA CUVANTUL DIN 2 SILABE IAR LA MATEMATICA LA SEMNUL PLUS.FETELOR VREAU SA VA SPUN CA LA 1 NOIEMBRIE APAR PRIMELE CALIFICATIVE IN CATALOG DACA NU STIATI.NOAPTE BUNA SI PUPICI DULCI.
lilach spune:
Noi am inceput scoala in urma cu o luna. Laura s-a obisnuit destul de repede cu scoala. Luna septembrie a trecut destul de repede. Cred ca eu am avut defapt emotii mai mari decit a avut ea. Ii place foarte mult la scoala si se pare ca ii place foarte mult si de invatatoare pentru ca nu uita sa-i faca din cind in cind cite un desen
.
In prima saptamina nu prea au invatat s-au acomodat doar cu orele, pauzele si invatatoarea...care raminea cu ei chiar si in pauze.
Aici copiii scriu doar in caiete fara linii si patratele(scuze dar nu-mi aduc aminte cum se numesc in romaneste)...asta pina invata tot alfabetul (adica alef-beit=hebrew)si la matematica scriu cifre si deseneaza destul de mult(adica daca invata cifra 5 au voie sa deseneze cinci pisicute de ex.).
In afara de citire si scriere, aritmetica invata, muzica,desen,sport,stiinte naturale.Cu invatatoarea invata doar citire,scriere si aritmetica restul fiecare cu alt profesor.
La ei sint calificative nu primesc note.
Am avut ceva probleme cu cititul la inceput insa s-a acomodat si acum citeste fara nici o problema. Ei ii place foarte mult sa deseneze asa ca eu i-am dat sugestia sa scrie cuvinte pe care le-a invatat in desenele pe care le face...ideea a adoptat-o si chiar ii face placere.
Ei au primit orar dupa prima saptamina ...noi doua am colorat dupa cum a vrut ea...mai bine zis dupa cum are coperta de la carti sau dupa alte criterii...adica scriere-rosu,aritmetica-albastru, sport -galben(trebuie sa aiba tricou galben la sport), stiintele naturii-verde.
De la invatatoare am primit o foaie cu tot felul de semne pe care le utilizeaza de ex. 2 ochi desenati - asta inseamna ca trebuie sa citeasca, creion - sa scrie. Oricum e pe intelesul copiilor si in caz ca trebuie sa duca ceva la scoala atunci le lipeste in agenda lor cite o hirtie pe care e scris ceea ce trebuie sa duca la scoala.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
preda_vicky spune:
Buna dimineata, mamici de bobocei.
Din pacate, Dani a lipsit sapt. trecuta, deoarece l-am operat de urgenta de apendicita acuta. Acum e refacut si azi a mers din nou la scoala. Si ei au caiete speciale, lucreaza pe ele, a lucrat si Dani putin singurel, cat a lipsit de la scoala. Din fericire, scoala noastra e proaspat renovata, toate-s noi, asa ca nu se pune problema de reparat sau inlocuit ceva. Deocamdata
.
Si eu sunt suparata ca Dani nu se apuca de lectii decat cu plansete si suspine
, tb. sa-l iau cu forta sa-l duc la un control oftalmo, zice ca ameteste de la liniutele de la caiet si sta si cam aproape de caiet. Ei lucreaza inca cu creionul, abia cand o sa inceapa literele a zis doamna ca-i pune sa scrie cu stiloul. Sa vezi atuncipete de cerneala
! Si ei au engleza, doar sport nu o sa faca Dani, cel putin o luna.
la bobocei si la mamici.
http://community.webshots.com/user/viki39