Discutii despre clasa I

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcop spune:

Bine v-am gasit,
Anamaria mea si-a facut ieri o parte din teme la afterschool, dar a uitat de temele de pe caietele speciale si aseara in timp ce-si facea ghiozdanul m-am uitat si eu pe un caiet din asta sa vad ce fac ei la scoala( le-au primit de 2 zile si eu nu le vazusem)si vad scris pe o pagina un T. Si cine facea liniute verticale si orizontale la ora 8.30? Norocul meu ca le face repede si frumos!

La voi la sedinta cum a fost? La noi in clasa se pare ca parintii sint foarte nerabdatori sa cheltuiasca bani: sa cumpere banci (sint chiar disperati, in fiecare dimineata se discuta pe tema asta), perdele, casetofon, sa zugraveasca, sa lacuiasca parchetul...
Pina acum cind auzeam despre asa ceva ma gindeam ca profesorii sint de vina ca ei cer tot felul de lucruri, dar acum m-am convins ca nu e adevarat. Parintii au venit la sedinta si au propus sa se faca toate astea.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Ce sa zic, bancile sint intregi dar se misca din toate suruburile. Cineva a propus sa schimbam numai blatul de PAL si sa le reparam pe astea ca doar picioarele nu au cum sa se strice ca sint de metal, dar au sarit altii "ce sa reparam, le luam altele noi ca sa le fie bine copiilor".
O.K. asa a ramas, asa o sa facem. Pe mine ma enerveaza altceva. Dimineata dupa ce intra copiii in clasa ramin parintii in curtea scolii si discuta o singura problema: cind luam bancile. Credeti ca s-a implicat cineva, ca a cautat, ca a pierdut timp sa caute sau macar sa-si faca o idee despre cum trebuie sa fie bancile, de unde luam scaune, in cit timp le avem? Nu-i intereseaza decit sa le cumparam mai repede. Oamenii astia ori au bani multi si cistigati usor, ori vor sa iasa in evidenta,ori au contiinta incarcata ca nu stau prea mult timp cu copiii si vor sa simta ca au facut ceva pentru ei.

Ah, mi-am adus aminte, o mamica spunea ca nu i se pare ca religia, abilitatile practice si sportul nu i se par materii asa importante ca ar trebui sa faca mai multa matematica si romana ca doar la astea se da bacul si noi pentru asta ii pregatim pe copii de pe acum Ce ziceti de asta?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DECARAIMAN spune:

daca copilul a fost la gradinita ii va fi ceva mai usor va trebui doar sa i se vorbeasca frumos despre scoala si in general multa comunicare cu el daca in fiecare zi vei sta de vorba cu el ii va fi mult mai usor eu unul nu am avut probleme cu al meu pentru ca din prima zi a fost ca si cum era la scoala de o vesnicie dar nu toti copii sunt la fel chiar imi aduc aminte ca emotiile eu le-am avut si nu el ,la un momentdat eu ma cam aiurisem el a fost cel care m-a luat de mana si a zis hai tati ca intram in clasa a intrat in clasa exact ca la gradinita s-a dus in banca si-a lasat ghiozdanelul pe banca si a inceput sa umble printre banci si sa vorbeasca cu colegii dar adaptarea s-a facut din mers pentru ca pe perioada verii pana sa inceapa anul scolar l-am tot dus la scoala a cunoscut-o pe invatatoare a ajutat si el la amenajarea clasei am fost impreuna cu ceilalti copi si parinti ba prin parcuri ba la mc donalds si asa ei deja se stiau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihmir spune:

Buna fatelor.Noi aseara am avut sedinta si invtatoarea ne-a atras atentia ca sunt foarte indisciplinati se ridica imediat din banca cand aud clopotelul,stau cu mainile in buzunare cand ies la tabla,le pune intrbari si ei raspund ca lasa-ma sa ma gandesc,se aleaga prin clasa samd.Am discutat cu invatatoarea daca avem voie sa le rupem foile din caiet cand gresesc.Raspunsul a fost ca avem voie dar sa nu exageram pentru a nu le ale afecta psihicul(oricat de bine ar face tema mama tot ii rupe foaia)Robert este cuminte dar nu ridica mana iar atunci cand este intrebat raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Dcop , la ce scoala invatati? Ca si parintii de la noi din clasa au aceeasi problema . Nu ii intereseaza altceva.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

filofteia si mie mi se pare ca au multe ore de romana si de mate si in plus nu au facut pina acum sport, desen(au desenat cite ceva la orele de cunostinte despre natura). Nu ma deranjaza prea tare pentru ca au timp destul sa le faca.

lore33 noi invatam la scoala 172.

Sa va mai spun ceva: pentru ca sotul meu face parte din comitetul de parinti al clasei, s-a implicat in comandarea caietelor speciale. Daca le comandam prin scoala un caiet din asta ar fi costat 7 RON, comandate prin telefon si primite prin posta am fi avut discount de 15% iar comandate prin telefon si luate de noi direct de la editura avem reducere de 25%. faceti si voi socoteala citi bani se economisesc de la 4-5 caiete speciale inmultit cu 25 de copii inmultit cu 6 clase intii. Caiete speciale comanda tot scoala si pentru alte clase 1-8. Oare unde se duc banii nostri ?
Si cu toate astea problema de baza a parintilor este mobilierul scolar.

Mergi la inceput