matura cu abur de la Quelle
A comandat cineva asa ceva? e vorba de Matura cu abur Art.-Nr.: AE225245 din catalog?
Raspunsuri
unboticutz spune:
scuza-ma, nu stiu nimic de matura asta da suna mortal.. matura cu abur 

---------------------------------------
common sense is not really so common
Denii mic spune:
Nu-i asa? Parca e pentru vrajitoare
Uite cum arata... http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:5828d9b9c679216b8e149ac3cbdc7e21&fsreloaded=1&referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2Fsearch%3Fhl%3Dro%26q%3Dquelle%26meta%3D
Otilia spune:
O am eu, e o porcarie. N-am folosit-o niciodata, nu are presiune deloc (0,3 bari numai!). Gresia era rece dupa ce treceam cu asa-zisul abur peste ea. Am preferat mai tirziu un aparat de curatat cu aburi mai mare si mai puternic, cu o gramada de accesorii, are forma unui aspirator doar ca sper deosebire de "matura" asta are presiunea 4 bari si curata cu adevarat bine. Vad ca vind asa ceva si la Quelle, se numeste "aspirator cu abur CLEAN MAXX", doar ca e la 400 RON si nici nu specifica ce putere - presiune are (sub 4 bari nu se merita)
Adélie la p'tite souris

Bijoux passion

Floricici din gradina mea
clari spune:
Am preferat mai tirziu un aparat de curatat cu aburi mai mare si mai puternic, cu o gramada de accesorii, are forma unui aspirator doar ca sper deosebire de "matura" asta are presiunea 4 bari si curata cu adevarat bine. Vad ca vind asa ceva si la Quelle, se numeste "aspirator cu abur CLEAN MAXX", doar ca e la 400 RON si nici nu specifica ce putere - presiune are (sub 4 bari nu se merita)
-ce fel de aspirator ?caut de o luna un aspirator sa se poata folosi si cu abur si simplu prin aspirare umeda (poate spuneti ca vreau cam multe dar nu iau daca nu le face pe toate mai astept am luat teapa de prea multe ori si nu mai vreau)
redai spune:
Otilia nu este cel de la teleshoping?Pe mine m-ar tenta tare ala.Nu stiti nimic de el?Numai ca nu se numeste maturi ci mop cu aburi
www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=26698&c=1162" target="_blank">acesta este
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
lilina spune:
fetele, o prietena de-a mea are mopul cu abur M H2O luat de a teleshopping la TV si e foarte multumita de el. a dat 4 mil si ceva si are si un dispozitiv mobil pt.faianta, geamuri etc
nu stiu insa cati barr-i are si ce Watt-i - stiu ca astea sunt super importante
eu cautam mopul ala de la Quelle cod BS0517953, cel galben, stil aspirator, cu 16 accesorii, 3 barr si 1600 watt, insa vreau o recomandare de la cineva care l-a mai folosit. eu as fi vrut unul mai simplu, cu tija, cum e M H2O caci nu am spatiu.
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul