Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
Dalv felicitari pt bb voinicel!!! Sanatate multa si sarcina usoara! Ma bucur ca ti-au iesit bine analizele legate de trombofilie!
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
natynic spune:
Numeioana, l-ai simtit pe bb, uuuauuu!Apai acu chiar sunt invidioasa, zau (glumesc)
Dalv, despre dr Uscatescu stiu ca e f draguta dar si ca da f f multe rezultate fals pozitive. Ma rog, important e ca la tine e bine si asa sa fie la oricine. Va pup, randunici. sa vedeti ce repede umplem iar capitolul, suntem o generatie tare activa!
naty
bitza037 spune:
Buna dragele mele!!!!
Simonette iti multumesc de raspuns.Tu esti draguta de fiecare data si-mi raspunzi.Uite de la mine pentru tine
Acum am venit si eu de la eco.Am un puiut de ingeras de 1,04 cm ,ii batea si inimioara.Mai aveam putin si-mi dadeau lacrimile.Si doctorul se bucura pentru mine ca el stie prin cate am trecut sa am ingerasul asta.
Sunt fericita(cu toate ca-mi este cam rau, dar trec peste asta)am si fotografie si CD inregistrat.....ce sa mai.....sunt in
O sa fie si tati dupa ce vede CD-ul, ca nu a putut sa vina sa ne vada.Vine data viitoare.
IRINA
+7
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
vrmoana spune:
Bitza ma bucur ca esti bine. Sa-ti traiasca samburelul si sa se faca mare mare.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze
waiting for my baby
clauclau spune:
Numeioana , ce super ca il simti pe bebe! Vreau si eu!
Bitza, felicitari pentru intalnirea cu bebe, imi dau seama ca ai foat tare emotionata!
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
ancadragoman spune:
Bitza feliocitari iubita si o sa vezi ca totul o sa fie bine de acum incolo.
Va pup pe amandoi
anca 29+
Maria
poze
ririan spune:
SIMONETTE,ma bucur ca ai vesti bune despre bebe,si eu abia astept controlul de saptamana viitoare,si multumesc pt aprecierile vizavi de fetita mea,dar numai una ti s-a parut frumoasa,celelalte nu?!?!A,si eu nu reusesc sa va pozele tale cu LUCA,cum sa fac?BITZA, felicitari si sa ai numai momente frumoase tu si puiutul tau!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times
simonette spune:
Sunt neagra de nervi
Am incercat sa va dau inca o data linkul cu pozele lui Luca dar nu imi mai afiseaza linkul, caci...baiatul meu a dat peste cap pagina si nu stiu sa rezolv problema! Deci...le vad doar eu, ca n-am link
Bitza, incerc sa raspund la fiecare, caci am ramas de multe ori fara raspuns la alte subiecte si tare prost m-am simtit! Si mi-e drag ca ne adunam o gramajoara de randunici dornice sa ciripeasca pe aici! Am zis ca va iubesc...? Am zis...! Ma bucur ca ai vesti bune despre samburica care te-a facut sa lacrimezi...ehehe...de cate ori o samai lacrimam de acum incolo!
Ririan...bafta multa saptamana viitoare si sa ne dai vesti minunate! Cat despre poze...am incercat dar...am renuntat caci nu sunt as in ale calculatorului Imi pare tare rau...
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2