Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clabuc, bravo!! Sexul se vede in functie de ochiul ecografistului nu mai devreme, cred, de 14-15 saptamani. Are cineva alta parere.
Krystynan, maine urmeaza sa aflu "adresa" pentru investigarea trombofiliei ca lumea de la ginecoloaga mea "de rezerva" (din spitalul in care lucrez si unde nu vreau sa nasc dar din prudenta "tin aproape" langa un al doilea medic, in caz de ceva), ea insasi merge acolo pt ca vrea bebe. Cand aflu, va spun. Cine are peste 30 de ani si MAI ALES cine a mai pierdut sarcini pana acum e f indicat sa se investigheze.
Simo, iti tin pumnii!!
Asa va invidiez ca va vedeti deja bine bbeii, eu fac joi eco dar sunt abia in sapt a 9-a. Abia astept!
Bitza, acum rad de mine ca 2 zile n-am avit absolut nimic si m-am speriat ca e ceva in neregula cu sarcina. M-am "linistit", cad de pe scaun de greata, ma dor sanii de mor si acu, la ora asta, trebuie sa ma culc, ca altfel nu stiu, zau...

naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clabuc felicitari pt bb miscaret si voinicel! Parca ti-am zis ca diferenta va fi extraordinara! Ma bucur mult pt tine... Pe la 16 saptamani se vede si sexul, daca vrea bb sa vi-l arate

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc fetele mele dragi.
Urmatoarea programare am stabilit-o pentru 28 septembrie, cand voi avea aproape 15 saptamani intregi (fara 2 zile), si sper sa vedem ce e bb-ul nostru, dar cel mai important e sa aflu ca e bine, tot jucaus si maricel, si eu sa fiu bine sa-i pot oferi tot ce are nevoie de la mine.
Oricum, sunt sigura ca o sa merg tot cu inima stransa la control ca nu ma pot abtine sa nu-mi fac griji, cred ca e din cauza zodiei (ce sa zic si eu).
Va pup mult!

Laly 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Clabuc, ce frumos ca ai vazut bebele voios in burtica la mami...asa mi s-a facut dor sa-l mai vad si eu la eco! dar abia pe 25 sept...

Natynic, succes joi la eco, o sa se vada frumos si bebele tau, sa vezi ce emotii o sa ai!

Krystynan si Gaghi , bine ati venit la randunici si sa avem impreuna o odisee frumoasa!

Gaghi, felicitari pentru samburel din burtica, sa ai sarcina usoara ca si pana acum si sa-ti tii bebelusul sanatos in brate !

Eu nu stiu ce am, azi am fost tare adormita, m-am trezit obosita si asa am fost toata ziua. Abia astept sa plec acasa sa ma intind in pat ca iar ma doare spatele de nu mai pot. Offfff...

Va pupic pe toate si vorbim mai pe seara.

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

salutare randunici,bun-venit natynic si krystynan si am un raspuns pt. voi doua referitor la trombofilie;eu am facut analizele la Inst. Fundeni,la etajul 2 la hematologie la d-na dr.Uscatescu,o dr.f.draguta,care mi-a dat tratament cu Apenter de 75 mg de 3ori/sapt,dar m-am speriat ca am sangerat dupa ce am luat prima doza si l-am intrerupt;mi-am refacut analizele (trombocitele)si mi-au iesit in normale si le repet cam la 2sapt sa fiu sigura ca sunt ok.In rest suntem bine am facut echo astazi si avem 9sapt si 4zile si 2,67 cm,col inchis,greturi in continuare ,ne hranim intravenos si asteptam sa crestem sanatosi

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Randunici, v-am spus ca l-am simtit pe bebe?! S-a intamplat si ieri de 2-3 ori a palpait in burtica si apoi si astazi de vreo 2 ori dupa ce am baut niste Cola... Sunt convinsa ca el a fost! Poate de-asta m-au mai lasat si greturile. Azi am reusit sa spal vasele (dupa muuult timp) si chiar sa gatesc!

Ma simt mai bine!

Simo, trebuie sa vorbim cu un moderator sa deschida ultimul capitol ca sa luam listuta asa cum trebuie de acolo...

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Natynic, rabdare ca timpul trece repede! Mi-aduc aminte cand eram si eu mica,mica si alte fete povesteau de bebeii lor, imi parea ca mor pana ajung si eu ca ele, dar uite ca azi sunt invidiata...hm...imi place! Multumesc ca-mi tii pumnii dar am fost deja la echo si bb e somnoros, n-a vrut sa stea de vb cu mami si cu tati...

Cu trombofilia...am peste 30 de ani si o sarcina pierduta acum 2 ani insa nu m-am investigat in sensul asta! Iau insa preventiv 1 tromboass pe zi...si mi-e bine ! Doamne Ajuta sa fie bine in continuare...tuturor!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Ioana felicitari pentru miscarile lui bb!!! Este a doua sarcina? Sau m-am tampit? Cred ca este o senzatie ametitoare! Abia astept sa-l simt si eu pe al meu!

Cine-si face curaj sa raporteze la moderatori problemutza noastra cu capitolul incheiat ???

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Super avem listuta din nou!

Multumim Oana B!

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Randunici, am vazut problema si am remediat-o