Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 2
simonette spune:
Doamne Ajuta sa fie bine cu placenta! Sa stii ca si eu m-am gandit sa iau tot la 2 zile si tot din cauza asta! Cezara nu mi-a zis nik desprea asta...eu ma gandesc chiar sa nu-l iau! Mai vedem! Acum ma duc sa culc copilutzul ca nu mai poate!
Bitza, imi pare tare rau ca nu te simti tocmai bine! Prin starile de nervozitate am trecut si eu si inca nu mi-au trecut! O sa treaca toate si atunci o sa te bucuri de sarcina!
Simonette14+
PozeLuca
BB2
blankar spune:
simofelicitari pentru vestile bune!
Bun venit noilor !
Sa aveti sarcina usoara si bb sanatosi!
blankar10+
clauclau spune:
Simo, felicitari pentru intalnirea cu bebe voinicel! Creste, creste, dragul de bebe!
Nu stiu nici eu cum e cu dechiderea cap. nou, dar acum ca este deschis nu cred ca se mai poate modifica listuta...habar n-am! Poate ne ajuta si pe noi cineva!
Pana una, alta sa fie un capitol cu vesti bune si gravidute fericite!
Si multumim Simo ca ai luat initiativa si l-ai deschis.
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Roxana Claudia spune:
Simo - ea ma stie de multa vreme. Stie cat am luat in sarcina trecuta. A ramas socata ca am slabit perfect si fara vergeturi. Zice ca-s "de carne". I-am zis ca mor daca ma mai ingras ca prima oara si mi-a zis sa nu iau decat 1 pastiluta la 2 zile ca si ea moare daca mai urc asa pe masa de nasteri (+28kg, adica 78 kg, cat China!!)
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
gaghi spune:
Buna fetelor. Va rog sa ma primiti si pe mine in randul gravidutelor de aprilie. Datele mele sunt DN 13.08.1970, UM 06.07.2007, DPN 11.04.2008. Dr. meu este Lorena Turculet de la Spitalul Filantropia. Eu sunt o "batranica" de 37 de ani cu multi ani de tentative nereusite. Reusita de acum e prin IA si la ora actuala ma simt ffff bine, fara greturi si alte simptome "faine". Am mai scris si acum doua capitole, dar fiind moderata m-am ratacit pe drum. Va urez la toate sanatate si sarcini usoare.
7+
krystynan spune:
Salutare burtici,
am descoperit acest forum de curand si am zis ca nu ar fi rau sa va salut. Eu sunt o burtica de 8 saptamani cu termen 8 aprilie.
As vrea sa va intreb daca exista cineva cu trombofilie si daca da, poate sa-mi spuna mai multe?
Va pupic
CristinaGoji spune:
krystynan si gaghi - bine ati venit! Sarcina usoara sa bebici sanatosi va doresc!
Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
simonette spune:
Nicoleta, pt. ca nu ma pricep sa fac lucrul asta intr-o maniera in care sa imi ia putin timp,sau macar sa nu-mi ia atata timp cat mi-ar lua prin felul in care stiu eu! Ai putea sa te loghezi cu nik-ul meu si sa o editezi tu, caci mie mi-ar lua o saptamana si sigur pana atunci am deschide alt capitol!
Gaghi si Krystynan, felicitari pt sarcina!!! Sa aveti parte de o sarcina usoara si bebei sanatosi!
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
Clabuc spune:
Ce fac burticile azi?
Ieri am fost la al doilea control si la cea de-a doua ecografie. Si l-am vazut pe
Era tare ocupa, incerca sa-si atinga piciorusele cu manutele. Nu mi-a venit sa cred ca il pot vedea si ca e in burtica mea. Fata de data trecuta (6 saptamani si ceva) cand se vedea doar o pata neagra, acum se vedea capusorul (ditamai), manutele, piciorusele; tare haios era, imi dadeau lacrimile. Am dus si rezultatele analizelor de sange pentru primul trimestru de sarcina sa le vada dr. si mi-a zis ca-s foarte bune. A zis ca bebe e bine, uterul si toate cele la fel si sa am grija sa nu racesc (cred ca s-a referit la "acolo, jos").
Am plecat atat de fericita de la cabinet, parca pluteam. Cand i-am povestit sotului de mogaldeata jucausa i-a parut asa de rau ca nu l-a vazut si el........
Poate data viitoare.
Stiti cam din a cata saptamana se poate vedea sexul bb-ului?
Va pup mult si aveti grija de voi si bb-ii vostri scumpi.
Laly 10+