Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 30
bubu05 spune:
Naty, casa de piatra si din partea mea!
Fetelor, eu mi-am petrecut noaptea prin baie ...m-am deranjat la stomac, ieri am fost balonata toata ziua...azi am papat pilaf si am baut ceai de menta la greu.
Luni ma duc si eu sa-mi fac analizele de sange si cand or fi gata ma duc la dr. si la eco. Abia astept sa-l vad in burtica, nu mai am rabdare!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
cory3maz spune:
Fetelor, se pare ca pendulam intre constipatie si diaree...da' numai tranzit normal nu avem!
Bubu si pe mine m-a taiat...burta! Noroc ca eream pe akas si nu la primblare...ca altfelu' erea vai de steaua mea si de blugisorii mei!
Ce bine ca exista orez si ceai de menta sa ne salveze!
cory3maz
simonette spune:
Bubu, bafta multa luni cu analizele! Sa fie...
Cory, fata gospodina! Eu am facut fasolik cu ciolan afumat...o bunatate...chiar acum am mai papat o portie. Imi place programul tau de seara, abia astept sa-mi ceara si mie Luca sa-i citesc povesti...deocamdata nu il pasioneaza!
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Anca, Doamne Ajuta!...Dar de ce doar la 36? Problemutze?
PozeLuca
BB2
simonette spune:
randunicilor...cine deschide noul capitol? Ca eu nu mai fac prostia...
PozeLuca
BB2
bubu05 spune:
Simonette, si mie mi-e o pofta de fasolicaaa...dar pana nu ma repar la burtica nu pot sa fac...Am facut in schimb o budinca buna cu paste si branza.
Eu ieri am baut cam mult lapte si apoi am mancat si struguri spre seara....s-au cam amestecat.
Cory, sa stii ca si la prima sarcina ma deranjam la stomac ca le amestecam...am impresia ca smecta e voie, dar nu mai tin minte sigur
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
natynic spune:
Nu e voie Smecta, Bubu! Doar sfintele ceaiuri de menta si orez.
Aoleu, fetelor, se vede ca sunteti mai avansate ca mine, numai cat citesc de fasole si ciolan...Eu la ora asta stau cu tona de apa rece gheata si muuulta lamaie. Doamne, cand o sa treaca??
Va pup, noapte buna si usoara
naty 8+
simonette spune:
Buna dimineazta!
Bubu azi mi-ai dat tema....macaroane cu branza!!! Ma duc sa caut branza in piatza!
PozeLuca
BB2
CristinaGoji spune:
Deschide cineva capitol nou? Eu nu am parola de la randuci.
Chris - felicitari pentru inscriere in listuta! Maine ma intalnesc si eu cu samburica!!!
Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major