Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 29
underqueen spune:
tocmai am citit un articol despre luna a patra de sarcina in care voi intra curand si m-am mai linistit. o multime de simptome pe care credeam ca le am doar eu apar acolo ca fiind normale. zice ca incepe sa treaca greata in curand si sa creasca burtica. si ca o sa-l simt pe bebe cat de curand. si poate la eco o sa se vada si ce e... abia astept sa intru in luna a 4-a!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
13+
RalucasS spune:
simonette,ms mult pt incurajare, m-am mai linistit, m-a dus o cunostinta pana la urma la spital la o alta cunostinta doctor, si mi-a facut un control si mi-a zis ca totul este ok, si daca mai apare vreo sangerare sa ma duc de urgenta la spital, oricum eu sper sa nu mai apara nimic pana luni cand trebuie sa ma duc la doctorita mea la control.
11+
eco 6 sapt
eco 7 sapt
blankar spune:
Tot asta astept si eu sa-mi treaca greata si somnolenta si sa reintru in normal.Oricum la inceput mi-a fost si mai greata .Sa aveti un we.frumos
blankar11
underqueen spune:
la fel si tie, blankar!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
13+
natynic spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru urari! Sovietico, sa stii ca, cu sarcina asta aparuta pe parcurs, sunt mari sanse sa nu ma mai streseze atata nunta, stiu ca trebuie sa protejez bobita de fasole...Cine vrea, se va simti bine oricum la nunta, nu trebuie sa am eu grija de ei.
Raluca, fereste-te oricum de constipatie, cu ce stii tu ca-ti prieste: fructe, legume, iaurt, etc. Scuteste efortul de scremere care e clar ca nu ne prieste!
Ylilimic, am citit mesajul despre Darius, sunt gata sa ajut cu cat pot, ti-am scris pe mail in acest sens.
Iar mi-e greata fetelor, rau... Am de pregatit o lucrare pentru o conferinta si mi-e IMPOSIBIL sa ma adun. Jos palaria pentru cele care au invatat/invata pentru examene acum. Eu parca-s o varza murata (maaamaa, ce mi-ar placea niste zeama de varza...)
naty 8+
simonette spune:
Underqueen te anunt ca ai intrat in luna a 4-a! Deci ai trecut in trimestrul 2....or sa treaca si greturile si starile de rau! Rabdare...
Vreau si eu varza murata....
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Anca, imi pare rau dar de cateva zile visez la ceva in saramura...castraveti, gogonele sau varza
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
ancadragoman spune:
Si eu tot asta mananc in ultima vreme,dar ai grija la sare ca te unfla.
Ca sa nu mai spun ca dim la 10 mancam varza calita ,aveam asa o pofta ca am mers in oras si asta am mancat
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
cory3maz spune:
Buna seara, buna seara, TUTUROR!
De o vorba cu voi mi-a fost dor...
Sper ca nu mi-ati pus absent...
Sunt absolut OK, dar am avut la trebi...ca la casa omului sambata!
Am ardei umpluti si sarmalute si clatite, am si nu am avut loc la calculator, ca l-a confiscat Larisa, junioara mea
Acum dupa ce s-a saturat de Barbie, am si eu putin loc! da' cred ca nu stau mult in zona, ca ma ca vrea si sa-i citesc Aladin.
Va doresc sa fiti in forma maxima si sa aveti o sambata seara minunata (de colectie)!
P.S. 1)Ioana, ce bine ca bebe falfaie in burtika!Abia astept sa-l simt si eu pe Randunel (da' mai am de asteptat)!
2)Ancadragoman, mai ai un pic...mai putin de zece saptamani pana la TERMEN si MAREA INTALNIRE! Sa fie totul bine cu tine si cu bebe!
Cu simpatie,
8+
cory3maz