Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 23
zozela spune:
Olga lista este afisata de Simo-iar ea nu are nici timp nici nervi sa efectueze modificari/adaugiri in ea.Pt.a o putea modifica noi-trebuie sa trimita lista pe forum-fiind logata cu randunici..si am rezolvat-o!
Ela.. in 11+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
ririan spune:
OLGUTZICA,fetele mele sunt jumi romance, jumi araboaice,numele ,2 dintre ele INDEIA SI SABREN,le-am ales eu,celalalt tati-WSAAL,primele se regasesc si in alte tari,de ex. SABREN,este si in Franta,se pronunta Sabrin,Wsaal este arabesc,acum la urmatorul bebe ,iar este randul lui tati sa aleaga!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!11+
Olgutzika spune:
Wow, da, recunosc ca e un efort sa te ocupi de listuta! M-a impresionat si atunci munca depusa de ( tine sau de Elara? ) sa coloreze listuta gigea. harnicutele ( si pe Simo, of course ) pentru asta!
Olga 13s
cory3maz spune:
Ririan,
sa-ti traiasca fotomodelele! Frumos ai mai lucrat!
Si eu ti-am admirat fetitele!
Odisee usoara cu Randunelu' din burtica.
cory3maz
Olgutzika spune:
Wsaal suna foarte misto!!! Se pronunta cum se citeste? Si abia astept numele de baietel!
Sunt toate trei niste frumoase, sa va traiasca! Sunt tare dulcici cum pozeaza ele in costumasele de baie cu sutien !!! Iar tu esti o viteaza, cu patru dragalasi!
Olga 13s
cory3maz spune:
Randunici-Harnicutze,
multumesc tuturor acelora care au transpirat sau transpira sa creeze si sa intretina LISTA, frumoasa si vesela ca o randunica guresa!
cory3maz
gaghi spune:
Multumesc frumos felele mele dragi pt incurajari. Eu tot sper sa fie bine sa fie sanatos si voinicos ca mamica si taticu, dar DD stie. Eu sunt stressata pt ca din 2000 pana in 2003 am mai avut 7 avorturi spontane, cel putin asa mi-a spus fostul dr. Actuala dr., dupa analize, mi-a zis ca niciodata nu am putut fi insarcinata si ca in consecinta nu se stie cum reactionez la sarcina. In orice caz a mea e sustinuta de multe pastilute, care sunt un factor suplimentar de stress. Incerc sa vars ibricelul (sa nu se transforme in cratita si apoi in butoias) si sper sa reusesc. Oricum sunt fericita ca va am pe voi alaturi si pot sa ma bocesc in liniste fara sa se uite cineva stramb la mine si sa zica "Dar ce draga, crezi ca esti singura femeie insarcinata? Uite la cutare, cat de rau ii este si tot nu se plange atat!!!" etc.
Pupici pe burticutze
8+
ririan spune:
MULTMESC fetelor,sunteti tare dragute,cory3maz sa te auda doamne doamne si sa am un randunel in burtica!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
Olgutzika spune:
Gaghi, te poti plange aici cat doresti! Suntem un stol intreg gata sa te scoata din ibricel/cratita/butoi/de unde vrei tu. Hai, fruntea sus, o sa fiti bine si tu si bebe!
Si spune-ne noua care-s oamenii rai care te compara pe tine cu altcineva, ca sa ii batem rau!
Olga 13s
adela achim spune:
Buna rindunici...
Miri sintem alaturi de tine,ai grija de mama si de burtica ta....Dumnezeu e mare si face minuni...
Xor ar fi bine sa mai mergi si la alt medic,sa te vada...Doamne ajuta sa fie bine
Oana am vazut ca sintem ca apropiate ca varsta,sa fie bine si sa ducem sarcinile la termen,imi doresc ptr toate...
Eu ieri am avut musafiri si m-am obosit f tare,dar bine ca a trecut cu bine si acum pot sa ma odihnesc.
VA pe toate
ADELA 12+