Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 22
gaghi spune:
Buna fetelor,
Uneori chiar le invidiez putin pe ftele carora le este putin rau. Mie nu imi este deloc, si in afara de cafea si apa, in rest pot manca si bea orice. Dar si teama ca bb nu este bine vine odata cu faptul ca nu imi este rau. Singurul meu simptom de sarcina sunt sanii durerosi dar afurisitii nu sunt nici aia tot timpul sensibili si intru in panica. Tocmai vorbeam cu o colega ca in cazul antecedentelor mele frica este normala si mi-as dori sa-mi fie greata, macar un pic ca sa pot fi si eu mai sigura pe mine. Acum am cazut intr-un mic ibricel cu suparare si frica si am o nerabdare ingrozitoare. Marti pe 4 tb sa merg la eco si sa-l vad si eu pe samburica daca a crescut si nu mai am rabdare. Am emotii, teama si o gama intreaga de elemente negative.
Xor, fii tare si mai du-te la inca un dr. Nu face greseala sa ai incredere oarba intr-unul singur si sa patesti cine stie ce. E bine sa mai faci o eco la altcineva eventual luni ca sa vezi daca totusi nu este in regula. Am mai citit, dar nu-mi amintesc pe unde de un caz asemanator, dar in saptamana mai mare, parca 8. S-a dus la un al doilea eco si era sambu bine merci si ii batea inimioara de mai mare dragul. In rest, curaj si tarie iti doresc.
Va pup pe toate randunicile frumusele si cu burtici vesele.
8+
ririan spune:
Fetelor ce mult a-ti scris!Eu am cam ramas in urma pt. ca incep piticutele gradinita si am avut de facut cumparaturi,am citit si vesti bune si rele,XOR,eu inteleg foarte bine prin ce treci pt. ca am avut si eu probleme asemanatoare,numai ca la mine s-a oprit la faza de saculet,adica era sacul si dupa o luna nu era nimic in saculet.Dar, dumnezeu e mare si poate la tine s-au inselat doctorii ,mai cere si alte pareri,si daca nu ai noroc acum ,stai linistita o sa vina alt bebe cat de curand!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
clauclau spune:
Neata randunici, toata noaptea m-a durut capul si am facut o mie de drumuri la baie. Asa ca astazi sunt cam zombie! Deja sunt la birou, dar as vrea sa dorm...probabil ca o sa pun capul pe birou putin.
Gaghi, capul sus, gandeste-te ca totul este bine. Mai este foarte putin pana mergi la doctor si o sa te linistesti.
Ririan, sa-ti traiasca fetitele frumoase si acum sa fie baietel cum vreti voi.
Simo, stai linistita ca acus' se termina capitolul si o sa-l deschida pe cel nou o randunica priceputa in treburile astea...Asa ca nu te stresa ca pana diseara cred ca o sa se deschida capitol nou.
CLAU 13+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
ririan spune:
MERSI, CLAUCLAU si multe bucurii tie si la Razvanel si bebe mic! GAGHI,sa stii ca nu esti singura care sufera de "boala lipsei greturilor",si eu sunt la fel desi nu sunt tocmai o incepatoare intr-ale sarcinii,stau de la control la control cu teama,si nu este bine cred ca stresam bebele degeaba,probabil daca aveam greturi,ne plangeam de asta! Sarcina usoara si bebe sanatos!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
oanapopescu spune:
'Neata, fetele! Da... ati avut viteza la scris nu gluma! Nici nu mai tin minte ce-am citit, ca a fost ceva...
Xor , imi pare nespus de rau pt ce ti s-a intamplat, dar asa cum iti spuneau si fetele mai incearca la un ecograf, poate cine stie...Oricum fii tare!
Olgutzika , cred ca o sa ma inscriu pe lista ta pt. BabyExpo. Si eu sunt di Ploiesti si daca barbata-miu face figuri ma bucur ca te-ai oferit sa ne transporti pana la Buc.
Gaghi , te inteleg perfect.Nici eu n-am avut greturi si uneori ma cuprinde paranoia..."Da de ce la mine nu? O fi bb bine?etc" Vorba lui Ririan , daca aveam incepeam sa ne plangem.Are DD grija de noi si de bb, asa ca poate e mai bine sa nu ne mai stresam atata , ca nu-i facem bine lui bb.
Va pup pe toate!
Oana 11+
oanapopescu spune:
Ce desteapta m-a facut mama...! Am uitat sa-mi schimb semnatura. Astazi facem 12 saptamani!
Oana 12
zozela spune:
Simo logheaza-te cu randunici(parola o ai pe PM) si posteaza lista pe forum-pt.ca altfel nici nu avem cum sa deschidem capitol nou.Ar fi prea mare bataia de cap sa o copiem asa cum este acum si sa o "coloram" din nou.
Ela.. in 11+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
Olgutzika spune:
Gaghi, stai linistita! Poate esti una dintre putinele norocoase care se vor simti excelent in primul trimestru. Am o colega care este insarcinata in 30s si in afara de o stare vaga de somnolenta, nu a avut nici pe naiba. Carminuta noastra ( ) este si ea, pentru a doua oara, in randul gravidutelor care nu au nici un simptom. Eu una, in calitate de gravida careia ii era adeseori greata si de la apa, iti doresc sa te simti la fel de bine ca si pana acum pana la 40 de saptamani.
Ririan, ce frumuseti de fetite!!! Imi place numele fiecareia, ce origine au ( numele, vreau sa spun )?
Oana, cu cea mai mare placere! Eu una imi doresc sa ne intalnim acolo si cu fetele din Bucuresti ( ma rog, nu ca nu ne-am putea intalni si mai devreme toate, ca am vazut ca mamicile de ian-feb deja s-au pus in miscare pentru intalneala ).
Clau, sper sa te simti mai bine astazi !
Olga 13s
Olgutzika spune:
Ela, ma bag si eu ca musca in lapte la subiectul listutei: io o vaz colorata si gigea acum! De ce e Simo stresata?
Olga 13s
Clabuc spune:
Buna burtizute dragi,
cred ca m-am molipsit de la voi cu durerea asta de cap. Dar, mai mult ca sigur ca e de la AC de la servici si de la curentul din metrou. Ce sa facem?! Asta e!
Ma bucur ca azi e vineri si pot dormi si eu in week-end cat vreau. Aseara am adormit pe la 9 si ceva si azi de-abia ma sculam la 7 jumate si acum nu mai pot de somn. Mai am insa pana la 6 cand termin servicul; macar sa am cat de cat treaba pe-aici sa-mi treaca mai repede timpul.
Va pup pe toate!
Laly 10+