Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Simpaticelor,

1. Bubu05, cinci kilograme nu se pun la socoteala, asa ca tot supla esti! Esti o randunica adevarata1

2. Sovietica, iti doresc "Bon appetit!" si nu numai tie!

Si asa m-a luat un somn...azi m-am harnicit si ma resimt!

Sa auzim de bine, noapte usoara!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

simonette

Sa nu te superi pe mine dar ar trebui sa treceti in titlu si anul:
Mamici de Martie - Aprilie 2008 (8)

Si inca ceva ai uitat sa treci la linkurile cu capitolele anterioare si linkul de la capitolul (7)

Mergi la inceput

Gudinde,

ma bucur sa te revad... pe aici...ti-am citit cu interes postarile de pe diferite sectiuni ale forumului DC! Ai un stil al tau, clasicizat, zic eu!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetelor, vin cu o intrebare, fiindca voi sunteti mai cu experienta (eu de la Alex nu mai tin minte nimic)...Daca ma doare burtica de vreo 3 zile(mai ales seara), ma doare spatele non-stop si mi-e ft greu sa ma trezesc dimineata,..e de bine? Acum sunt in ziua 20..deci mai am de asteptat o saptamana pana la test.

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Xor, imi pare teribil de rau! Dar cred ca ar trebui sa le asculti un pic si pe fete si sa mai ceri o parere ( Simo, Cory ). Si eu am facut eco abdominala la fix 6 saptamani, si nu i s-a vazut atunci nici o bataie de inimioara ( eu am ovulat tarziu, iar embrionul era in varsta de 5s- deci greu sa ii bata inima atat mic - poate este si cazul tau... )

O zi cat mai buna tuturor randunicilor, fara greturi si dureri de cap !

Olga 13s

Mergi la inceput

DEEAPUI: "Fetelor, vin cu o intrebare, fiindca voi sunteti mai cu experienta (eu de la Alex nu mai tin minte nimic)...Daca ma doare burtica de vreo 3 zile(mai ales seara), ma doare spatele non-stop si mi-e ft greu sa ma trezesc dimineata,..e de bine? Acum sunt in ziua 20..deci mai am de asteptat o saptamana pana la test."

Hmmmm! S-ar putea sa fie semne ca vine un nou bebe...cu cateva zile inainte sa-mi fac testul ma plangeam de dureri de spate si o crancena oboseala inexplicabila!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

UIte ca nu pot tine deloc pasul cu voi! Voi noaptea nu aveti somn? :))
Eu sunt bine, nici urma de greata, doar oboseala cumplitaaaa! Sper sa treaca si sa dorm si eu mai mult (7 ore nu-s de ajuns). In rest mananc orice, mai putin mezeluri (nici inainte nu prea mancam)... o lene ancestrala, sa-i zic...
Xor, poate ar fi ok sa mai mergi la cineva la eco. Fetele au dreptate. Al mine, la 7 saptamani, prima sarcina nici nu se vedea in uter... La 8 saptamani insa era acolo, cu inimioara cu tot :). Multa sanatate si iti tin pumnii!
Uneori imi doresc si eu greturi, ca sa nu mai iau si eu in greutate ca la prima, dar uite ca nu si nu...
Sanatate tuturor.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!

Fetelor..., in legatura cu lista! Nu mi-am dat seama cand am luat initiativa si am deschis noul capitol ca eu tb sa fac si modificari...Puteti sa ma, nu ma pricep la chestii de astea!

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

'Neata, Randunici!

Nicoleta, nu stiai ca exista specia fantastica, bufnitzo-randunica???
Care inainte de sarcina dormea, in medie, 4 ore pe noapte, iar acum, din pricini binecuvantate, a ajuns sa doarma 6 - 7 ore, luuuux!

Sanatate maxima si tie!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Xor...da-ne un semn, ca sa stim ca esti bine!

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput