Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 20
RalucasS spune:
Doamne xor, nici nu vreau sa imi inchipui prin ce treci acum, cred ca e groaznic.Trebuie totusi sa gasesti puterea de a merge mai departe si sa nu te lasi invinsa de soarta asta, care este atat de cruda unori.
Ma uit ca totusi au fost ceva cazuri pana acum cu acelasi diagnostic, si dupa ce le-am citit stau si eu cu grija acum sa nu am si eu asemenea probleme, mai ales ca am inteles ca nu ai nici o simptoma la asa ceva...pe 3 sept trebuie sa ma duc si eu la dr, de abia astept si sper sa imi confirme ca e totul bine
11+
simonette spune:
Xor, imi pare nespus de rau! Totusi...cum de este asa de sigur dr. ca inimioara s-a oprit? Poate este prea devreme...la 6+saptamani! Eu zic sa mai astepti cateva zile...samergi apoi la un alt echograf! Caci am citit ca uneori inimioara incepe sa bata mai tarziu...pe la 7 saptamani chiar si 7+...
Tu cat ai mai exact? Cam ce fel de CM ai? Lung de cate zile?... Este sigur dr. tau ca nu mai e nicio speranta? Cat de bun este echograful??? Cat de multa incredere ai in dr. tau??? Poate sunt chinuitoare aceste intrebari, dar in asemenea cazuri intotdeauna e nevoie de o a doua parere. Niciodata nu e suficient doar una sg... Sunt alaturi de tine orice ai face si iti doresc putere de la Dumnezeu sa depasesti totul cu bine!
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Astazi am avut din nou zi plina! Nu prea am reusit sa fiu cu randunicile mele dragi...recuperam noi alta data!
Zozelina, am facut ce mi-ai zis...sper ca e bie de data asta, daca nu, iti dau parola mea sa te loghezi si sigur se rezolva!
Eu...m-am vopsit...!!! Nu ma mai suportam, la ultimul control mi-am intrebat dr. si mi-a dat voie! Sper ca n-am facut rau caci nu mi-as ierta-o vreodata!
PozeLuca
BB2
bubu05 spune:
LMA tuturor ce poarta numele Sf.Alexandru!
Raluca, eu am o crema de picioare de la Avon, de fapt un gel racoritor si e tare bun! Sa stai cu picioare pe o pernuta dupa ce te dai cu crema si te vei relaxa.
Pt. semnatura formula e asa [ur l= ”link”] text [ /url], fara spatii intre ele. Am vazut ca a scris si Zozela.
Tuturor fetelor cu greturi le tin pumnii sa treaca cat mai repede! Brrr, ce neplacut!
Xor, si eu sunt alaturi de tine! Trebuie sa-ti revii!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
simonette spune:
Am vazut ca ati avut "dureri de cap" astazi! Si eu ma lupt cu una...
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
XOR,
am citit si ras-citit tot felul de istorii postate pe site-ul DC si mai ales capitolul "Doctori de care sa te feresti"!
Poate ar trebui sa te duci si alt ginecolog! Au mai fost cazuri cand medicii s-au inselat. Nimeni nu e infailibil, chiar si somitatile medicale dau rateuri...
Mai du-te la un control...dar corpul tau nu reactioneaza la semnalele lui bebe? Conteaza mult si ce simti tu...
Oricum eu iti tin pumnii si ma rog sa fie bine cu tine, cu bebe!
Poate ca nu e totul pierdut!
cory3maz
RalucasS spune:
xor - cred ca fetele au dreptate, ar trebui neaparat sa mai vezi si un alt doctor sa vezi ce spune, nu te lasa numai in baza unui singur diagnostic, poate nu ii mergeau bine aparatele doctorului tau...
bubu05 - am avut si eu mai de mult (acum cativa ani) o crema buna pt calmarea picioarelor de la avon sau oriflame nu mai tin minte, era ceva mentolat , abraziv si mai avea eucalipt sau/si rozmarin, dar m-am uitat in cataloage si nu am mai vazut aceeiasi crema :(, spune-mi tu te rog cum se numeste crema de care zici tu
11+
eco 6 sapt
eco 7 sapt
cory3maz spune:
Buuuuuuuna searrrrra, RRRandddddddunici!
Naty, ai vazut ca nu ti-am tinut pumnii degeaba? Ai venit cu vesti foarte bune de la dok! Ma bucur si ca intri in concediu. Si de nunta. Frumos!
Bubu05, ti-am admirat printre poze, care mai de care mai frumoase, (ai un nazdravan tare reusit, sa-ti traiasca!), minunile tale culinare...si la asemenea talent gastronomic sincer mi-am zis ca ai vreo 150 kg...surpriza!!! Bubu 05 e o gospodina supla! Deci se poate sa fii si talentat la bucatarie si sa arati foarte bine! Fetelor sa vedeti ce minunatii ii reusesc lui Bubu05...mai ales cele care nu prea aveti pofta de mancare...faceti-i o vizita lui Bubu05, poate ce vedeti acolo va inspira apetitul!
cory3maz
bubu05 spune:
Cory, mor de ras! Multumesc mult de aprecieri! Nu prea mai sunt supla, ca am ramas cu vrea 5 kg in plus de la prima sarcina! Imi place mult sa gatesc, acum o fac mai mult din obligatie, pt. Vladut in special!
Raluca, sa stii ca nu mai am tubul ala , dar era de la Avon, un tub verde si scria pe el gel racoritor. Eu acum ma dau cu o crema de calcaie de la Elmiplant si imi place mult de tot, catifeleaza picioarele si miroase super si e pana in 15 ron! Ma mai dau din an in pasti, cand imi aduc aminte...
Si eu am avut ieri o durere de cap nasoala, m-a luat de la ceafa si era sigur de la AC de la servici pus pe 19 grade , am stat cam o ora linistita in pat si mi-a trecut in somn, cred...Eu mai aplic prosopel cu apa rece pe frunte si mai calmeaza.
Parca stiam si eu ca Paracetamol e voie, dar nu bag mana in foc!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
sovietica spune:
MMMMM BUBU! chiarca mi s-a facut pofta cand ti-am vazut platourile. Dar si camara! O dementza! Eu tot imi fac volta sa repet faza cu ghiveciul pe care l-am facut anul trecut, cu ghimbir proaspat si tulpini de fenicul. Da cand ma gandesc cum va mirosi in momentul prepararii... Mama ei de greatza... Am un flash cu sotzu la cratita pe weekendul urmator :P si eu stand in living cu piciorele pe masa cu un suc de morcovi, facut tot de el, desigur. Ca sa vada si el cum se imbina bucuria cu suferinta
5+