Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo ti-am trimis PM !
Raluca ma bucur ca ti-am fost de folos!
Fetelor sunt si eu pe urmele voastre cu greata..Tocmai cand ma laudam ca eu de o saptamana numai am nimic..BUUUMM!!A revenitMai rau e ca acum imi este foame si mananc..iar dupa..du-re-re!!
Si mai este o chestie..ma simt fara puteri-nu ma pot tine pe picioare.Toata ziua zac-efectiv!Mai am si tentative de dureri de cap..Offf...vai de capul nostru..Cand o veni si vremea aia in care sa ne simtim "regine"-cum spunea cineva mai demult?!!

Ela.. in 11+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Burticute cu mare mare durere va spun ca odiseea mea a luat sfarsit....sarcina oprita in evolutie la 6 sapt
Pt moment sunt disperata...nu stiu ce va urma............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

pt. sfaturi! Parca m-a mai lasat, sa nu vorbesc cu pacat!

Despre perfuzie cu glucoza, nici sa-i pomenesc, de dat nici vorba. Am intrebat-o ieri de sacul galben, etc pe ce parte, se uita la mine parca vorbeam limbi straine! Mai pe scurt...mi-a zis sceptica, ca ea nu a auzit de asa ceva. Are vreo 25 de ani, de meserie, din care 15 prin organizatii de cruce rosie prin diferite tari! Eu personal tind sa-i dau crezare!

Mi-a dat analize pt. dublu test, deocamdata si apoi daca e nevoie triplu. eu sunt pentru!
Nu am luat inca in greutate, insa sunt la aceeasi greutate ca in prima sarcina , la aceeasi varsta de sarcina.

Azi a fost si prima zi de gradi la grupa mijlocie pt. puiul meu. S-a intors super incantat de educatoare( si educatoarea de el) si eu tare mandra.

Si eu am pofte bizare si apoi dupa ce mananc ma simt tare rau...alte ori nici nu stiu ce sa mananc. Spre exemplu azi la pranz, paine cu smantana si rosii cu sare.

la

de ce nu se mai vede semnatura mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

am incercat sa vad daca merge, asa stiu si eu cate saptamani de sarcina am

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Xor linisteste-te! Cum ai aflat? Ai avut vreun semn? Incearca sa fii puternica! As fi ipocrita sa-ti spun sa te calmezi pt.ca lucrurile astea..pur si simplu se mai intampla..Nu stiu ce durere mai mare poate sa existe decat sa pierzi un copil-insa ma rog la D-zeu sa-ti dea putere sa treci cat mai usor posibil peste si-si mai multa putere sa te aduni si sa o iei de la capat!Suntem alaturi de tine!

Ela.. in 11+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

quote:
Originally posted by Xor

Burticute cu mare mare durere va spun ca odiseea mea a luat sfarsit....sarcina oprita in evolutie la 6 sapt
Pt moment sunt disperata...nu stiu ce va urma............

Vai, e tare trist, te inteleg si sunt alaturi de tine, am patit si eu acum aproape doi ani, la 5 sapt bb meu s-a dus singur... Am fost distrusa...
Nu sunt multe de spus, decat ca o sa fie bine! Uite, eu acum sunt insarcinata din nou si deocamdata sper sa mearga bine, asa va fi si la tine, o sa vezi!!
Stii ce mi-a zis mie dr? Ca bb probabil nu era ok, si singur s-a dus, te-a ferit pe tine de alte rele!
Curaj, o sa vina alt bb care o sa fie ok, sunt sigura de asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ufffff Xor! Ce rau imi pare! Se pare ca DD n-a putut sa imparta acest ingeras cu nimeni :(
Fii tare! poate ca o perioada ti-ar prinde bine sa iti gasesti o ocupatie care sa nu te lase sa te gandesti la asta prea des.
Te pup dulce si nu uita ca la Odisee va fi intotdeauna un loc pentru tine.

5+

Mergi la inceput

Am fost azi la medic...pt primul control....toate buna si frumoase pana sa ii ascultam inimioara.....care....nu bate :((
Cica s-a oprit de cateva zile.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Xor, imi pare tare rau draga mea, nu-mi vine sa cred, de ce se intampla lucruri de-astea urate...Nu e drept! Iti doresc sa fi puternica sa treci peste asta si sa vina repede alt bebe care sa stea la mami in burtica 40 desaptamani. Suntem alaturi de tine.

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

SI eu m-am intrebat...la fel ca si alte mamici probabil...de ce tocmai mie mi s-a intamplat asta??....nici medicul nu a avut rasp....

Mergi la inceput