Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Cory,

ce bine suna! La mine e asa ciudat, de fapt cred ca nu sunt singura, dar mi se pare ciudat pentru ca nu mi s-a mai intamplat: mi-e foame, intr-un fel, imi ghioraie matele, dar, daca vine vorba sa mananc nu ma prea tenteaza. Si, daca mananc, dup-aia nu ma simt bine, indiferent ce-as manca (azi mi s-a facut rau, greata de la covrigi ...). Deci, sunt aproape tot timpul intr-o dilema, sa mananc sau sa mai astept. Oricum ar fi, nu ma simt bine.
Ciudat, ieri si alaltaieri nu mi-a fost rau. Ce mi se pare si mai ciudat e ca, in zilele in care nu mi-e rau, mi-e frica sa nu fie ceva in neregula cu bb. Asa ca prefer sa-mi fie un picut rau in fiecare zi, macar cred ca bb e ok.
Prin ce stari ciudate trecem, si fizice si mentale!

Laly 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna ziua la toate fetele! Doamne de cand n-am mai intrat...o eternitate...sper ca sunteti bine toate . pupici!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Clabuc, exact asa patesc si eu cu mancarea! La un moment dat m-am gandit sa fac un afish cu alimente mai mult sau mai putin gatite, si poate daca il citesc stiu ce imi trebuie. Pana una alta, ciorbele sunt pe locul 1! Si uneori kefirul. Chiar in momentul asta fac o supa de pui.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

underqueen, sper sa fii bine si tu!

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

sunt binisor. macar am luat examenul, asa ca o grija s-a dus. nu mai vomit asa des, dar greata inca imi da de furca...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu l-am simtit pe bebe si greata n-am mai avut vreo 3 zile, dar in momentul asta simt ca a aparut iara...

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Culmea, si eu am trecut pe ciorbe, eu care nu le-am suferit niciodata! Dar merg cel mai bine. Dupa care vin la rand branza, laptele si iaurtul (pe care le-am adorat totdeauna). Si simt nevoia de condimentat (asta cica inseamna ca e baiat??). Ehe, fetelor cu greata si fara pofta de mancare,sa vedeti voi ce greu e cand faci si insulina de 4 ori pe zi si, vrei-nu vrei, TREBUIE sa mananci la ore fixe...
Si mie mi-a fost f bine duminica si luni, eram ingrijorata ca nu-i bine bebe, dar ieri m-a "recompensat" cu o zi de greturi continue, absolut daramatoare!

naty 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Buna fetelor,

Am revenit sa va spun rezultatul la toxo:
igg - pozitiv (dar in scadere)
igm - echivoc (doctorita spunea ca probabil negativ)

Se pare ca e binisor, m-am mai linistit, probabil ca daca igg e in scadere nu poate fi igm in crestere - cel putin asa imi place sa cred.

In rest, ma lupt si eu ca si voi cu mancatul asta, tot cirobita mere cel mai bine - dar chiar numai zeama, in rest am mai mancat cate un mar, si aseara am reusit performanta sa mananc biscuiti cu lapte.
Sigur, azi am dat la rate adineauri, da parca imi si doresc sa vars, ca dupa aia ma simt mai bine.

Clabuc, si eu patesc ca si tine, mi-e foame tare, dar cand vine vorba sa mananc, nu ma trage deloc ata, cateodata ma gandesc cu ochii mariti la un ou prajit da apoi cand e vorba sa mi-l fac imi trece iute.
Uf, sper sa treaca cat mai iute perioada asta, io am mai trecut si la sarcina anterioara prin asa ceva, da uitasem cat e de rau, si parca nu ma tinea asa aproape toata ziua ca acuma. Imi era rau mai mult dimineata, da dupa ce mancam, eram mai bine in restul zilei.
Acu parca toata ziua mi-e rau si numa as sta in pat sa zac.

Maine ma duc si eu la primul control ginecologic, pare-se ca ar trebui sa fiu in a saptea sapt. , dupa UM, da maine va spun exact ca sa ma treceti si pe mine in sfarsit pe listuta randunicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Dalv, nu ma pricep la candidoza, dar poti sa incerci sa iei legatura cu un medic homeopat.
In ultima perioada si eu si fetita mea ne-am tratat asa de boli care in mod normal necesitau antibiotice foarte tari, si uite, am scapat cu cateva granule homeopate de antibiotice.
Chiar acuma am o conjunctivita super urata, la amandoi ochii, cand m-a vazut dr de familie a vrut sa ma trimita direct la oftalmolog si sa-mi dea antibiotic da nu am vrut ca i-am zis ca fac tratament homeopat, si cand i-am zis ca am fost si mai rau cu ochii acu cateva zile s-a crucit. Dar a zis ca daca merge spre bine sa continui asa si sa-i spun si ei ce iau - de asta imi place de ea ca e foarte deschisa si receptiva la nou.

Eu pe sarcina voi incerca sa evit cat mai mult tratamentele traditionale, si voi merge pe homeopate atat cat e posibil pentru ca nu afecteaza sarcina nici un stropulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nici eu nu am fost prea in forma azi fetelor, mi-a fost si greata , m-a durut si capul si inca ma mai doare. N-a fost o zi prea bune, sper sa fie maine mai bine. De fapt sigur o sa fie caci macar e vineri si fugim in weekend. Singurul lucru bun pe ziua de azi este ca am reusit sa-mi fac o rezervare la munte pentru weekend. Abia astept sa plecam sa ne relaxam 2 zile departe de oras.

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput