Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clabuc, si pe mine ma intereseaza treaba cu celulele stem, dar din superstitie ma voi informa mai incolo, cand bebelul mai creste in burtica. In esenta, e vorba de a pastra niste celul sa spunem primordiale care apoi, "dirijate" genetic, se pot transforma in celule mai specifice cu care se pot face de pilda transplanturi de maduva (in leucemie), de pancreas (in diabet), de inima, in cancer, etc, presupunand ca tu, copilul sau sotul ar face o astfel de boala. Stiu sigur ca se recolteaza la Municipal si Giulesti, f probabil la Euroclinic si Medlife si...in rest nu stiu
Clau, daca ai infectie urinara MUSAI trebuie sa faci urocultura (sumarul de urina nu-i suficient sa-ti confirme) si antibiograma, daca e de tratat sa fie tratata tintit, cu antibiotic la care microbul e sensibil, nu sa bagi medicamente in tine aiurea,mai ales ca bb inca e mic-mic.
In mod ciudat, si dra mea de familie care nu e o idioata mi-a zis ca ma va lua in evidenta dupa ce trec de luna a 3-a, doar sa-i aduc toate analizele si investigatiile facute pana atunci. habar n-aveam ca da gratuit Utrogestan, eu trebuie sa iau 6 pastile pe zi si ma rupe la protofel...

naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Naty,
si eu sunt din fire cam superstitioasa, dar, oricum mi se pare un subiect interesant. Ma gandeam ca oricum nu strica sa mai aflam una alta, mai ales de maternitatile care pot face o astfel de operatie.
Eu cred ca voi naste la Polizu (daca o sa fie totul ok cu bb si cu sarcina - Doamne-ajuta!), daca stie cineva daca la pOlizu se poate face operatia asta sa-mi spuna si mie, va rog.
Va pup pe toate!

Laly 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Natynic, pai asta e foarte ciudat caci urocultura mi-a iesit bine, totul este in parametrii normali, de-asta nu prea-mi vine mie sa cred treaba asta cu infectia urinara. Astept buletinul de analize acasa caci poate soacra mea a inteles gresit. Si apoi oricum o sa merg sa vorbesc cu doctora de familie sa refacem analiza eventual.

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nico - bine ai venit la odisee! Nici eu nu m-am gandit ca voi revenit atat de curand la odisee, ca nu a trecut nici macar un an inca de cand am parasit-o in favoarea scutecelor , dar daca asa a dat Dumnezeu, mergem inainte!

Eu sa stiti ca nu am zis inca la nimeni, nici la prieteni, nici la parinti ca vom mai avea un bebe, si nu din superstitie, ci din simplu motiv sa nu-i sochez prea tare . Pentru ca de cand am nascut am sustinut sus si tare ca Vladut e primul dar si ultimul copil si ca nimic nu ma va convinge sa mai fac inca unul . Dar uite ca nu, Vladut va avea fratior/surioara

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bun venit celor proaspat inrolate la Odisee si sarcina usoara!
Nico, m-am uitat la odiseea ta cu Mara si mai mai sa plang de drag! Sa iti traiasca si noroc si cu BB2.
Ca sa nu mai zic si de fetele Ririanei. Ce ochisori! Ce printese hotarate! M-am imbatat.
Chiar intrasem pe net in cautare de motivatii sa suport starea de rau. Si am gasit! Eu m-am urnit mai greu, am 31 ani si abia acum m-am apucat sa fac mostenitori.
Fete, voi cand vorbiti de luare in evidenta la medic de familie, inseamna ca nici macar analize moka nu va da sa faceti in trim 1? Sau ce presupune luarea in evidenta? care sunt avantajele? Eu m-am dus in sapt 5 acolo, m-au crezut pe cuvant ca sunt , mi-au completat in computer UM, mi-au prescris o listuta de analize si trimitere la eco abdominala/pelviana. Azi am fost sa imi recolteze sange si sa dau urinoiul la cabinet. Inseamna ca sunt luata in evidenta?
Numai bine. S

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Buna randunici! Multumesc mult pt incurajari si ganduri bune, eu nu am ami avut timp sa scriu si nici sa citesc tot ce ati scris pt ca am stat mai mult in pat. Inca mai sangerez putin din cand in cand, dar e inchis la culoare si mi-a zis medicul ca e doar sangele vechi de la hematoma care se elimina. Am fost ieri la eco de 12 saptamani, bebe e foarte bine, e mare ca de 13 saptamani deja. Mi-a zis medicul ca mai e sange in uter ca ar trebui sa se elimine cam intr-o saptamana. Sper sa fie asa si dupa aia sa fie totul normal ca inainte. Acum de saptamana asta am inceput sa vin si la lucru, medicul meu mi-a dat concediu numai o saptamana si a zis ca faptul ca stau in pat, nu e demostrat ca ar ajuta la ceva Asta e aici, nu se dau medicamente, nimic, trebuie doar sa astepti sa vezi ce se intampla. Asa ca nu am decat sa sper ca totul va fi bine.

la toate, aveti grija de voi si de burtici!

Monica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Monica - sa de Dumnezeu sa fie totul bine si ai grija de tine!

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Monica, ma bucur mult ca sunteti bine si tu si bb! Dumnezeu e Bun si Ne iubeste, asa ca va fi bine, o sa vezi!

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da.... Am fost la medic si sunt uimita sa vad ce diferente sunt de la un medic la altul. Mie mi-a dat (si s-a uitat in foi, ca nu are prea multe gravide cu tratament de sustinere, deci e informata) gratuit (100%) No-spa, Utrogestan, Elevit si Tardyferon. Deci pe toate astea le voi lua gratuit. Gynipralul nu se compenseaza (sau nu l-a gasit ea, dar oricum ala e mai ieftin, asa ca nu conteaza).

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nicopuscasu, bun venit alaturi de noi la odisee! Iti doresc sa ai parte de 40 de saptamani de vis si sa aduci pe lume un bb sanatos tun!

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput