Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 12
cory3maz spune:
Salutari diurne, Randunici-Burtici!
1. sa raspund la intrebarea cu medicul de familie, pe care l-am taxat de idiot...retrag eticheta...s-ar parea ca asa e protocolul cu gravidele cu varsta gestationala mica...intra oficial in evidenta dupa trei luni...asta a fost singura chestie care m-a intrigat la dok-ul meu, in rest a fost super de treaba si mi-a dat trimitere la analize gratuite;
2. legat de procedura revolutionara a recoltarii de celule stem la nastere...agreez ideea, dar la Iasi o fi posibila chestia asta? ca in spitalele de provincie abia invata medicii sa foloseasca epidurala...nu am informatii sa existe in Iasi vreo clinica particulara cum e Euroclinic din Bucuresti...din punctul asta de vedere, dragi bucurestence, sunteti privilegiate...in Iasi sunt doua maternitati, mari si late...Elena Doamna (ABATORUL) si Cuza Voda (oarecum mai civilizata). Da' promit sa-l intreb pe dok Onofriescu daca executa recoltari de celule stem si revin cu raspunsul.
Cory, de 8+ saptamani, in balon
cory3maz
miri2007 spune:
Buna fetelor,
NU am mai apucatt sa va scriu si nici sa va citesc in ultima vreme (o saptamana). IAr acum, fara a vrea sa va intristez, va scriu cu lacrimi in ochi, pentru ca desi graviduta de 12 saptamani nu ma mai pot bucura asa cum ar trebui de bobita enorm asteptata de toata familia.
In urma cu o saptamana mamica mea a suferit o operatie de ocluzie intestinala. S-a dovedit a fi insa carcinomatoza peritoneala cu stenoze enterale neoplazice maligne pe intestinul subtinre. De atunci sunt devastata. Numai credinta in puterea lui Dumnezeu ma mai tine in picioare. La copil mi-e si frica sa ma gandesc cat l-ar putea afeta starea mea.
Din pacate medicii ridica din umeri, ei nu mai pot face nimic. Noi ne rugam, mama nu stie dar i se pare ciudat ca dupa o saptamana de la operatie are dureri cumplite noaptea, de la intestine. E foart balonata, abia mananca. Noi, cu toate cate facem tot
neputinciosi ramanem. Am luat produse de la d-na Irina Spuderca (suplimente nutritionale GNDL) dar nu le poate lua. Ar trebui sa ia 32 de pastile pe zi, abia daca ia 7-8, iar dupa durerile de aseara (balonari imense) ne-a implorat sa o mai lasam 2 zile fara.
Am cumparat si Nicolit sa incempem sa-i dam de vineri, dar sa vedem daca il va tolera.
Am mai citit si de spanz care cica ar merge in faze critice (am inteles ca tumorile au invadat cam toate organele din cavitatea abdomnala).
Ea se chinuie si se macina ca nu intelege ce are (a fost si cadru medical si mai are habar de unele-altele) si mai este si o fire care se consuma din orice. Cand ma vede pe mine ii vine mereu sa planga. O chinui gandul ca ma supara acum cand bobita la care ea a visat enorm este in sfarsit in burtica mea. Eu am ramas insarcinata dupa un tratament homeopat facut din intamplare. Am mers cu mama acum 3 luni sa dr. pentru ea. Ea nu a primit mare lucru atunci insa eu am primit un tratament in urma caruia acum am o mica speranta in mine.
Daca stie cineva ce as mai putea incerca sau cu cine as mai putea vorbi pentru a-mi putea ajuta mama, va implor scriti-mi.
Acum practic marea problema este faptul ca este foarte balonata, fapt ce o impiedica sa si manance sau sa se hidrateze cum ar trebui.
Orice exprienta similara cu Nicolit sau cu produsele GNDL mi-ar fi de folos.
Cred ca saptamana viitoare vom incerca savenim la BUcuresti sa o mai vada si cineva de acolo. Nu stim inca la cine. Daca ma puteti ajuta cu o recomandare mi-ar fi de mare ajutor. Noi inca mai tragem speranta desi, cum am spus, toti medicii cu care am vorbit pana acum ridica din umeri. IAr noi nu putem face nimic nici pentru a-i alina balonarile astea nenorocite.
Va multumesc si multa sanatate!
Miri2007
numeioana spune:
quote:
Originally posted by cory3maz
Salutari diurne, Randunici-Burtici!
1. sa raspund la intrebarea cu medicul de familie, pe care l-am taxat de idiot...retrag eticheta...s-ar parea ca asa e protocolul cu gravidele cu varsta gestationala mica...intra oficial in evidenta dupa trei luni...
Ba te inseli! Pe mine m-a chemat dr. de familie sa ma ia in evidenta la 7 saptamani, ca stia ca sunt gravida si cand m-am dus m-am dus cu prima ecografie, m-a masurat, cantarit....bla bla...
Fetele, mi-a zis dr. meu ca trebuie sa facem sumarul de urina lunar!
Ioana
14+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cory3maz spune:
Draga CristinaGoji,
sa stii ca nu esti singura "ciudata" care s-a intors la 180 grade dupa ce a declarat raspicat in cinci ani de zile de mii de ori ca ea nu mai face alti copii, ca ea doreste cariera...ma refer la mine! Si care a avut lacrimi in ochi de fericire cand pe testul de sarcina, facut in plictiseala au aparut doua liniute roz!
Asa ca...mult curaj sa le spui tuturor "bomba" cu bebe 2, sa le cada "trompa'!
Cory si 8 saptamani de vis
cory3maz
cory3maz spune:
Miri 2007,
e foarte trist ce ti se intampla si cuvintele de bun simt prea putine si prea sarace sa te aline.
Iti doresc sanatate si curaj si putere sa o sustii pe mama ta!
Iti doresc sa gasesti resurse sa te bucuri de minunea pe care o zamislesti si sa rezisti eroic!
Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si pe bebelus si pe mama ta atat de greu incercata de suferinta!
cory3maz
simonette spune:
Off...Miri! E foarte greu sa-ti vezi parintii suferind! Imi pare tare rau pt familia ta si pt mama ta! Imi pare si mai rau ca nu am cu ce sa te ajut! Eu am auzit ca Stelian Fulga face minuni! Il gasesti pe net! Prea multe informatii nu am referitor la dansul...stiu doar ca tratamentele dansului se bazeaza pe dezintoxicari si clisme....naturiste si multa vointa din partea pacientului! Dumnezeu sa va ajute si sa va indrume!
Ai grija de tine si de samburica! Suntem alaturi de tine!
Sanatate multa!!!
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
sovietica spune:
Draga Miri, imi pare tare rau de incercarile prin care treceti. Ar fi mai bine sa iti raspund pe PM dar nu este inca activat. Eu nu pot sa iti dau sfaturi cu medicina alopata, in schimb as indrazni sa iti zic ca sotul meu e prieten cu un destul de cunoscut medic care folosea tratamente cu spanz (tipul aparuse in Formula As) si l-a intrebat intr-o zi daca poate sa il ajute cu acreasta cura pentru mama lui care avea cancer la col. Si amicul i-a zis ca spanzul de fapt nu e chiar asa cum i-a facut reclama (articolul din AS fusese platit de el), ca el chiar a trecut pe alte prescrieri la pacientii lui. La mama sotului a functionat tratamentul homeopatic. Din pacate eu nu cunosc in Bucuresti un homeopat pt care sa bag mana in foc ca e bun. E tare greu de gasit unu talentat. Poate chiar si tu ar fi bine sa te adresezi unuia, ca poate iti da un remediu anti-stress. Daca stie ce sa iti dea, chiar functioneaza. Pe mine m-a scos dintr-o mare depresie.
Iti doresc sa treci prin aceasta situatie cu suficienta detasare, sa nu se streseze bebe. Pupici
5+
simonette spune:
Si eu ii mai ziceam sotului ca nu mai vreau alt copil, ca Luca este mai mult decat visul oricarei mame si ca e destul de greu cu copii si ca suntem batrani si ca as vrea si eu sa ma afirm din nou si ca as vrea sa-mi recastig independenta financiara si tot asa!
Cand am vazut II, mi s-au inmuiat genunchii si tremuram toata de emotii...vorbeam singura.....cine alerga cu copilul in brate la alta farmacie sa se convinga de valabilitatea testului...
In aceeasi seara i-am spus sotului ca ii dau cadoul de ziua lui mai devreme si i-am oferit cele 3 teste pozitive!
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2
Monica9 spune:
Miri imi pare foarte rau ca trebuie sa treceti prin asta, Dumnezeu sa va dea putere si tie si la mama ta si multa multa sanatate.
Monica 12+
miri2007 spune:
Buna randunicilor!
Va citesc, plnag si sper intr-o alinare divina!
Sovietica, merci mult! Chiar as vrea sa vorbim pe PM. Cum il pot activa? Stiui ca pe undeva pe site am citit, dar acum nu am timp sa caut. Daca poti sa-mi spui ca sa intru in contact cu tine, ar fi ok.
Merci mult la toata lumea si va doresc multa liniste si sanantate tuturor.
Miri
Miri2007