Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Simonette,
te rog sa ne spui si noua ce medicamente se dau gratuit de la medicul de familie; m-ar interesa tot de Elevit ca e destul de scump.
Daca aflii ceva, te rog sa ne spui si noua.

Laly 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ma duc la medic si va anunt eu daca Elevitul se da gratuit. Am citit pe net ca Centrum Materna se da gratuit... Va tin la curent!

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Stiu ca se da sigur utrogestan, gravibinon, mie no-spa nu mi-a dat ca depasea plafonul din cauza gravibinonului, dar e posibil sa se dea! De no-spa ma intereseaza si pe mine si de trombo-ass...! De elevit parca imi amintesc de la o prietena ca nu se da...cica sunt vitamine...

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Buna ziua dragi mamici,

eu ma numesc Nicoleta Puscasu, am 29 ani, sunt din Buc si as dori sa ma inscriu pe lista voastra cu urmatoarele precizari:
sunt nascuta pe 16.02.78, sunt insarcinata in 6 sapt si am DPN 28.04.08, UM= 20.07.07.
Mai am o fetita pe nume Mara care are 14 luni, bebe 2 a venit ca o surpriza, dar este bine-venit.
Multumesc anticipat si doresc sarcini cat mai usoare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nico, bine ai venit alaturi de randunici. Sa ai o sarcina usoara si sa ne petrecem cele 40 de saptamani intr-un mod cat mai placut cu putinta!
Felicitari pentru bebe2!

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
NU stiu cine v-a zis voua, dar Utrogestanul si Duphastonul au aceeasi substanta activa, numai ca au alt producator (azi-dimineata am vorbit cu o prietena farmacista). Duphastonul se da gratuit, nu si NoSpa-ul sau acidul folic. Cel putin asa mi-a zis mie doctorita de familie. Inca nu iau vitamine de alt fel.
Sanatate.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Salut Nico si odisee usoara si frumoasa alaturi de sfatoasele Randunici! Ti-am facut o primire cu surle si trambite!

Si eu sunt la bebe 2 si nu numai eu.
Felicitari, Mami!

Cu simpatie,

Cory 8 saptamani +

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu am luat utrogestan si gravibinon gratuit ,iar la no-spa si la elevit mai dau o diferenta.La elevit dau cam 170 de mii ,iar la no-spa cam 50 de mii ,depinde de farmacie.

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Burticutelor,

daca va intereseaza am deschis un nou subiect (sper ca nu exista deja un subiect cu aceeasi tema): "Operatia de recoltare a celulelor stem din cordonul ombilical"

Va astept cu drag daca aveti ceva informatii despre acest subiect. Mie chiar mi se pare interesant si daca este posibil chiar as vrea sa fac asta la nastere, numai ca nu stiu daca poate face orice medic ginecolog la orice maternitate din Bucuresti.

La urmatorul control voi discuta si cu doctorul meu si va anunt daca voi avea mai multe informatii, oricum urmatorul control il am programat pentru 28 septembrie, asa ca mai am de asteptat.

Va pup mult si sper sa invatam impreuna cat mai multe despre operatia asta.

Laly 10+

Mergi la inceput