* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Salutare!

Am vazut filmuletele cu David si Ana-Maria. Mi-au placut mult. Ce frumos pasesc... Ana-Maria este deja f sigura pe ea. Noi cu hamu dupa noi impingem din greu la carucior.

Fetelor, eu cred ca voi ati vazut pozele de la cununia civila a Mexxei, unde nu avea rochie de mireasa, uitati-va ca si data este din 1 septembrie 2005. Eu altele nu am gasit.

Am vazut-o si pe Reby care este o papusica vie. Lakioana va doresc mult succes si mult noroc in ceea ce vreti sa intreprindeti. O sa fie bine si sunt convinsa ca o sa va placa. In ce parte vreti sa mergeti, unde se vorbeste limba franceza sau engleza.? Sunt convinsa ca Reby se va adapta f repede la cat este de isteata la tot ce-i ofera o tara civilizata.

L-am vazut si pe Dudu. Se vede pe fata lui ca ii prieste marea.Este fericit.

Cristina sa folositi sanatosi noua masina!

Alina, bine ati revenit din Italy. Vreau sa vad neste poze de-acolo

Gonghy, bine ati venit din concediu. Mare adevar ai spus despre unii nebuni de pe sosele.Si de la tine

Noi suntem implicate in multe actiuni. Mergem la un club de mamici cu copii unde au loc tot felul de activitati. Ne jucam, cantam, facem gimnastica...Eu am inceput sa merg seara la un curs de finlandeza sa-mi mai perfectionez limba, ma duc si la gym (Lili fac si Pilates cu tine, daca vrei) M-am re-inmatriculat si la facultate, ca vreau sa-mi termin masteratul dar in toamna asta o sa dau numai examene care imi erau lasate, sper sa reusesc sa si citesc miile de pagini care le am. Nu stiu ce m-a apucat, dar am f multe planuri acum in cap. Sa vedem cat m-or tine bateriile

Alexandra si Alexandru

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Adriana - am admirat una bucata Dudu - tare vesel si destul de grasun - multumim pt urari
Cristina - nu e nicio problema...oricum multumim de urari!!!

Vauva - cu pozele Andreei - asa e...alea sunt de la cununia civila....offf, si ea ne tine in suspans!!!
ideea unui club cu mamici si bebici!!!

Gonghi - promisesesi ceva pozeeee.....asteptam!!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Gabriel-PrintzulInca un pic si faci anisorul!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim pentru urari!

Am si eu cateva poze noi din week-end, incepand cu asta Am facut mai multe dar n-am apucat sa le pun pe toate pe net.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

pozele Mexxutei

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

La muuulti ani Alexandre si Alexandri!!!!! Multa sanatate si fericire tuturor celor ce-si sarbatoresc onomastica.

Multumim pt aprecieri

Alexutza vad ca ne-ai pus masa copioasa.... dar mamicile nu prea s-au inghesuit ...ba fac gym ...Pilates...ba cure de slabire....cu asa oaspeti...faci economie

Lexi LMA si tie ...stiu din PM cu adresa ta ca te cheama si Alexandra . F frumoase pozele...de unde sunt peisajele acelea? Maria seamana fff bine cu tati dar are ceva si din expresia ta...

Adriana bine ati revenit...imi place cum scrii /povestesti...am mai citit din jurnal...ma bucur ca v-a priit vacanta. Ahh si am vazut si pozeleee!!!

Vauva vad ca esti pusa pe fapte mari...se vede treaba ca deja ai copil mareeee

Alina Morostes ai venit din Italia si nu ai pus pozeeeeeeeee? Mie mi-a scapat...ca nu am vazut mesajul tau....

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mamicute de bucurii...va pupam..
Vrem sa spunem "La multi ani!" bucuriilor din aceste ultime zile care si-au sarbatorit anisorul si lunitele...
Am vazut poze frumoase...umblareti si umblareti....Mexxa miresica....superbe..
Vauva...spor la realizat planuri...
Pufy..ma bucur ca pufisorii sunt mai bine...multa sanatate...
Itzy...e o scumpete printesica ta..
Revin...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Gonghi...asteptam poze si impresie de la mare.Sper ca v-ati simtit bine...
Cristina..sa folositi sanatosi masinuta.Ce face Vladutul mic si burticuta?
Lili....ma insdcriu eu la pirates...chiar am nevoie...
Despre noi..ne pregatim si noi de anisor.Nu o sa facem lucru...cu nasii...as prefera sa iesim la iarba verde ca nu prea imi cade bine la restaurant ca Teo o sa vrea numai pe jos la plimbare si trebuie sa-l pazim sa nu traga farfuriile de pe mese.Acasa e cam acelasi lucru...asa ca ideal ar fi la un gratar afara.Speram sa fie vreme faina.
Nu mai pot scrie ca vrea si teo...si nu o sa intelegeti nimic
Va pupam...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy, multumesc , tot e bine ca are Maria si ceva de la mine ca mai aveam un pic si intram la idei Eu n-am apucat sa vad nimic decat pozele Mexxei ca nu m-a lasat fii-mea neam! Zona e Moeciu, intr-un sat f greu accesibil care se numeste Magura.
Mexxa, ai fost o mireasa superba! Mi-au dat lacrimile si m-a apucat nostalgia Casa de piatra si multa fericire va dorim!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara mamici si bebici
avem net ..ura ....de acum sper sa pot fi mai activa atat cat i-mi permite Lucas...pe care nu l-ati mai vazut de multicel asa ca am pus cateva pozici www.dropshots.com/LucasDaniel#date/2007-08-24/10:49:54" target="_blank">aici
va pupam si incercam sa citim din urma ...cu drag

Mergi la inceput