Salutare!
Stie cienva sa imi spuna daca e posibil ca test betaHCG sa inregistreze o concentratie a hormonului de 158 ,iar la al doilea test betaHCG , repetat dupa 3 zile 188, si totusi sa nu fie vorba despre sarcina?
E posibil ca testul betaHCG sa nu fie concludent?
BetaHCG este cel mai concludent test de sarcina. Imposibil asemenea valori de concentratie pentru o persoana ne-insarcinata.
Dupa cate imi amintesc in afara graviditatii valoarea este sub 2.
Ce mi se pare putin cam mica este valoarea la al doilea test. Ar fi trebuit sa se dubleze prima valoare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Revin cu informatii noi....Daca pentru mine a fost o experienta mai putin placuta sper ca pentru altcineva sa fie cel putin o informatie buna.
Asa cum am scris in primul mesaj concentratia hormonului la analiza BetaHCG a fost de 158 , la al doilea de 188 . Am avut o sarcina care nu s-a dezvoltat si pe care am piedut-o.
Asa ca, daca Beta HCG are o valoare mai mare de 5 inseamna ca cea care a facut testul este insarcinata , chiar daca aceasta sarcina nu se vede la eco si nu iasa nici la testele de urina, dar ca sarcina sa fie ok trebuie si e obligatoriu ca urmatoarea analiza de sange Beta HCG repetata la 72 de ore sa cresca cel putin cu 60 la suta fata de prima iar in conditiile cele mai bune aceasta trebuie sa se tripleze.
Pentru cine citeste acest mesaj, sfatul meu e sa nu isi faca prea multe sperante legate de sarcina decat dupa ce va avea si rezultatul celei de a doua analiza caci in caz contrar va fi nasol...
Pupici.......