Operatia de ridicare a sanilor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Si eu mai astept pareri......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Madaluta, cam ce fel de amanunte? daca intrebi mai precis, poate stim sa-ti raspundem.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Marea problema cu aceasta operatie sunt cicatricile.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Clover

Marea problema cu aceasta operatie sunt cicatricile.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Da, asta cam asa e. Ele dispar totusi cu timpul, sau se estompeaza. In plus, exista o tehnica de polishare a lor, care le reduce.

In orice caz, in primele luni de dupa...nu va asteptati sa arate ca si cum n-ar fi fost vreo operatie acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ridicarea e una si marirea alta...desigur se pot face in acelasi timp.

Capabilitatea de a alapta post ridicare/marire depinde de cum a fost efectuata procedura. Sint numeroase tehnici si depinde de cit de lasati sint sinii, cit de mari/mici ii vrei, unde sa fie amplasat implantul (deasupra sau sub muschi), pe unde este introdus (aureola/subrat/buric).

Nu exista marire sau ridicare de sini fara dureri...desigur depinde de pragul de toleranta al fiecarei dar dureri post operatorii sint (si nu mici). Nu exista operatie la care a doua zi sa fi ca noua in nici un caz. Trebuie cel putin 2 saptamini de repaos...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104049 ,eu am scris si acolo .Eu vreau sa fac aceasta operatie in octombrie sau noiembrie dar inca nu m-am hotarat daca sa o fac la Iasi sau la Cluj.Eu sunt din Bacau si mi-ar fi fost mult mai comod sa fac operatia la dr.Stan dar el nu face operatii de mastopexie.
Cele care doresc sa stie cum decurce o consultaie la dr.Stan le rog sa-mi trimita PM .
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Imi permit sa copiez aici o parte din subiectul celalalt

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Eu v-as zice sa va potoliti...doar daca nu v-a intrat un fluturas in cap si nu-l mai puteti scoate decat cu briceagul.

Si eu am facut - chiar 2 operatii (prima nu a iesit). Mda, ce sa spun...e bine, desi era binisor si inainte (deh, gargauni de tinerica). Nu port sutien acum, am 75B...sau chiar C, depinde...

La orice operatie exista riscuri. Mai ales ca este vorba de ansestezie totala. De ce sa va supuneti unor riscuri daca nu este necesar?

Cicatricile - trec cu timpul - dar nu in 6 luni. Exista si o metoda de polishare a lor, deci pana la urma daca tineti mortis le scoateti.
daca ma intrebati, eu nu as mai face. dar depinde cat e problema reala la voi sau fitze, ca la mine.

Eu operatiile le-am facut acum 8, respectiv 6 ani - deci preturi sau alte detalii nu va mai sunt de folos.

Eu zic sa mai asteptati, mai trece vremea, mai se imbunatateste tehnologia. Cititi www.laserbra.com/about_procedure.cfm" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Uite aici un articol interesant despre operatile de acest gen, articol scris de Dr. Cristian Nitescu, un medic recunoscut in brabsa pentru ceea ce face :)
http://www.clubf.ro/Articole/Corpul-tau/Despre-chirurgia-estetica.html

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

www.clinica-lascar.ro/mamo_asc.htm" target="_blank">Despre Mastopexie

Mergi la inceput