Operatia de ridicare a sanilor
Raspunsuri - Pagina 2
claujro spune:
Da, a doua zi esti f bine, nu ai dureri. Nu iti face cusaturi ci lipeste pielea cu un fel de scoci de hartie. Ce sa zic, sanii sunt superbi! Eu am 2 nasteri la activ si 15 kg in plus dar tot nu mi-as face operatia asa.
Mult succes fetelor care vor sa o faca! 
zeririlouiza spune:
Bun subiect, si eu le-as modela dupa nastere, bine adica dupa alaptare, dar mai intai sa vedem daca o fi sa mai facem unul dar sigur o s-o fac sa ma simt si eu bine, dar nu vreau marire doar modelare
Louiza
19s + 60% 
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
andira spune:
Io sunt foarte hotarata sa-mi fac, dar dupa ce slabesc.
M-am interesat si cel mai bun pret pe care l-am auzit - asta era acum vreo 3 luni - a fost de 28mil, la dr Marek Valcu, cel care i-a pus si Oanei Zavoranu silicoanele.
Mi s-a parut un pret super acceptabil, fata de 2000-2500 eur cat am intalnit in alta parte.
Sobi spune:
si eu ma gandesc serios la modelare si din cate am citit prin revistele mondene toate vedetele (mai mari sau mai mici) apeleaza la clinica de la bacau a dr stan. de-aia banuiesc ca preturile sunt pe masura acolo.
insa problema mea e alta: ma bate gandul sa mai fac un bebelus peste doi ani, cum se impaca oare implanturile de silicon cu alaptarea?
Clover spune:
Nu cred ca operatia sanilor e domeniul in care sa cautati un chilipir. Conteaza mai mult rezultatele.
anelize, planifica-ti operatia dupa calatorie.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
anelize spune:
Am citit ca operatia nu are nici o legatura cu alaptatul si ca nu iti afecteaza in nici un fel o sarcina ulterioara.
Privitor la Dr Stan din Bacau,si eu cred ca tot la el o sa merg pana la urma pt ca Timisoara e prea departe,dar am auzit ca,de cand are asa multe cliente,te cam ia pe banda rulanta..............
Mai adun infirmatii......
A_Iulia spune:
Eu nu am auzit de tehnica asta noua de care vorbiti pentru lifting, posibil sa nu aiba dureri ulterioare.
In orice caz, la operatia obisnuita (la cutit
), in ziua operatiei nu ai dureri (din cauza anesteziei), insa asteapta-te ca vreo doua saptamani dupa asta sa nu prea dormi noaptea (durerile sunt totusi mari, cu tot cu antialgice).
Sensibilitatea si dureri suportabile mai ai vreo perioada de 4-5 luni dupa operatie.
Dana Jianu e super buna. La fel si Stan. Valcu mai da si chixuri.
Adina +
Olivia 04.03.2004
madaluta spune:
mai multe amanunte nu stie nimeni??
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,