Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Shobo, v-am vazut pozele, sunt f. frumoase! Ce noroc pe tine cu gradi de langa bloc! In leg. cu pizza, daca blatul il fac acolo si pun pe ea sunca, cascaval, rosii, ardei gras, eu zic ca e ok. Vlad e innebunit dupa pizza! Mananc cu el una mare, el papa aproape jumate. Ne place din asta cu legume multe, neaparat ardei gras si porumb, masline...mmm...
Mersi de pm! Felicitari pt. tripul test, bravo!
Luni ma duc sa-mi fac analizele si peste o saptamana le iau, apoi ma duc la Tutu, sper sa-mi raspunda la tel!
Eu azi-noapte am stat prin baie, m-am deranjat la stomac ...azi am mancat pilaf si am baut ceai de menta...ce senzatie nasoala...
Crinuta, chiar ca e super ca Rayan s-a acomodat asa de bine, iar ideea de webcam e chiar super, sa-l vezi ce face!
Noi azi am fost la cumparaturi si i-a luat tati lui Vlad un fluier , ne-a zapacit cu el...ii place sa-si puna orga, toba, chitara, in mijlocul camerei, zice ca e la spectacol si canta "Alunelul" si "un elefant se legana", e mortal! Dupa ce termina noi il aplaudam si el se apleaca si zice "multumesc, maiestate!"
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
ana maria spune:
Shobo ma bucur ca triplu test a iesit bine!! sarcina usoara in continuare. Duminica placita fetelor!!!
monalac spune:
o prietna mi a adaugat poze la semnatura.daca vreti sa l vedeti pe cris,intrati.
Mami de Cris
Poze Cris
adita spune:
Mai, ce ochisori albastri are el. mereu mi-am dorit un copil cu ochi albastri, dar si eu si sotul, si familiile noastre au ochii caprui, nu are de unde sa-mi iasa un copil cu ochi albastri.
Crinuta, tu stii cumva de unde pot afla programul la festivalul enescu? am fost aseara cu copiii si le-a placut mult. am aflat intamplator, m-au invitat cei de la orange, ca pe site-ul festivalului gasesc doar programul de la Ateneu, nu si din piata festivalului
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
ana maria spune:
Azi Didi a inceput gradinita. Am un nod in stomac urias si abia astept sa vad cum a fost. Va tin la curent.
crinuta spune:
Adita, intreaba la Filarmonica.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
multumesc fetelor pt urari si felicitari cu bb si testul. am avut ceva emotii cu acest test, este a 2-a oara cand sunt de acord sa-l fac si vad ca l-am trecut, insa fiindca in curand implinesc 33 m-am tot gandit sa nu iasa balarii.. Slava Domnului ca a fost ok!
adita, adica ii duci pe toti la concert la filarmonica? taaare dc stau cuminti!! bravo!
anamaria, BAFTA la gradi!!! sa ne spui cum e ca si noi suntem in asteptarea deschiderii sambata a celei de langa bloc.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt
crinuta spune:
Shobo, eu sincer nu prea inteleg de ce ai avut emotii, stiind cate falsuri da acest test.
Bine, ca eu nu inteleg de ce n-a fost interzis pana acum, asta e alta problema.
Eu, daca as mai ramane insarcinata, nu l-as mai repeta, deoarece nu da nici un fel de garantie, indiferent de cum iese. Mie mi se pare o mare porcarie acest test, si am crezut ca ati invatat ceva din experienta mea.
Nu l-as recomanda nimanui.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
monalac, ai un baiat cu ochi superbi!!! am mai vazut eu copilashi cu ochi albastri insa ai lui sunt f expresivi!! sa va traiasca!!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt
adita spune:
Crinuta, intru totul de acord cu tine in ceea ce priveste triplul test. atatea mamici ingrozite din cauza lui am intalnit... si pana la urma totul a fost ok. erau niste zvonuri odata cum ca de multe ori, bazandu-se pe faptul ca oricum nu e ceva sigur si nu poti face scandal daca iti iese rezultatul prost dar copilul e ok, dau rezultate proaste mamicilor pt a face rost de clienti pt amniocenteza
Shobo, tocmai, ca nu pot sa-i duc la un concert adevarat, intr-o sala de concerte. stau ei destul de cuminti, dar tot se mai fataie, unul vrea apa, altul vrea sa faca pipi(desi l-am dus inainte sa plecam de acasa)si tot asa. am profitat ca era in aer liber, lumea se tot misca pe acolo, asa ca nu se baga de seama daca mai miscau putin si ai mei.macar sa-i obisnuiesc putin cu ideea, cand s-or face mai mari poate reusesc sa stea si intr-o sala de concerte. ma bucur ca le-a placut, chiar daca m-am cam enervat. in invitatie spunea ca incepe la 8, noi am ajuns putin mai devreme sa nu deranjam, si a inceput la 9 fara ceva. bineinteles ca incepusera copiii sa se plictiseasca. dar cand a inceput muzica au fost captivati. mai ales Stefan era ochi si urechi.
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)