Gravidutze si mamici de CLUJ-12
Raspunsuri - Pagina 27
Victo spune:
deci prin grigorescu cumva...
ai idee cum ajung eu din zorilor????cu ce autobuz?ca sotu nu cred ca ma transporta pana acolo..
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
Morgano spune:
Din Zorilor cred ca cu 43-ul. Depinde si din ce zona, insa cred ca un taxi e mai rapid, si nu costa prea mult.
Ripley 34+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Victo spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Din Zorilor cred ca cu 43-ul. Depinde si din ce zona, insa cred ca un taxi e mai rapid, si nu costa prea mult.
corect
eu sunt cam sclifosita cu mancarea...
mai, pe maine weatherul meu zice ca sunt numa 20% sanse de ploaie..acuma, mai vad maine dimineata daca se schimba ceva.
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
Victo spune:
sa-mi iau cu mine carnetelul cu intrebari??? ha ha ha
mai ales despre dra florescu si clinica Stanca ma preocupa acum...
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
dpop spune:
bex, asa-i, nu prea mai am rabdare. in ultima vreme is tare speriata sa nu vina mai devreme, cum am vazut ca s-a grabit sara la gabi. asa ca abia astept sa ma si calmeze. am o groaza de intrebari restante, sper sa nu-l enervez.
probabil ca vin si eu maine la 6 daca se organizeaza.
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
OanaAlina spune:
ioi fetelor si eu sunt tot asa de speriata! mi-e teama ca bebe o sa vina mai repede si noi nu am finalizat inca nici macar camera! voi cum stati cu cumparaturile???
am vazut ca nu mai exista pompa de san la cora.. sau nu m-am uitat eu bine???
stie cineva unde sunt magazinele cu patuturi de bebe in marasti?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
Victo spune:
oooooo..eu sunt in urma rau cu toate...
joia viit ma duc la nenea muresan si sa vedem ce imi spune, sta bebe cuminte acolo..de nu, sa ma grabesc, sa fac listele de cumparaturi..sa comand carut, patut..
sa amenajam apart..o Doamne..o gramada...
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
OanaAlina spune:
Magazin CHICCO Cluj
Str. Dorobantilor 99-101
Tel/Fax: 0264.460.335
e-mail:cluj@chicco.ro
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
Morgano spune:
Victo, tu daca nasti cu florescu la stanca... ce treaba ai cu muresan de la gine 1... sau mergi doar la eco? De Florescu am auzit ca e fte ok la nastere, ca e dintr-o bucata ca om si directa, poate unora nu le place stilul, insa eu urasc genul de persoane care se tot codesc si pisicesc doar ca sa dea bine si nu spun nimic de fapt.
Eu sunt gata cu toate, da' asa-s io, mai prevazatoare, numa bagaju nu e asamblat. E drept ca nu ma lasa la clinica cu nimic in afara de cosmeticele mele (adik sapun, crema, perie si pasta, piepten imi iau io) si chiloti, tampoane (io iau always ultra night) si camasi de noapte. Data trecuta trageam de romanul meu c-o mana si moasa cu cealalta ca nu-mi trebe, da' am invins desi am citit 0 randuri
Cu un schimb de haine va veni tati dupa noi. Atata tot.
Sigur ne vedem maine la 6, vine cine poate. Eu merg.
Magazinul Chicco e pt mine ochiu' dracu ca imi plac fte mult jucariile lor, sunt mai scumpe dar sunt sigure, si pt mine asta e esential. Pt. bb e fte dragut clopotelul cantator de adormit bb, are si oglinda pe cand e mai mare si se poate vedea... eu nici nu stiu cum sa-l mut de la Ana la Iris ca si acum i-e tare drag.